TV3 Dubbing

Kysymys kuuluu saako Eestin TV3 kanavalta dubbauksen pois?
Ohessa esimerkki:

https://drive.google.com/file/d/0By2Uc2I0ZA8wNldXMDJOMEUwMW8/view

Kommentit

• DVB-järjestelmä itsessään tukee toivomaasi moniäänipalvelua. Ainakin YLE on käyttänyt sitä siten, että samassa ohjelmassa on ollut valittavissa suomen- tai ruotsinkielinen selostus tai tapahtumaohjelma selostuksella tai ilman.
    Onko tämä palvelu käytössä Eestin TV3-kanavalla? Sen saat selville ohjelmaa katsoessasi oman telkkarisi äänivalinnoista: onko vahtoehtoja vai ei?
    Papparainen
  • Jos kyse on iptv-streamista tai sovelluksesta, on tutkittava niiden asetusvalikoita. Katsoin CMorea ja Eurosport playeria, eikä kummastakaan löytynyt vaihtoehtoja. Arte-kanavalta sen sijaan löytyi useita kieliä. Eestin TV:tä ei ole käytössäni.
    Papparainen