Uuden Wbox kaukosäätimen hankinta

Tv:ni ei edelleenkään toimi Tuomarila alueella Espoossa, siitä alkaen kun tuli häiriöitä noin 3 päivää sitten! Tv lukee ei signaalia. En pysty asentaa tehdas asetuksia kun digiboxini kaukosäädin on rikki! Onko muuta ta keinoa tehdä se? ja jos ei niin onnistuuko uuden digiboxin kaukosäätimen hankkiminen teiltä? boxin merkki on WBOX JA ON OSTETTU AIKOINAAN WELHOLTA!
HINTA? saako postitse kotiin? laskulla?

Kommentit

• Hei!

Suoraan uutta kaukosäädintä ei voi ostaa, asiasta tulisi olla yhteydessä Infocaren asiakaspalveluun, joka tekee päätöksen kuuluuko vika takuun piiriin.

InfoCare asiakaspalvelu: p.010 310 8100 (ark. klo 8-16)
    Matkapuhelimesta soittaessa 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%). Lankapuhelimesta soittaessa 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%).

Tai sähköpostitse: huolto@infocare.fi

DNA Iiro palveluneuvoja
  • Ainakin Android puhelimille voi google play-kaupasta ladata softan jolla voi ohjata digiboksia.
    Puhelimessa tulee olla IR-lähetin/vastaanotin, jotta ohjelma toimii.
    Itsellä esim Samsung galaxyssä tämä kaukosäädinsofta ja wbox toimii tuon kautta. Ei tietty ihan wboxin oman kaukkarin veroinen, mutta ajaa asian.

• Kannatta käydä lähimmässä DNA-Kaupassa kysymässä kaukosäädintä. Ota rikkinäinen mukaan. Liikkeelle joutuu lähtemään 🙁
    Eikö TV toimi vai eikö vain digiboxi toimi?
    Wboxin mukana ei valitettavasti tule antennikaapalia, jonka avulla TV:n omaa vastaanottoa voisi käyttää.

• Onko varma, että kaukosäädin on rikki, eikä vain paristot loppu?
    Minulla on DNA-Kaupasta saatu ylimääräinen Wbox HD2s:n kaukosäädin.

• Jos paristot on uusittu, onhan ne laitettu oikein päin. Pariston tasaisempi pää jousta vastaan