TV HUBIN kovalevyn "nollatallennukset"

Mikähän mahtaa olla syynä kun hubilla kovalevylle tallennettaessa välillä tulee "nollatallennuksia" ts. valikko näyttää että ohjelma on tallentunut, mutta sen mitta on nolla (0) minuuttia. Kovalevy on mm Discoveryltä tallentamista varten. Ei oo uudet Myytinmurtaja JR jarksot onnistunu vielä kertaakaan. Kehitysesityksenä kovalevytallennuksiin vois olla myöskin valikossa ohjemien kohdalla näkyvissä tallennuksen kesto niin voisi nuo "nollatallennukset" poistaa ohjelmaa avaamatta, nyt sen nollakeston näkee vasta kun toiston aloittaa.

Kommentit

• Nuo tiedot tulevat netin kautta. Todella ärsyttävää, kun alkaa ohjelmia katsomaan ja kovalevy nauhoitukset ovat tyhjiä.
    Sami S
  • 29.1.2019 jälkeen ei minulla ole ainakaan onnistunut yksikään tallennus kovalevylle!!!

Tallenteen tiedoissa ei ole mitään tietoa syystä miksi tallennus ei ole onnustunut, puuttuu vain [KATSO]-nappi kokonaan. Vanhoja tallenteista voi katsoa edelleen, eli ei siis ole vikaa kovalevyssä.

Olen kaapeli-tv-asiakas. kovalevyä on irroiteltu, modeemia resetoitu ja TV-hubia buuttailtu - mikään ei auta!
    Ylermi
  • Uteliaisuuttani kysyn. Onko epäonnistuneet tallennukset yritetty tallentaa TV:n ollessa suljettuna ja hubi ollut kytkettynä TV:n.
    PW
  • epäonnistuneita tallennuksia on mihin vuorokauden aikaan vaan riippumatta katsotaanko telkkaria hubin kautta vai ei. Katso - nappi puuttuu myös joskus tallenteesta. Kovalevy on muutaman kerran pitänyt ottaa irti Hubista. Joidenkin kanavien osalta EPG on välillä luokattoman huono jolloin ohjemna nimestä huolimatta voi tallenteessa olla mitä vaan. Meillä hubi on gigasen kaapelimodeemin perässä.
    Kari
  • @PW,
    Ei mitään merkitystä sillä onko TV kiinni tai ei ole. Eikä merkitystä onko TV-hubi valmiusasennossa vaiko auki. Ja tallentaminen ei onnistu yksittäin eikä jatkuvana tallennuksena. Satunnaisesti tallennukset epäonnistuivat ennen 30.1.2019, mutta tuona päivänä ja sen jälkeen yksinkertiasesti kovalevytallennukset eivät onnistu enää.
    Ylermi
  • Tallennus ei onnistu edes vaikka laittaa tallennuksen katsottavasta ohjelmasta. Tuntuu todella oudolta koska ajansiirto kuitenkin toimii. Villi veikkaus on että tuolloin 29.-30.1. tehtiin jotain rukkausta taustajärjestelmissä ja liittynee kovalevytallennuksen salauksen tarkistukseen.

TV-hubissani on N-versio Androidissa ja uusi versio ei tuonut asiaan yhtään mitään muutosta. Kovalevytallennus ei vain toimi lainkaan!
    Ylermi
  • Näkyy kuinka DNA on aktiivinen. Ei mitään kommenttia näihin ongelmiin.
    Ulla
  • Käsittämätöntä ettei DNA vastaa mitään. CmoreMaxilta tallennettu kovalevylle tänään kauden ensimmäinen F1-lähetys. Katso-nappi puuttuu. Onneksi lähetys tuli nopeasti uusintana niin että pystyi katsomaan sen siitä. DNA ja CmoreMax hankittu juuri siksi, että saisi formulat tallennettua. Eipä paljon ole järkeä jos ei niitä pysty katsomaan.
    Monique
  • Ota kovalevyn USB irti ja takaisin paikalleen. Voi vaatia myös virtajohdon irroittamisen hubista.
    Sami S