TVE:n EPG

TV:n ohjelmaopas kertoo, että TVE kanavalla ei olisi lähetystä. Lähetys toimiikuitenkin normaalisti. Voisitteko korjata vian?

Kommentit

• Hei PW!

Onko ongelma kaapeli- vai antenni-tv:ssä?
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Kaapeliverkossa olen. Onkohan tuota kanavaa edes antennissa saatavissa :-)
    Ohjelmatiedot löytyy täältä: https://www.rtve.es/television/tve-internacional/parrilla/
    PW
  • Ainakaan mitään yleistä vikaa ei tällä hetkellä ole tiedossa. Kannattaa kokeilla hakea kanavat vielä uudelleen. Mikäli siitä ei ole apua niin asiakaspalvelumme vikapäivystyksessä 0800 300 500 voidaan selvittää tuota vikaa tarkemmin.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • @DNA Ilkka palveluneuvoja,

"mitään yleistä vikaa ei tällä hetkellä ole tiedossa" lienee vakiomuotoinen teksti mikä palveluneuvojan valikoimissa on. Eikö DNA:n tehtävä ole tarkistaa itse omien palvelujensa toimivuus? DNA on syytön kunnes syyllisyys todistetaan on aika kummallinen tapa palvella asiakasta! Palvelun tarjoajan pitäisi olla proaktiivinen - totuus on että ko. kanavan kohdalla kaapeli-TV:n ohjelmaoppaassa lukee "Ei lähetystä"

A-P
  • Ei se ole vika DNA:lla ennenkuin sinne on soitettu ja valitettu asiasta. Sitä ei ole kerrottu monta puhelua pitää tulla, ennenkuin on yleinen vika.

Ja tosiaan, ei olisi sekään kauheasti vaatinut, että näkisi ettei tuollaista antennissa ole ollenkaan...
    JJJ
  • DNA ei halua myöntää omia vikojaan, eikä muutoinkaan vaivaudu vastaamaan asiakkaiden kyselyyn kattavasti - jos ollenkaan
    PW
  • Tietääkseni DNA:n asiakas- tai vikapalvelussa ei ole TV-vastaanotinta, josta tällainen vika olisi helposti todettavissa.
    Aiempi toteamus oli boxin EPG:stä. Saman tuloksen kertoi TV:n EPG.

PW
  • DNA: asiakas- ja vikapalvelulla on tietenkin käytössä testilaitteet jolloin voimme käydä todentamassa ongelman, koski se sitten antenni- tai kaapeliverkon kanavia.

Tukisivustolla emme pysty vikatilanteita välttämättä kaikkien siihen tarvittavien tietojen kanssa selvittämään, joten sen vuoksi ohjaamme usein olemaan yhteydessä joko suoraan asiakaspalveluumme tai vikapäivystykseen kun kyseessä on vikatilanne. Tätä kautta emme voi myöskään esim. varata huoltokäyntejä tai tehdä suurempia vikailmoituksia, koska kaikkia tähän tarvittavia tietoja ei voida julkisella keskustelupalstalla käsittellä. Lisäksi jos kyseessä sattuu olemaan yleinen vika niin tämä saadaan heti selvitykseen ja korjaukseen soiton yhteydessä.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • @DNA Hanna palveluneuvoja
    Ajassa mikä kului tuon tekstin tuottamiseen, olisit kyllä pystynyt asian todentamaan ihan itsekin.

A-P
  • Tilanne on sitten parantunut. Aikoinaan kun minulla oli TV-kanava pimeänä  soitin vikapalveluun. Kaveri kertoi, ettei hänellä ole TV:tä, josta asian tarkistaisi. Kun vaatimalla vaadin, hän meni TV:n luokse ja tuli takaisin n. 5 min kulutta ja kertoi, että on yleistä vikaa.
    PW
  • Tätä kautta ei toimintaa näköjään voi saada aikaiseksi. DNA haluaa kerätä puhelumaksuja, ennen kuin toimivat. Kanavalla on edelleen EPG:ssä EI LÄHETYSTÄ. Onneksi tuo ei ole ainoa paikka, josta ohjelmatiedot saa, ja tallennustarvettsa tuolle kanavalle ei ole.
    Huonoa maksavien asiakkaiden kohtelua!
    PW
  • En tiedä PW onko ollut koskaan kovin asiakaspalvelualtista tuo henkilökunta. HTV:n aikana kun soitin kerran jostain viasta joka ei varmasti ollut asiakkaan laitteissa. Silloin vastannut henkilö vaikutti jotenkin enemmän hermostuneelta kun hänen rauhaansa häirittiin. On voinut tietysti väki vaihtua sen jälkeen kun dna osti toiminnot.

Oli vielä kotipäätteiden aikaa. Eipä ole itsellä ollut maksu-tv-kanavia tilattuina sitten digitv:hen siirtymisen.Hetken oli music choice europe digiradiopalvelu joka alkuun monipuolinen sitten alkoi yllättäin soimaan samat levyt ja irtisanoin palvelun.

Satanen
  • Oma kokemus tämäntyyppisistä ongelmista on että asiakaspalveluun soittaessa sanotaan että DNA ei vastaa kaapeli-TV:n ohjelmatiedoista. Käsketään ottamaan yhteyttä television valmistajaan tai ohjelmatarjoajaan.
    A-P