Tv kortin lukija

Tarvitsenko linkittävää kortin lukijaa kun minulla on korttipaikka digiboxissa ?
Alejandro Kekoni Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Alejandro!

Et tarvitse erikseen kortinlukijaa mikäli digiboksissa on jo korttipaikka. Silloin laitteessa on jo myös yleensä kortinlukija.

Televisioissa tilanne on monesti erilainen eli niissä kortinlukijaa ei yleensä tule mukana vaan tämä on erikseen hankittava korttipaikkaa varten.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Erijuttu on sitten se onko digiboxin"lukija" tarvittaessa linkitettävissä ja onko boxissa oikeat virittimet... On myös digiboxeja, jossa on vain CI-moduulinpaikka, mutta ei varsinaista lukijaa.