Uudet datapaketit DNA Prepaid -liittymissä

Olen monta kuukautta ostanut/tilannut DNA Prepaid datapaketin 30vrk:n joka maksoi 16,90. Ja nyt kuukauden aikana kaikki on muuttunut sekä kallistunut ja olen aivan pihalla. Voisitteko kertoa mikä nykyisistä datapaketeista prepaid liittymiin on samantyyppinen kuin tuo entinen?

Kommentit

• Prepaid-liittymien paketteihin tuli muutoksia 14.3.2018 alkaen. Uusissa paketeissa mukana datan lisäksi myös rajattomasti puhetta ja viestejä.

Paketit ovat jatkossa:

• Rajaton 30 vrk (rajaton data, puhe ja viestit)
    • Rajaton 7 vrk (rajaton data, puhe ja viestit)
    • Hypernetti 30 vrk (300M)
    • Tehonetti 30 vrk (50M)
    • Laitenetti 180 vrk (0,5M)
    Paketit on tilattavissa DNA Super Prepaidille ja DNA Prepaidille.

Lisätietoja osoitteesta https://www.dna.fi/prepaid-lisapalvelut kun klikkaat otsikon Paketit rajattomaan käyttöön alta Lue lisää -painiketta.

Ylläolevista paketeista Tehonetti 30vrk on 50 Mbit/s 4G-nettiyhteys aktiiviseen käyttöön 30 vuorokauden ajaksi. Ei datakattoa.

DNA Ida T palveluneuvoja
  • Hei. Miksi täällä on ilmoitettu laitenetin nopeudeksi 0,5 megaa?!?

https://www.dna.fi/documents/753910/853456/20180123_DNA_Liittymahinnasto_210x297_lowres.pdf/e25f7281-b34d-243b-7ff5-93c2819d9675
    Tuolla teidän kesäkuun hinnastossa sen nopeus on ilmoitettu 256 kbps

Todellisuus juuri avatussa laitenetissä 128 kbps!! Ja tämä 128 kbps nopeus näköjään myös teidän kotisivuilla. Kuitenkin uusimmassa pdf hinnastossanne 256.
  • Jaa anteeksi. Prepaid laitenetistä tässä kyse, mutta kuitenkin niin tämä ei prepaid on kesäkuun hinnastossa 256 kbps, mutta todellisuudessa 128 kbps.