Uusi Dna Hub 2.0 kaukosäädin..

Hei .
Tilasin pari viikkoa sitten uuden version Dna Hubin.
Sen mukana tuli myös uusi ladattava kaukosäädin.
Tästä uudesta säätämistä puuttuu , ainakin minulle, tärkeä toiminne, eli nappi millä palattiin viimeksi katsotulle kanavalle.Tämä on todella suuri puute varsinkin kun on 115 katsottavaa kanavaa kanavanauhassa. Nyt pitää muistaa mitä numeroa viimeksi katsoi. Muutenkaan en ole huomannut mitään hyötyä tästä uudesta laitteesta.
Onko mitään konstia tähän ongelmaan.
Hrh Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Kiitos palautteesta. Tutkimme saammeko tehtyä toiminnon jossa jokin toinen nappi voisi toimia paluuna viimeksi katsotulle kanavalle.
    DNA TV kehitystiimi
  • Hei!
    Kiitos vastauksestanne, toivottavasti löydätte ratkaisun ongelmaan.
    Toinen kehitysehdotus em. uuteen kaukosäätimeen.... sen nappuloihin sytyy valot kun kaukosäädintä liikauttaa ja ne palavat n. 5 sekuntia ja taas pitää. "ravistaa" että valot saa takaisin, voisiko tätä aikaa pidentää ja laittaa toiminne eri ajoista vaikka valikon taakse tms.
    Ps. Löysin ratkaisun akuuttiin ongelmaani, kokeilin vanhan, käytöstä poistamani Hubin kaukosäädintä ja yllättäen se toimii täysin.
    Nyt nouseekin esille kysymys että mistä nyt maksoin 140€ kun ei uusi laite edes täytä niitä perusominaisuuksia kun vanhempi malli, onko asiakkaita huijattu kun tätä ei ole missään kerrottu?
    Hrh
  • Kaukosäätimen valot ei enää toimi. Ohjeissa (https://www.dna.fi/kaukosaadin) mainitaan:
    "Resetoi kaukosäädin.

Paina terävällä esineellä (esimerkiksi kynän päällä) kaukosäätimen reset-painike pohjaan. Se löytyy kaukosäätimen vasemmasta alakulmasta."
    Ei vaan löydy vasemmasta alakulmasta tuollaista reikää...

Anatude
  • Voit resetoida kaukosäätimen myös näin:

• Paina samanaikaisesti kaukosäätimen kanavien selaus alaspäin ja keskipainike alaspäin 3 sekunnin ajan.
    • Sen jälkeen paina 9, 7 ja 7. Kaukosäädin nollautuu.
    • Paina tämän jälkeen kaukosäätimen keski- ja play/pause -painike samanaikaisesti pohjaan 3 sekunnin ajan.
    • Sitten kaukosäätimen äänihaku-painikkeen painallus, jolloin ruudun alareunaan tulee ilmoitus "Yhdistä Bluetooth-kaukosäädin". Valitse "Yhdistä" ja etene ruudussa näkyvien ohjeiden mukaan.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Uuden sukupolven Hubi-laitteen suunnittelijoille:
    +useita kanavia voi äänittää samaan aikaan
    -puuttuu paluumahdollisuus edelliselle kanavalle
    -ajansiirto ei toimi suorissa lähetyksissä (pahin puute) kuten toimi Vbox:sa
    -epg tilassa kanavien sivuttaissiirto tökkii eli palaa lähtökanavalle

Hankin Hubin viikko sitten ja yritän sitkeästi sopeutua siihen ettei tarvitsisi palauttaa laitetta.
    Laitoin ulkoisen kovalevyn mutta en keksi mitä hyötyä siitä on.

Toivon että saisitte ajansiirron toimimaan live ohjelmille ettei tarvitsisi palata digiboxsi aikaan.

E.pi