Uuden DNA-TV:n katoavat tallenteet

Mihin katoavat DNA-TV:n tallenteet sarjoista, joissa on jatkuva tallennus? Esimerkiksi erään sarjan tallennetut kaudet 4 ja 5 ovat hävinneet tallenteistani, vanhemmat ja uudemmat jaksot ovat edelleen katsottavissa. Jossain tapauksessa nämä tallenteet saattavat löytyä iPad:in sovelluksella, mutta ei selaimella (Chrome macOS).
Monessakin mielessä uuden DNA-TV:n tallenteiden selailu ja haku on todella epäonnistunut. Ohjelmia on vaikea löytää, samat jaksot näkyvät moneen kertaan tulevina jaksoina ja tallennettuina jaksoina, tallenteita ei enää voi listata kategorioittain (esim. elokuvat, sarjat) ja pisteenä i:n päälle kokonaisia kausia sarjoista saattaa hävitä kuin tuhka tuuleen. Kategoriat on poistettu myös ohjelmaoppaasta, mikä on huutava vääryys.
Eikö näitä uusia tuotteita voisi testata vaikka jollain pienemmällä ryhmällä, ennen kuin ne pakotetaan maksavien asiakkaiden käyttöön puolivalmiina. Pitäisi olla ainakin mahdollisuus käyttää vanhempaa versiota siihen saakka, kunnes pahimmat ja käytön estävät bugit saadaan uudesta versiosta korjailtua.
Minkä takia kursorinäppäimillä skippaaminen eteen/taakse on poistettu uudesta selainversiosta? Mainio ominaisuus josta tuskin kenellekään ainakaan haittaa oli.
Antti Tukio Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Täsmälleen samaa mieltä. Aina kun julkaistaan "Uusi hieno" sovelluspäivitys, se on joka kerta käytettävyydeltään edellistä huonompi! Mistä näille softa-nikkareille oikein maksetaan? Miksi toimivaa ja selkeää softaa pitää mennä "kehittämään" vain kehittämisen vuoksi? Nyt on valtaosa käyttäjistä sekaisin taas monta viikkoa, ennenkuin homma vakiintuu, lisäksi teidän asiakaspalvelunne on valmiiksi ruuhkautunut. Ei todellakaan hyvää toimintaa.
    Anton Härkönen
  • Ei näy Dna tallenteet 17.6 - päivityksen jäljiltä, onko edes tarkoitus laittaa homma pelittämään Juhannukseksi? Lukeeko näitä kukaan? Vastataanko näihin jossain?
    J. Nieminen
  • Itse en pääse edes itse sovellukseen... Kaikki on hävinnyt enkä pääse kirjautumaan edes  DNA-TV sivulle. Turhaan maksettu kovia kuukausimaksuja!  Nyt loppui 6 v. asiakkuus. Tämä ei ole hyväksyttävää,
    Pekka Toivanen
  • Tallenteissa on uuteen siirtymisessä 48 h viive.
    Kun on siirtynyt uuteen, joutuu asentamaan uuden sovellutuksrn, jos sitä käyttää.
    Nämä asiat on kerrottu tässä ryhmässä, mutta ne pitäisi asiakkaalle keroa, kun siirto uuteen tehdään, eikä vain uskoa, että kyllä se siitä.
    PW
  • Samoin tulisi kertoa se,etä DNA TV käyttäjätunnus ja salasana ovat samat kun Minun Palveluun kirjauduttaessa ja miten tulee menetellä, jos vanhan DNA TV käyttäjätunnus ja slasana ovat jotain muuta.
    Voisi myös kertoa, että Wboxin käyttö myös loppuu operattoriboxina.
    Tuurilla ne suuretkin laivat seilaa :-(
    PW
  • @PW
    Miksi ihmeessä sinun täytyy sotkea kaikki keskustelut asiattomuuksilla. Et millään tavalla kerro yhtään mitään tämänkään keskusteluketjun aloittajan esille nostamista asioista.

A-P
  • Tallensin elokuvan TV:stä, DNA tallenteet ilmoitti että katseluaikaa on jäljellä 6 päivää. SIis mitä ?? Mistä lähtien tallentamani ohjelmilla on minimi katseluaika ?
    IjimeDameZettai
  • Tuo 6vrk tarkoittanee Catch-up aikaa. Jos se on tallennettu, siinä on myös Rec merkintä ja on katsottavissa normaalisti sen 2 vuotta.
    JJJ
  • Minulla on vastaava ilmiö Australian rajalla-sarjan tallennusten osalta. Välillä sarjasta katoaa kokonaisia kausia. Kadonneet kaudet ilmestyvät kuitenkin näkyviin jos järjestelmä suosittelee kyseistä sarjaa jonkin muun sarjan yhteydessä. Esim. jos menen Dubain Lentokenttä-sarjan tallennuksiin, niin niiden yhteydessä näkyy Australian rajalla-sarja suosituksena, ja jos klikkaan sitä niin kadonneet kaudet näkyvät taas. Hyvin outoa. Olen havainnut/pystynyt toistamaan tämän ilmiön kymmeniä kertoja Australian rajalla-sarjan tallennusten osalta, muissa sarjoissa ei ole ollut tätä ongelmaa.
    Wingz