Ulkopuolinen hlö pääsee kännykkääni

Kuuntelen Spotifytä ja jollekin hlölle musiikkini ei miellytä ja hän pystyy katkaisemaan kuunteluni. En tunne hlöä ja olen kotonani yksin. Onko hän päässyt minun teletunnistetietoihin tms. Kenellekään en ole tietoja antanut eikä kukaan ole päässyt näppäilemään kännykkääni?
Rauno Kontio Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Onko käytösäsi langattomat kuulokeet? Jos on, niin voi olla, että naapurilla on samanlaiset ja hän on vahingossa jotenkin päässyt linkittämään kuulokkeet sinun laitteeseen. Kerran kaveri juuri ostettua kuulokkeita alkoi säätämään ja oli lähes vahingossa alkaa soittamaan naapurin autossa olevaa puhelinta, kun luuli sen olevan hänen.
    mie
  • Hei Rauno! Monissa suoratoispalveluissa on mahdollisuus kuunnella samalla tilillä usemmalla eri laitteella ja hallita kuuntelua myös eri laitteilla yhtä aikaa. Kannattaa nyt alkuun vaihtaa palvelun salasana varmuuden vuoksi, olla yhteydessä palveluntarjoajaan ja selvittää asiaa sitä kautta.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija