TV ohjelman tallentaminen laitteelle?

Olen aiemmin onnistunut helposti lataamaan tallennetun ohjelman iPadin muistiin yhteydetöntä katselua varten, mutta nyt Android päätelaitteella en löydä tuota valintaa ? Varmasti ihan yksinkertaista, mutta en löytänyt käyttöohjeistakaan apua.

Kommentit

• Hei Heikki!

DNA TV -sovelluksen laitteelle lataus -ominaisuus on poistunut jo marraskuussa 2016. Tämän jälkeen tallenteita ei ole enää voinut ladata laitteelle, koska tekijänoikeusjärjestöt kielsivät tämän ominaisuuden käytön operaattoreiden palveluissa.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Ja kuitenkin käyttäjän tiedoissa on edelleen kohta, jossa kerrotaan paljonko tunneissa laitteelle mahtuu ja paljonko siitä on käytetty. Ilmeisesti niille, joilla ennen muutosta tehtyjä latauksia, mutta hämää muita.
  • Mulla siinä lukee "Palvelussa tilaa käytetty/jäljellä", joka tarkoittaa DNA TV:n "pilvessä" olevaa tilaa. Laite iOs ja viimeinen päivitys DNA TV_stä.