uusi dna dataprepaid ilman saldoa?

Ostin 2 kpl 1GB dataprepaidia noin vuosi sitten. Tänään tuli tarve laittaa kortti riistakameraan, mutta ei toiminut. Kun laitoin kortin puhelimeen ja kysyin saldoa tekstarilla numerosta 14000, saan vastaukseksi: Tiedonsiirto palveluasi on jäljellä 0Gt. Tiedonsiirtopalvelu päättyy 02.01.2010.

No onneksi oli kaksi korttia. Irroitin toisenkin simmin kortista ja laitoin riistakameraan. Tasan sama juttu kuin ekalla. Ja samat vastaukset puhelimessa.

Simmien numerot ovat 04xxxxx ja xxx.

Mikähän voisi olla ongelmana ja miten nuo saisi toimimaan?

Kommentit

• Hei Petsku!

Huomioithan että DNA Tuki -sivusto on julkinen keskustelupalsta, ethän siis laita asiakastietojasi kaikkien näkyville. Dataprepaid liittymät aktivoituvat kun niillä avataan tiedonsiirto käyttöön ensimmäistä kertaa joten voisiko olla ettei aktivointia vain ole tehty ja siksi saldokysely näyttää oudolta?
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Hei,

tutkin tätä lisää ja näyttää, että tuosta ei ole kyse. Kun koitan mennä puhelimella, jossa toinen simmeistä, sivulle m.prepaid.dna.fi, saan ilmoituksen, että internet yhteyttä ei ole. Ja edelleenkään sim ei toimi riistakamerassa.

Miten tästä kannattaa jatkaa? Harmittaa, jos nuo eivät toimi ollenkaan. Saisitteko katsottua noiden simmien tilanteen teidän järjestelmistä, vai onko minun tultava dna pisteeseen?

Kun nyt kysyin saldoa, oli päivämäärä ennallaan, eli se syntyi, kun sim rekisteröityi ekan kerran verkkoon. Mutta datan määräksi saan edelleen 0GB.

Petsku
  • Näistä ongelmallisista liittymistä kannattaa pirauttaa asiakaspalveluun p.044 144 044 (ma-pe klo 8-18, la 9-16:30) niin saamme samalla tarvittaessa tutkittua liittymiä teknisen tukemme kanssa