TV-kanava vaihtuu itsekseen

Nyt on muutaman viikon aikana aika-ajoin vaihtunut tv-kanava itsekseen.
Esim. juuri äsken kun katselin MTV Max -kanavaa vaihtui kanava Yle 1-kanavalle.

On myös sama ongelma ilmennyt aikaisemmin muilla kanavilla.
Käytössä Hubi (1-versio) ja kaapeli-tv.

Onko muilla ollut samaa ongelmaa ja mistä tämä johtunee?

Kommentit

• Joku ehkä etäohjaa televisiota.
    Naapurin känykkän etäohjaus.
    Jos naapurilla on samanlainen äly tv,kun sinulla.
    Nämä ovat karvahatusta vedettyjä arvauksia.

Aqualung
  • Lähinaapuri saattaa ohjailla laitteitaan kännykkäsovellutuksella ja se ei välttämättä toimi parhaalla mahdollisella tavalla ja sen kantavuus on liian pitkä.
    Kaukosäätimien peruasetukset saattaa olla OK, mutta vuosien varrella niihin tulleet laajennukset saattavat olla päällekäisiä muiden laitteiden kanssa.
    PW
  • Mitä ihmeen trolleja tänne tulee kirjoittelemaan. Vähän väliä jotain sekopäistä kirjoittelua, milloin PW tai Jari muka jotain haluaa, mikä ei pidä paikkaansa tai edes liity aiheeseen mitenkään.
    Pena
  • Moi Samppa,

Toimiiko laite muuten normaalisti? Oletko kokeillut onko tehdasasetusten palautuksesta apua?
    DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
  • Tässä hubissa + kovalevyssä tuntuu olevan ongelmia joka viikko.
    Välillä kovalevy pitää niin pahaa ääntä jotta sen joutuu irroittamaan hubista ja välillä tulee ilmoitus "kovalevyä ei asennettu" ja hetken päästä "kovalevy asennettu". Asetuksista DNA sovellustietoja joutuu tyhjentämään jonka jälkeen kovalevy taas toimii ihan normaalisti.

Nyt ei ole härveli vaihtanut itsekseen kanavaa.

Samppa