TV-mainonta

Outo slogan DNA:n telkkumainoksessa:
"Verkko ei ole tärkeä. Elämä on."

(... mä ainakaan tajunnu o.o)

Niin niin, mutta ilman verkkoa ei ole elämää! 😃

Kommentit

• DNA yrittää lohdutella asiakkaita, joilla verkko toimii huonosti - niitä taitaa olla paljon.
    PW
  • Sopisi hyvin myös.Hubin toimivuus ei ole tärkeä.Elämä on.
    Onko ilman hubia elämää.??
    BQ24
  • Hei Pasi!

Mainoksen tarkoitus ei ole väheksyä verkkoa vaan kun me pidämme huolta verkosta, niin asiakkaamme voivat keskittyä elämästä nauttimiseen eikä murehtia verkon toimivuutta. 😊
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • F3890v3  käyttäjät joutuvat kuitenkin murehtimaan verkon toimintaa, kuten hubilaisetkin, joten kyllä tuo mainos puree omaan nilkkaan!
    PW
  • Sloganiksi sopisi myös. Asiakaspalvelu ei ole tärkeä. Elämä on. 😃
    Henkka
  • PW, minulla Hubi oli testikäytössä ja hyvin on toiminut mitä nyt alussa oli vähän ongelmia mutta ne saatiin aspan kanssa ratkottua ja nyt kaikki pelaa hyvin joten päätin pitää Hubin.
    Tähän osasyynä oli se että Hubille saatiin vihdoin iptv-puolellekin musiikkikanavia eikä tarvitse pitää antennijohtoa kiinni Hubissa lainkaan (en katso lainkaan Sanoma Oyn kanavia, siis Nelonen, Jim, Liv ja Hero).

Tuosta mainitsemastasi modeemista/reitittimestä puolestaan en osaa sanoa mitään.

Henkka, kyllä asiakaspalvelu on tärkeä ja mua se on auttanut monessakin asiassa.
    Jari
  • Hubin toimivuuteen ilmeisesti vaikutaa ratkaisevasti, mitä palveluita sillä käyttää, ja minkälaisella laitteistolla. Kaikki suoratoistopalvelut eivät ymmärtääkseni toimi kovin hyvin.
    Mainoksen mukaan puhelintakaan ei tarvita, kun sen voi heittää mäkeen. Hyvinhän ne puhelimet taitavat toimia, jos tyytyy kaikilla palveluilla operaattorin lupaamaan miniminopeuteen. Tuki poikkeuksiakin on.