Tv merkki suositteluja

Hankin ehkä uuden Tv : n Samsungin tilalle kun tuo käyttöliittymä ei miellytä . ( ja samalla isomman . )  Aiemmin on ollut Sony android tv mutta ajattelin jos joku osais suositella muita . Lähtökohtasesti LG ei tuu kysymykseen vaan Android Tv . Kellää kokemusta TCL merkistä ? Panasoniciltakin näköjään tullut Android malli mutta ei viitsis ihan sokkona sitäkään ostaa . Toivottavasti kysymys pidetään esillä kun tääl on muitakin random aiheita .

Kommentit

 • LG oled ollut pari vuotta, sutjakka käyttis ja upea kuva, myös pelikäytössä toimii.
 • Täältä ääni Samsungille. Tizen käyttis toimii ongelmitta. Käytössä vajaan vuoden vanha 75” samppa ja ei mitään moitittavaa. Muutama LG:n omistaja maininnut kuvan paremmaksi kun LG. Tuo on toki maku kysymys josta voi aina kiistellä.
  @Saapas onko samsungissasi Tizen?
 • Saapas kyselee Android TV -telkkaria - ja syystä. Minulla on kakkos-tv:nä Panasonic, jossa on firman oma käyttöjärjestelmä. Siihen ei saa rahallakaan esim. CMore- tai Eurosport-sovellusta ja valikoima on muutenkin suppea. Kuvanlaatu on kyllä hyvä. Ongelman voi ratkaista erillislaitteilla, kuten MiBox tai Nokia Streamview 70-100€:n hintaan. Oma ratkaisuni on, että Pana toimii vain perustelkkarina ja kaikki nettiohjelma tulee Chromebox-tietokoneesta, joka tukee (puhelin/tabletti-) Androidin version 11 ominaisuuksia. Sovelluksia löytyy ja ne toimivat tyypillisesti paremmin kuin vastaavat Android TV -versiot. DNA TV -sovelluskin löytyy, jos sitä kaipaa!
 • Tizen on juu , viime vuoden malli , 4K/QLED/QE43Q60T .
  Tv puoli tossa on kyllä tosi hyvä . Kanavia voi poistaa , tehdä listoja ja antaa uudet numerot . Muutenki toimii jouheesti . Kyllä smart puolikin toimii hyvin mutta vähän makuasia ettei miellytä . Paneeli on vissiin VA kun sivuilta katsottuna värit on selvästi haaleempia . LG telkka oli muutama vuosi sitten , siin oli hyvät värit mutta smart puoli jumitti vähän väliä .
 • @Saapas tuota Sonya TM kehui vuolaasti SONY XR-65A90J
  jos jollain on käytössä niin kommentteja laitteesta.

  https://www.lbaanijakuva.fi/arets-beste/vuoden-parhaat-televisiot-2020-2021
  täällä myös testi tuloksia
 • @Papparainen, noita Android Smart-tv lisälaitteita saa halvemmallakin, itselläni on tällainen:

  https://www.satshop.fi/catalog/product/view/id/3216/s/t96-mini-4k-android-9-0-smart-tv-box/category/162/

  Hinta ei ole paha, vain alle 40 euroa + postikulut ja tohon todella saa mitä moninaisempia sovelluksia Google Play-kaupasta. Hyvin on toiminut tuo boksi ja ei ole röökiaskia suurempi.
 • Halpa on ja speksit linjassa muiden vastaavien kanssa. Joissakin uusimmissa on jo tosin tarjolla Android TV 10. Huomio kiinnittyi tuoteselosteessa kohtaan "Nettiselain: kyllä"! Jos selain toimii hyvin ja selviää kaikista tyypillisistä nettisivuista, se on mainio lisä. Ainakin itselläni on Chrome Chromeboxissa kovassa käytössä!
 • Spekulaatiota: Ensi vuonna Android Smart-TV -boxit ja ChromeOS -tietokoneet saavat kilpailijan - Windows 11 tietokoneet. Nykytiedon mukaan tuleva Win11 saa päivityksenä Android -tuen. Telkkaria näyttönä käyttävä, pieni Win11-purkki, sisältää kaiken tarpeellisen sähköpostista somejuttujen, nettiselaimen, hyötyohjelmien kautta maksullisiin ja maksuttomiin (Android) viihdesovelluksiin. Liisää sekä telkkarin että tietokoneen käyttömahdollisuuksia kotona kummasti!

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.