TV-kanava 66 Koti-TV

Ilmoittaa kaapeliverkon kanavapaikalla 66 olevan Koti TV.
Antennipuolella on näkyvillä,mutta mitens kaapeliverkko.

Uusi Koti TV -kanava aloittaa Digitan antenni-tv-verkossa tarjoten arkiliikuntaa ja muistikuntoutusta ikäihmisille | Digita

Kaapeliverkossa on ilmoitus,mutta ei ohjelmaa ole ainaskaan vielä tulossa.??

Kommentit

• DNA:n kaapelitalouksissa Koti TV näkyy tosiaan tuolla kanavapaikalla 66. Löydät tiedotteemme nettisivuiltamme.

Koti TV tarjoaa ikäihmisille liikunnallista etäkuntoutusta, virikkeellistä muistikuntoutusta sekä kulttuuria ja opetuksellista sisältöä joka arkipäivä klo 11–13.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • @BQ24

Kyllä tuo kanava on ollut jo yli kuukauden toiminnassa (näkyvissä) kaapeliverkossa. Jos se ei sulla näy niin suorita kanavahaku uudelleen.

https://kotitv.fi/

Pekka
  • Aloin vaan selaamaan kanavia,niin löytyi tollainen.
    Itse en sitä tarvitse,mutta onhan se hyvä niille ikäihmisille,
    joille on kanavalla asiallista sisältöä.

BQ24
  • BQ24, tuo kanava lähettää päivittäin vain klo 11-13 aikaan ohjelmaa joten siksi se näyttää kuvasi mukaista tekstiä muuna aikana.
    Jari
  • Hei!
    Koti TV?!?!
    Näkyy minulla kanavalla 66 eli siitä päätellen olen siis kaapeliverkossa (33 se toinen verkko) mutta täytyykö olla DNA asiakas eli onko tämä vain TEIDÄN oma juttu, kuten jossain infossa sanotaan "DNA:n asiakkaille" vai saako näkyviin Telia, Elisa mitä niitä onkaan verkkoja tms. ???
    Jari
  • Koti TV näkyy antenni-tv-verkossa kanavapaikalla 33 ja DNA:n kaapelitalouksissa kanavapaikalla 66. Esim. muiden operaattoreiden kaapeliverkossa ko. kanava ei tällä hetkellä näy. Lisätietoa kanavan näkyvyydestä ym. löytyy sivulta https://kotitv.fi/.
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • Katsoin tänään ensimmäisen kerran. Hämmästyin musiikkia. Tuota masentavaa ölinää tulee joka tuutista ulos. Missä ovat vanhat hyvät säveleet? En viitsi kuunella, jos ei tuu muutosta. Vanhat kaipaa vanhaa. En ole ainut joka asiasta valittaa. Ovat vain hiljaa.
    85 vitonen Mummo