Unohdetut käyttäjätunnukset

Terve! Minulle tuli mysteerinen DNA welho -lasku, eikä minulla ole muita liittymiä kuin puhelimen liittymä niin haluaisin päästä omadna:sta katsomaan liittymiäni, mutta olen unohtanut tunnukset ja salasanan. Voisitteko lähettää käyttäjätunnukseni sähköpostiin? Terv. Juuso Hirvonen
Juuso Hirvonen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Kokeile kirjautua pankkitunnuksilla. Klikkaa "Ongelmia kirjautumisessa?", sitten "Olen unohtanut tunnukseni". Tätä kautta ei saa henkilökohtaista palvelua, tuka vain yleisellä tasolla.
    mie