TV-hubin kuvanlaatu?

Miksi TV-hubin kuvanlaatu on selkeästi kehnompi kuin omassa TV:ssä? Julkisia/ilmaisia kanavia katson mielelläni aina TV:stä, en koskaan TV-hubista koska sen kuvanlaatu on huomattavasti huonompi. Missä vika? Onko TV-hubin viritin  todellakin niin paljon huonompilaatuinen. Kuva on oikeasti ala-arvoinen verrattuna TV:n virittimeen.
Ranen veli Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Auta armias jos joudut katsomaan IPTV-kanavia. Sieltä ei löydy yhtään mitään laatua. Pelkkää nykimistä, etenkin Eurosport-kanavilla. Ei riitä 200 meganen verkkoyhteys, ei mikään.
    DNA sucs
  • Ranen veli
    Tuo on todettu juttu ja esin vanhassa HD-2 boksissakin oli parempi viritin
    Sitä saa mitä tilaa
  • Tätähän se DNA kauppaa. Paskinta laitosta ikinä missään. Naurettavan ala-arvoista, toimimatonta TV-hubia edelleen. Miksei tähän puutu kuluttaja-asiamies tai mikään viranomainen?? Ei tällainen voi olla laillista!!!
    Tolkutonta paskaa!
  • Kyllä kuluttaja-asiamies puuttuu, kun tarpeeksi moni vie asian sinne. Täällä asiasta puhuminen ei mitään auta.
    Kyllä TV-korttejakin vielä saa, joten ei sen hubin ottaminen ole ainoa keino kanavien saamiseen, paitsi joissain erikoistilanteissa.
    PW
  • Kuvanlaadussa ole mitään vikaa.Kuluttaja-asiamies puutu mihinkään.
    pablo
  • pablo
    Aika turhaa väitellä
    Jos sinulla ei ole kuvanlaadussa vikaa ei se todista sitä että vikaa ei voisi olla muissa hubeissa.

Sitä saa mitä tilaa
  • Sulla taas on vikaa kaikessa. Se ei peilaannu kaikille.
    pablo
  • Setup:
    -Hubi kiinni HDMI1:ssä
    -Chromecast kiinni HDMI2:ssa
    -Cat6 -sisäverkko, Hubi kiinni suoraan kaapelilla
    -VSDL2+ 100/10

Nuorten U19 lätkäkisat Suomi-Slovakia, YLE-areenan striimaus.

Tulos:
    -Hubin Areena -sovellus: Kuraa, pätkii, 30fps
    -iPhone Yle Areena -sovellus, Hubin Chromecast: "SSL certificate is not trusted" eikä striimaa
    -iPhone Yle Areena -sovellus, Google Chromecast: Pätkimätön HD-kuva.

Varmaan "user error"...
    Kettu mitä kuraa!!!
  • Kuvan laatu on ihan kauhiaa kuraa... Samaan telkkariin jos peilaa chromecastilla... hubilla tai katsoo hubin kautta samaa ohjelmaa niin sokea reetakin näkee eron korvallaankin.
    Kaikki asetukset samana ja sama palvelin mistä kuvaa syötetään... esim. 4K youtube pätkää.... hubilla näyttää lähes 720p ja hubin kautta peilaamalla vhs. Kun peilaa television omalla softalla vaikka puhelimella niin kuva on likipitäin tuo 4K.
    Mitä ihmettä tuo hubi siis tekee kuvalle ennen kuin se siirtää sen hdmi kaapelia pitkin televisioon?
    Timppa
  • Surkea on, tänään asensin ja itku tuli. HD kuvasta takaisin kuvaputkitelkkariin. Reklamaatio lähtee DNAlle ja vanha wbox huomenna kiinni. Ihan uskomatonta!
    Opla
  • Opla
    Tarkoitatko todella että sinulla on televisio jossa on vielä kuvaputki?
    Millä ihmeen johtovirityksellä edes saat sen kiinni niin vanhaan telkkariin kun hubissa on HDMI joka ei todellakaan ole yhteensopiva signaaliltaan vahna töllöttimen kanssa?
    Vbox lienee ollut sinulla Scart liittimen kautta telkkarissa kiinni

Sitä saa mitä tilaa
  • No en tietenkään. Tarkoitin vain että kuvanlaatu on samaa surkeaa tasoa. Onneksi on tallella vielä HD digiboksi, mutta siihen taitaa tarvita DNA kortin, mikä maksaa kai erikseen? Joka tapauksessa reklamoin asiasta DNAlle ( ja yritän saada TV kortin ilmaiseksi).
    Opla