Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.
Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Työskentelen yrittäjänä, koskeeko DNA Tunnus myös minua?

Jos olet yrittäjä ja aiempi käyttäjätunnuksesi on ollut sarja numeroita, voit jatkossakin kirjautua entiseen tapaan vanhoilla käyttäjätunnuksillasi eikä uutta DNA Tunnusta itsepalveluun tarvita. Kirjaudu silloin palveluun täällä. Jos nykyinen käyttäjätunnuksesi on sähköpostiosoite, jatka luomalla itsellesi uusi DNA Tunnus tämän ohjeen mukaisesti.

Takaisin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.