Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Upload nopeampi kuin downloadi

jostain syystä download speed muuttui todella hitaaksi viime yön aikana ja muutenkin se on toiminut todella alhaisilla lukemilla, joten päätin käyä kattomassa mikä se nopeus oikein oli ja huomasin että uploadin nopeus oli huomattavasti korkeampi kuin perus latausnopeus

jaa Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Hyvin tyypillistä mobiiliverkoille, kun käyttäjämäärät lisääntyvät. Lataus (download) on kuormitetumpi kuin lähetys. Alaraja jatkuvalle nopeudelle sopimusehtojen mukaan on kuitenkin 5 Mbit/s, joten ihan ok toimiva liittymä.
  kimppikoo
 • Kaapeliverkossa on myös taloyhtiölaajakaistassa pudonnut nopeus jonkoun verran pari päivää sitten.
  Aamuisin olen yleensä mittaillut vähemmän ruuhkaisena aikana ja ole yleensä saanut hieman yli 900 Mbit/s latausnopeuksia. Parina päivänä en ole päässyt aivan 800 Mbit/s latausnopeuteen.
  Täytynee seurata tilannetta.
  PW
 • Jos tuossa on kyse mobiilista, niin olen huomannut DNA:n ottaneen käyttöön virransäästön mobiiliverkossa. Paikotellen tukiaseman radioita ajetaan puoliteholla (eli 2x2 mode vaihtuu 1x1) . Jossain tilanteissa voidaan olla niin kuluvuusalueen rajalla, että tarvittaisiin kummatkin radiotiet kunnolla toimivaan yhteyteen, joten nyt kun toinen tippuu pois, on nopeus hitaampi. Tosin tuo lienee vielä vaihteluvälin sisällä. Toki DNA:lle voinee reklamoida asiasta ja jos löydät jonkin vahvan perusteen, niin kenties voivat tehdä asialle jotain.
  Purnipsi
 • Ja tosiaan tuo puoliteho on vain ns. "yön tunnit" päällä tai kenties pidempäänkin, jos liikennettä ei ole paljoa. Näin ainakin minun omissa kohteissani on ollut, kun niitä on tullut seurailtua.
  Purnipsi
 • Hei, tänään 30.12.2018

  Mobiilireitittimen latausnopeus on ala-arvoinen. Ei meinaa TV eikä tietokone toimia.
  Asúinalue 03150.
  Sysmässä 19700 tuo reititin toimi ihan moitteettomasti saman päivän aikana.
  Reijo Kettunen

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.