TV-hubin kuvanlaatu?

Miksi TV-hubin kuvanlaatu on selkeästi kehnompi kuin omassa TV:ssä? Julkisia/ilmaisia kanavia katson mielelläni aina TV:stä, en koskaan TV-hubista koska sen kuvanlaatu on huomattavasti huonompi. Missä vika? Onko TV-hubin viritin  todellakin niin paljon huonompilaatuinen. Kuva on oikeasti ala-arvoinen verrattuna TV:n virittimeen.
Ranen veli Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Auta armias jos joudut katsomaan IPTV-kanavia. Sieltä ei löydy yhtään mitään laatua. Pelkkää nykimistä, etenkin Eurosport-kanavilla. Ei riitä 200 meganen verkkoyhteys, ei mikään.
    DNA sucs
  • Ranen veli
    Tuo on todettu juttu ja esin vanhassa HD-2 boksissakin oli parempi viritin
    Sitä saa mitä tilaa
  • Tätähän se DNA kauppaa. Paskinta laitosta ikinä missään. Naurettavan ala-arvoista, toimimatonta TV-hubia edelleen. Miksei tähän puutu kuluttaja-asiamies tai mikään viranomainen?? Ei tällainen voi olla laillista!!!
    Tolkutonta paskaa!
  • Kyllä kuluttaja-asiamies puuttuu, kun tarpeeksi moni vie asian sinne. Täällä asiasta puhuminen ei mitään auta.
    Kyllä TV-korttejakin vielä saa, joten ei sen hubin ottaminen ole ainoa keino kanavien saamiseen, paitsi joissain erikoistilanteissa.
    PW
  • Kuvanlaadussa ole mitään vikaa.Kuluttaja-asiamies puutu mihinkään.
    pablo
  • pablo
    Aika turhaa väitellä
    Jos sinulla ei ole kuvanlaadussa vikaa ei se todista sitä että vikaa ei voisi olla muissa hubeissa.

Sitä saa mitä tilaa
  • Sulla taas on vikaa kaikessa. Se ei peilaannu kaikille.
    pablo
  • Setup:
    -Hubi kiinni HDMI1:ssä
    -Chromecast kiinni HDMI2:ssa
    -Cat6 -sisäverkko, Hubi kiinni suoraan kaapelilla
    -VSDL2+ 100/10

Nuorten U19 lätkäkisat Suomi-Slovakia, YLE-areenan striimaus.

Tulos:
    -Hubin Areena -sovellus: Kuraa, pätkii, 30fps
    -iPhone Yle Areena -sovellus, Hubin Chromecast: "SSL certificate is not trusted" eikä striimaa
    -iPhone Yle Areena -sovellus, Google Chromecast: Pätkimätön HD-kuva.

Varmaan "user error"...
    Kettu mitä kuraa!!!