TV:n yhdistäminen nettiin langattomasti

Hei! Meillä on DNA:n WLAN-kaapelimodeemi (malli 3686 V2) ja Procasterin äly-TV, jota on käytetty netissä langattomasti TP-LINK TL-WN722N -WiFi-adapterin avulla. TV on huoneessa, jossa ei ole kaapelipistoketta eikä saa kaapeliyhteyttä modeemilta, siksi käytössä on langaton ratkaisu. Toimi aiemmin hyvin, mutta TV ei saa enää yhteyttä Internetiin. Olisiko vinkkiä, auttaisiko jokin modeemin asetus? Muut laitteet toimivat hyvin verkkokaapelilla sekä langattomasti, ja modeemissa on WiFi päällä.