Uudistetut "Minun palveluni" -sivut

Ovat entisiä epäselvemmät, rumat ja vaikeampi käyttää ja navigoida.

Kommentit

• Olen täysin samaa mieltä. Miksi selkeä ja toimiva sivusto on pilattu?

Pekka
  • Jep,jep,kuka Dna,n konsultti on ollut astialla.
    Varmaankin on tehty 3,men promillen kaatokännissä.
    Miksi taas mentiin pilaamaan hyvintoimiva sivusto.
    No tämähän on aivan Dna,n tapaista.
    Kaikki osataan tunaroida viimeisen päälle.

BQ24
  • Hei!

Ikävä kuulla, että koette uudistuksen näin! Mielellään kuulisimme tarkemmin, että mikä uudesta sivustosta tekee toimimattoman, epäselvän sekä vaikeamman käyttää?
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Mitenkähän DNA:han saa yhteyttä viestillä/sähköpostilla? Vietin jotain tunnin "palvelussanne" enkä onnistunut löytämään. Aiemmin se kyllä toimi.
    tapsa
  • Asiakaspalvelumme sähköpostiosoite on palvelu@dna.fi
    Viestein yhteydenotto onnistuu myös Oma DNA -sovelluksella.