Ulkomailta tulevat puhelut

Hei,
Onko ulkomailta kaikkina arkipäivinä jo viikkoja kestäneeseen tuskaan. Paikka ja jopa maa vaihtuu. Onko siihen ainut vaihtoehto puhelinnumeron vaihto?
Timo Kemppinen

Kommentit

 • ilmeisesti saat huijaus ja markkinointi puheluita jatkuvalla syötöllä jossa vielä soittajan numeron on jotenkin väärennetty.

  koska kyse ei ole rehellisestä toiminnasta niin numeroa on mahdoton saada pois listoilta. jossain vaiheessa on ns. vuotanut kyseenalaisille listoille.

  jos uuden numeron haet niin kannattaa harkita salaista numeroa.
  lasselusse
 • lasselusse, ei välttämättä edes salainen numerokaan estä noita huijauspuheluita koska esim. itselläni on salainen numero enkä ole antanut sitä minnekään paitsi terveyskeskukselle, silti sain pitkään huijauspuheluita. Eli ilmeisesti nuo huijarit jotenkin koneellisesti arpoo sattumanvaraisesti ne numerot joihin he soittaa. Samaten kuin se että ne ottaa itselleen joko jonkin olemattoman numeron tai jopa numeron joka on jo jonkun toisen käytössä/hallussa. Omalta kohdaltani ovat kai jo lopettaneet koska lakkasin vastaamasta noihin puheluihin ja annoin puhelimen soida kunnes lopettivat.
  Siltikin, suosittelen minäkin sitä numeron salaiseksi laittamista.
  Jari
 • Numero voi olla aikaisemmin ollut jollakin yhtä epäonnisella, joka on joutunut huijausyrityksen kohteeksi. Tai sitten huijarit ovat jotenkin arponeet numeron. Koetan varsinaisen numeroni muuttamista kokonaan eri numeroksi sekä salaiseksi. Ja käytän lisäksi tarvittaessa vain yhtä prepaid-numeroa jossa se vaaditaan.
  Timo Kemppinen

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.