Uuden WLAN-mokkulan asetusten salasana ei toimi?

Ostin uuden "DNA Dataprepaid & WLAN-mokkula" -paketin tänään. Mokkulan malli on E5573Cs-322. Netti toimii, mutta en pääse kirjautumaan laitteeseen muuttaakseni salasanoja yms asetuksia. Olen yrittänyt eri tavoin. Esim. kun liitän mokkulan USB-kaapelilla tietokoneeseen, avautuu automaattisesti sivu http://192.168.8.1/html/quicksetup.html. Kun täytän sinne oletuskäyttäjätunnuksen admin ja salasanan admin ja painan 'Log in', ei tapahdu yhtään mitään. Kun painan uudelleen 'Log in' muutaman kerran, tulee lopulta herja "Incorrect user name or password. Maximum retry attempts reached. Please try again later.".

On yritetty menestyksettä myös muita Huawein laitteiden default käyttäjätunnus&salasana -pareja. Laitteen resetointi ei auttanut. Laitteessa on sisällä paketin mukana tullut DNA:n SIM-kortti.

Kommentit

• Hei,

prepaidpaketissa tullut E5573Cs on Huawein geneerisellä ohjelmistolla.

Sen asetussivujen osoite on: http://192.168.8.1

Salasana ja käyttäjätunnus ovat molemmat admin

Mokkulan päivitys voi harvinaisissa tilanteissa muuttaa osoitteen muotoon 192.168.1.1 ja käyttäjätunnus/salasanan muotoon admin/1234

Resetointi eli tehdasasetusten palautus auttaa palauttamaan oletukset sekä esim. tilanteessa missä mokkula on mennyt hetkeksi lukkoon väärien salasanojen jälkeen.

Pahoittelut, että ko. tuote on hieman tavallista erikoisempi tapaus.

Olli Kehityspäällikkö
  • Kiitos vastauksestasi, mutta admin/1234 ei toimi myöskään.
    K
  • Voisi varmaan vielä kokeilla myös käyttäjätunnus tyhjä salasana "admin", molemmat tyhjiä tai admin ja salasanana tyhjä. Itsellä joskus toimi tuo tyhjä käyttäjätunnus vastaavassa laitoksessa.
    Aapeli
  • Valitettavasti mikään 'tyhjää' sisältävä käyttäjätunnus / salasana ei myöskään toimi.
    K
  • Kävin vaihtamassa laitteen toiseen: sama vika, edes liikkeen huolto ei saanut pelittämään. Olisko markkinoille päässyt väärin konfattu erä?
    K
  • Aivan sama ongelma täälläkin.
    juuri käyttöön otettu
    E5573Cs-322. Netti toimii,
    mutta ei pääse kirjautumaan laitteeseen
    ohjeiden mukaan
    ja esimerkiksi päivittämään laitetta!

pate
  • Vaadin toisen viallisen tuotteen jälkeen rahat takaisin, suosittelen samaa.

DNA:n asiakaspalveluun soittamalla hukkasin lisää rahaa ja aikaa vääriin neuvoihin. Olivat ihan pihalla ja pitivät asiakasta ihan tyhmänä.
    K
  • nyt tuon huawei E5573Cs-322 -mokkulan netti ei enää toimi ollenkaan.
    huawei sammui itsestään noin 8 tunnin päälläolon jälkeen,eikä pysy enää päällä useista huawein oman käynnistysnapin uudelleenkäynnistyksistä huolimatta. laite oli ollut koko ajan usb-piuhassa kiinni liitettynä käynnissä olevaan tietokoneeseen.

pate