Ulkomaan soittavien numeroiden esto

Nykyisellä liittymääni tulee puheluita Marokkosta yms maista, joka ilmeisesti liittyy tähän vallalla olevaan Microsoftinkin nimissä tehtäviin soittoihin. Puhelussa ei sanota mitään vaan katkaistaan heti. Onko mahdollista säätää liittymän asetuksista, että esimerkiksi euroopan ulkopuoliset soittavat numerot blokataan suoraan pois?
Jani Jokinen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.