tv hubin kytkeminen wifiin

Terve,
Miten tv hub voidaan kytkeä wifiverkkoon, kun kaukosäätimessä ei ole lainkaan kirjainnäppäimiä ja wifin salasanassa taas on.

Kommentit

• Virtuaalinäppäimistöllä, ihan niinkuin muutkin toimet laitteessa tai missä vaan näppäimettömässä laitteessa.
  • Valitettavasti en ymmärrä
  • Näytölle ilmestyy näppäimistö kun kirjoitetaan tekstiä, ihan kaukosäätimen nuolinäppäimillä onnistuu.
  • Hmmm...

Olisiko niin , että vaikka niitä kirjaimia ei kaukosäätimessä näy , niin ne löytyvät samaan tapaan piilotettuna kuin vanhoissa näppäinpuhelimissa eli painamalla nopeasti numeroa useamman kerran , niin sieltä löytyy kirjaimia.

Jos kirjaimia ei löydy , niin sitten sen WiFin salasana pitää muuttaa vain numeroita sisältäväksi
  • Ei kyllä varmasti tarvi muuttaa Wlanin salasanaa numeraaliseksi. Se on sitten eri juttu miten tuo laitos toimii langattomassa netissä noin ylipäätään (riippuu paikasta paljon).

Auttaisko tuo video asennuksesta:
    https://www.youtube.com/watch?v=CNlh3BkzMgE

Tälläinen on virtuaalinäppäimistö:

• No niin sieltähän se oikea ohje tuli. :-)

Kun kyse on Android-laitteesta , niin kursori vain tekstikenttään ja sen virtuaalinäppäimistön pitäisi avautua automaattisesti , vai kuinka?
  • Tuossa videossa luvataan kertoa, miten kytkentä wifiin tehdään, mutta siinä ei sitä kuitenkaan ole.  Minulla kun ei ole Android-laitetta, niin ilmeisesti wifiin ei voi kytkeytyä.  Aika outoa?
  • Siinä videossa kytkeydytään salaatattomaan Wifi-verkkoon (kohdassa 2.00 min), siksi siinä ei kysytä/näytetä salasanan syöttöä (vaikka tekstissä kerrotaankin, että syötä salasana).

Videon seuraavassa kohdassaa kerrotaan miten kirjaudutaan sisään google tilillä ja siitä on tuo kuvakaappauskin otettu jonkalaitoin, eikö siinä wifi kohdassa aukea tuollainen näppäimistö ruudulle kuin sisäänkirjautumisessa?
  • Pääsetkö tähän kohtaan asti, eli valitsemaan verkkoa:?

• Tuohon kohtaan pääsen.
  • No mitä sitten tapahtuu, kun valitset oikean verkon listalta ja painat "ok"?
  • Mulla on ihan sama ongelma eli pystyn valitsemaan wifi-verkon ja salasanankin pystyisi syöttämään mutta mitään virtuaalinäppäimistöä ei avaudu joten DNA-kaukosäätimellä sen syöttäminen ei onnistu. Jännä juttu että kaikissa ohjeissa ja videoissa tuo kohta on ohitettu tai sanottu vain että syötä salasana ja jatka. Ei onnistu pelkällä kaukosäätimellä!
    Jarska
  • Onkohan tuossa jokin bugi. Minulla on sellainen tunne, että itsekään en saanut sitä salasanaa syötettyä asennusvaiheessa, vaan jouduin ohittamaan sen ja sitten myöhemmin vasta pääsin kytkeytymään verkkoon Android valikon kautta.
    JP