Ubee UBC-1303 ongelma

Mielenkiintoinen ongelma otsikossa mainitulla modeemilla. Modeemi on kytketty kaapeliverkkoon ja siinä on kiinni ethernetjohdolla yksi pöytätietokone. Lisäksi käytössä on WLAN useammalla laitteella.

Ongelmia ilmenee, kun otan pois pöytätietokoneen ethernet kaapelin, tai jos pöytätietokoneen virtajohdon ottaa pois seinästä. Tällöin myös WLAN lakkaa toimimasta. Modeemi ja pöytäkone ovat eri pistorasioissa joten tässä ei yhteyttä ole.

Ongelma on todella omituinen enkä ole koskaan törmännyt vastaavaan. Miten voi olla ettei WLAN toimi jos modeemissa ei ole kiinni ethernetillä jotain laitetta?

Tähän jos saisin apuja niin kylläpä olisi hyvä juttu! Meillä on kotona 1v kaksoset jotka mielellään nyhtävät tuota pöytäkoneen virtajohtoa irti -> wlan katkeaa..
Lauri Mykkänen Ilmoita asiaton sisältö