Uudet HD kanavat kaapeliverkossa SUBHD ja AVAHD

DNA TV HUBIN Uudet HD kanavat kaapelissa SubHD ja AVAHD ohjelmatiedot puuttuu kokonaan.
Vain kanava löytyy, muuten mustaa.

Kommentit

• Hei!

Yleistä vikaa kyseisten kanavien EPG-tietojen kanssa ei ole tiedossa, joten kannattaa kokeilla kanavien uudelleen hakua ja laitteen palautusta tehdasasetuksille. Jos mahdollista niin kannattaa myös testata kanavien toimivuus toisella laitteella.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Kyllä muilla laitteilla kaikki toimii niin kuin pitää. Vain DNA TV HUBI ei toimi tässäkään asiassa oikein.

• Ah, pahoittelut aikaisemmasta virheellisestä tiedosta. Kyseisillä kanavilla DNA TV Hubilla ohjelmatiedot eivät tosiaan tällä hetkellä näy oikein. Viankorjaus on parhaillaan käynnissä, pahoittelut aiheutuvasta häiriöstä!