Tv merkki suositteluja ?

Hankin ehkä uuden Tv : n Samsungin tilalle kun tuo käyttöliittymä ei miellytä . ( ja samalla isomman . )  Aiemmin on ollut Sony android tv mutta ajattelin jos joku osais suositella muita . Lähtökohtasesti LG ei tuu kysymykseen vaan Android Tv . Kellää kokemusta TCL merkistä ? Panasoniciltakin näköjään tullut Android malli mutta ei viitsis ihan sokkona sitäkään ostaa . Toivottavasti kysymys pidetään esillä kun tääl on muitakin random aiheita .
Saapas 2.0 Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• LG oled ollut pari vuotta, sutjakka käyttis ja upea kuva, myös pelikäytössä toimii.
    RS
  • Täältä ääni Samsungille. Tizen käyttis toimii ongelmitta. Käytössä vajaan vuoden vanha 75” samppa ja ei mitään moitittavaa. Muutama LG:n omistaja maininnut kuvan paremmaksi kun LG. Tuo on toki maku kysymys josta voi aina kiistellä.
    @Saapas onko samsungissasi Tizen?
    Tomppa
  • Saapas kyselee Android TV -telkkaria - ja syystä. Minulla on kakkos-tv:nä Panasonic, jossa on firman oma käyttöjärjestelmä. Siihen ei saa rahallakaan esim. CMore- tai Eurosport-sovellusta ja valikoima on muutenkin suppea. Kuvanlaatu on kyllä hyvä. Ongelman voi ratkaista erillislaitteilla, kuten MiBox tai Nokia Streamview 70-100€:n hintaan. Oma ratkaisuni on, että Pana toimii vain perustelkkarina ja kaikki nettiohjelma tulee Chromebox-tietokoneesta, joka tukee (puhelin/tabletti-) Androidin version 11 ominaisuuksia. Sovelluksia löytyy ja ne toimivat tyypillisesti paremmin kuin vastaavat Android TV -versiot. DNA TV -sovelluskin löytyy, jos sitä kaipaa!
    Papparainen
  • Tizen on juu , viime vuoden malli , 4K/QLED/QE43Q60T .
    Tv puoli tossa on kyllä tosi hyvä . Kanavia voi poistaa , tehdä listoja ja antaa uudet numerot . Muutenki toimii jouheesti . Kyllä smart puolikin toimii hyvin mutta vähän makuasia ettei miellytä . Paneeli on vissiin VA kun sivuilta katsottuna värit on selvästi haaleempia . LG telkka oli muutama vuosi sitten , siin oli hyvät värit mutta smart puoli jumitti vähän väliä .
    Saapas 2.0
  • @Saapas tuota Sonya TM kehui vuolaasti SONY XR-65A90J
    jos jollain on käytössä niin kommentteja laitteesta.

https://www.lbaanijakuva.fi/arets-beste/vuoden-parhaat-televisiot-2020-2021
    täällä myös testi tuloksia
    Tomppa
  • @Papparainen, noita Android Smart-tv lisälaitteita saa halvemmallakin, itselläni on tällainen:

https://www.satshop.fi/catalog/product/view/id/3216/s/t96-mini-4k-android-9-0-smart-tv-box/category/162/

Hinta ei ole paha, vain alle 40 euroa + postikulut ja tohon todella saa mitä moninaisempia sovelluksia Google Play-kaupasta. Hyvin on toiminut tuo boksi ja ei ole röökiaskia suurempi.
    Jari
  • Halpa on ja speksit linjassa muiden vastaavien kanssa. Joissakin uusimmissa on jo tosin tarjolla Android TV 10. Huomio kiinnittyi tuoteselosteessa kohtaan "Nettiselain: kyllä"! Jos selain toimii hyvin ja selviää kaikista tyypillisistä nettisivuista, se on mainio lisä. Ainakin itselläni on Chrome Chromeboxissa kovassa käytössä!
    Papparainen
  • Spekulaatiota: Ensi vuonna Android Smart-TV -boxit ja ChromeOS -tietokoneet saavat kilpailijan - Windows 11 tietokoneet. Nykytiedon mukaan tuleva Win11 saa päivityksenä Android -tuen. Telkkaria näyttönä käyttävä, pieni Win11-purkki, sisältää kaiken tarpeellisen sähköpostista somejuttujen, nettiselaimen, hyötyohjelmien kautta maksullisiin ja maksuttomiin (Android) viihdesovelluksiin. Liisää sekä telkkarin että tietokoneen käyttömahdollisuuksia kotona kummasti!
    Papparainen