Ubee 1303 katkoo verkkoa.

Kyseessä siis DNA:lta saatu Ubee 1303 kaapelimodeemi.
Välillä netti pätkäisee ja herjaa dns virhettä, purkki tekee myös usein sitä että hävittää langattoman verkon vaikka esim modeemissa kaikki valot palaa, välillä langattomat taas näkyvät kyllä mutta niihin ei voi yhdistää. Samoin purkkiin ei pääse käsiksi kuin purkin boottaamisen jälkeen ja tällöinkin vain kerran. Tämän jälkeen yhdistäminen on todella hidasta. Firmikset näihin vissiin taitaa latautua suoraan verkon kautta?
Onko tässä nyt purkissa jotain vikaa vai mitä en ymmärrä?
Karvamato Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei!

Päivitykset tulevat automaattisesti verkosta ja modeemille on itseasiassa juuri eilen tullut uusi päivitys. Joissakin tapauksissa modeemi voi tarvita resetoinnin päivityksen jälkeen. Kannattaa siis kokeilla alkuun tuota.

Resetointi onnistuu painamalla modeemin takana olevaa reset-painiketta 30 sekunnin ajan.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Eipä tainnut purkin päivitys auttaa, nyt ilmeisesti käynnisti modeemin uudelleen aivan yhtäkkkiä.
    Karvamato
  • Hei.

Minulla oli aivan samat ongelmat. Ratkaisu oli vaihtaa eri merkkiseen modeemiin, ubeeta ei saanut millään toimimaan.

Suosittelen olemaan yhteydessä vikapalveluun, ja vaatimaan, että he merkitsevät tietoihisi ylös, että laite takuuvaihdetaan. Sitten modeemi mukaan liikkeeseen ja toivottavasti uuden ja ehjän kanssa. Tosin pakasta vedettykään ei välttämättä ole toimiva, vaan valmiiksi juuri tolla tavalla pätkivä. Itse ratkaisin ongelman vaihtamalla Sagemcomin modeemiin, joka on nyt toiminut muutaman kuukauden ongelmitta.
    Purnipsi
  • Moi.

Tänään netti pelannut hyvin, mutta wlaniin ei suostu taaskaan yhdistämään, (eilen illalla wlan vielä toimi). Täytynee soitella vikapalveluun.
    Kuullut itsekkin aika monelta taholta että taitaa tuo Ubee olla aika karvalakki vekotin.

Kiitos neuvoista!
    Karvamato
  • Jos ei resetoimalla wifi tokene, (ja kokeile poistaa k.o. verkon asetukset myös puhelimesta ja tietokoneesta, eli siis "unohda verkko" niistä), niin laitetta vain vaihtoon. Harmittavaa, että muuten kelpo laite on bugien riivaama. En mene sanomaan, että tämä Sagemcomikaan on täydellinen, mutta ei ainakaan samoja ongelmia ole vielä esiintynyt kuin Ubeessa.
    Purnipsi