Siirry uusimpaan kommenttiin

Useiden ulkomaisten maksukanavien kohtalo vaakalaudalla!

https://www.ficom.fi/ajankohtaista/uutiset/useiden-ulkomaisten-tv-kanavien-nakyminen-kaapeli-ja-iptv-verkoissa-uhkaa-keskeytya/

Koskee mm. Ruotsin, Saksan, Espanjan ym. kanavia. Teosto on kyllä yksi syöpä joka naivertaa kaikkia!
Jari Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • DNA:n MIX paketeissa on ollut ongelmia kanavan vaihdon suhteen, jos kanavan toiminta on lakkautettu ennen kuin vaihtoa yrittää tehdä. Onko tässä tapauksessa mahdollisuutta asiakaspalvelusta saada korvaukseton kanavan vaihto?
  PW
 • Outoa, että tuossa kanavalistassa on RTL, joka ei ole kansallinen TV-kanava, vaan yksityinen mainosrahoitteinen kanava. Muut kanavat ovat tietääkseni kansallisia TV-kanavia. Lieköhän MTV3:llä sormensa pelissä, kun RTL esittää F1 kisoja.
  PW
 • RTL ei esitä enää ensi vuonna F1-kisoja lainkaan, vaan oikeudet siirtyvät maksulliselle Sky Deutschlandille. Toisaalta Itävallassa ORF ja Servus TV ovat kimpassa hankkineet esitysoikeudet vapaaseen katseluun.
  Marko P
 • Tekijänoikeusjärjestöjen ja operaattoreiden neuvotteluihin aikalisä – ulkomaiset tv-kanavat näkyvät vuodenvaihteen yli

  Ulkomaiset televisiokanavat näkyvät normaalisti vuodenvaihteen yli tekijänoikeusjärjestöjen ja jakelua hoitavien operaattoreiden välisestä kiistasta huolimatta. Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto tiedotti maanantaina, että neuvottelut tekijänoikeusjärjestöjen (Kopiosto ja Teosto) ja operaattoreiden välillä jatkuvat tammikuussa.

  Neuvottelut koskevat ulkomaisten tv-kanavien jakelua iptv- ja kaapeliverkossa. Ict-alan edunvalvontajärjestö Ficom kertoi viime viikolla, että kanavien näkyminen keskeytyisi vuodenvaihteessa, mikäli sopuun ei päästä.

  –  On hienoa, että pääsimme yhteisymmärrykseen neuvotteluiden jatkamisesta. Kuluttajille tärkeiden palvelujen turvaaminen vastuullisesti tekijänoikeuksia kunnioittaen on meidänkin tavoitteenamme, toteaa Kopioston toimitusjohtaja Valtteri Niiranen tiedotteessa.

  STT


  Thimo
 • Toivotaan, että pääsevät sopuun!

  Itseltäni poistuisi: RTL, 3Sat ja ZDF. Varsinkin kahta viimeistä tulee katseltua vaikka tuo saksan kieli ei ole hyvä.
  Siru
 • Älä ole huolissasi. Kohta sakasankieliset kanavat ovat ilmaisia, kun EU-valtiot ovat Saksan osavaltioita :-( :-(
  PW
 • Neuvottelutulos operaattoreiden kanssa takaa ulkomaisten tv-kanavien näkymisen jatkossakin
  29.01.2021

  https://www.teosto.fi/neuvottelutulos-operaattoreiden-kanssa-takaa-ulkomaisten-tv-kanavien-nakymisen-jatkossakin/
  Simba
 • DNA ei sitä vielä tiedä! Asiakastiedote on edlleen 22.12.2020 päivältä.
  PW

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.