Uusi Dna Hub 2.0 kaukosäädin..

Hei .
Tilasin pari viikkoa sitten uuden version Dna Hubin.
Sen mukana tuli myös uusi ladattava kaukosäädin.
Tästä uudesta säätämistä puuttuu , ainakin minulle, tärkeä toiminne, eli nappi millä palattiin viimeksi katsotulle kanavalle.Tämä on todella suuri puute varsinkin kun on 115 katsottavaa kanavaa kanavanauhassa. Nyt pitää muistaa mitä numeroa viimeksi katsoi. Muutenkaan en ole huomannut mitään hyötyä tästä uudesta laitteesta.
Onko mitään konstia tähän ongelmaan.
Hrh

Kommentit

• Kiitos palautteesta. Tutkimme saammeko tehtyä toiminnon jossa jokin toinen nappi voisi toimia paluuna viimeksi katsotulle kanavalle.
    DNA TV kehitystiimi
  • Hei!
    Kiitos vastauksestanne, toivottavasti löydätte ratkaisun ongelmaan.
    Toinen kehitysehdotus em. uuteen kaukosäätimeen.... sen nappuloihin sytyy valot kun kaukosäädintä liikauttaa ja ne palavat n. 5 sekuntia ja taas pitää. "ravistaa" että valot saa takaisin, voisiko tätä aikaa pidentää ja laittaa toiminne eri ajoista vaikka valikon taakse tms.
    Ps. Löysin ratkaisun akuuttiin ongelmaani, kokeilin vanhan, käytöstä poistamani Hubin kaukosäädintä ja yllättäen se toimii täysin.
    Nyt nouseekin esille kysymys että mistä nyt maksoin 140€ kun ei uusi laite edes täytä niitä perusominaisuuksia kun vanhempi malli, onko asiakkaita huijattu kun tätä ei ole missään kerrottu?
    Hrh
  • Kaukosäätimen valot ei enää toimi. Ohjeissa (https://www.dna.fi/kaukosaadin) mainitaan:
    "Resetoi kaukosäädin.

Paina terävällä esineellä (esimerkiksi kynän päällä) kaukosäätimen reset-painike pohjaan. Se löytyy kaukosäätimen vasemmasta alakulmasta."
    Ei vaan löydy vasemmasta alakulmasta tuollaista reikää...

Anatude
  • Voit resetoida kaukosäätimen myös näin:

• Paina samanaikaisesti kaukosäätimen kanavien selaus alaspäin ja keskipainike alaspäin 3 sekunnin ajan.
    • Sen jälkeen paina 9, 7 ja 7. Kaukosäädin nollautuu.
    • Paina tämän jälkeen kaukosäätimen keski- ja play/pause -painike samanaikaisesti pohjaan 3 sekunnin ajan.
    • Sitten kaukosäätimen äänihaku-painikkeen painallus, jolloin ruudun alareunaan tulee ilmoitus "Yhdistä Bluetooth-kaukosäädin". Valitse "Yhdistä" ja etene ruudussa näkyvien ohjeiden mukaan.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Uuden sukupolven Hubi-laitteen suunnittelijoille:
    +useita kanavia voi äänittää samaan aikaan
    -puuttuu paluumahdollisuus edelliselle kanavalle
    -ajansiirto ei toimi suorissa lähetyksissä (pahin puute) kuten toimi Vbox:sa
    -epg tilassa kanavien sivuttaissiirto tökkii eli palaa lähtökanavalle

Hankin Hubin viikko sitten ja yritän sitkeästi sopeutua siihen ettei tarvitsisi palauttaa laitetta.
    Laitoin ulkoisen kovalevyn mutta en keksi mitä hyötyä siitä on.

Toivon että saisitte ajansiirron toimimaan live ohjelmille ettei tarvitsisi palata digiboxsi aikaan.

E.pi
  • Miten saa koko sen hubin ja kanavat edes toimimaan kun kaukosäädin on ”kuollut” eikä ota latausta vastaan. Kiva tietää että maksaa maltaita siitä että saisi katso huonolaatuista kuvaa.

paitsi että ei siis näe. Ja onhan se jo viikon vanha laite
    Rune Eriksson
  • Rune, onko kaukosäädin ollut kauan latauksessa eikä mitään tapahdu? Oletko koettanut resetoida sen yllä neuvotulla tavalla?
    Entä tapahtuuko mitään kun painat kaukosäätimen keski- sekä virtapainiketta samanaikaisesti pohjaan 3 sekunnin ajan?
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • On ollut latauksessa, eri latureilla ja piuhoilla, kaikki toimii puhelimen latauksessa. Vaikea/mahdotonta resetoida tai tehdä sille yhtään  mitään kun se kaukosäädin on "täysin kuollut "
    Rune Eriksson
  • Oletko siis kuitenkin yrittänyt tuota resetointia eikä reagoi siihenkään? Jos ei, niin olethan asiakaspalveluumme yhteydessä tai piipahdat DNA Kaupassa kaukosäätimen kanssa.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Niin... se piipahtaminen tarkoittaa lähes 100km ajoa sen takia ettei viikon vanha laite toimi, ja koko systeemi tuli hankittua sen takia että tänäänja  huomenna ajettavia formulakisoja näkisi.
    Rune Eriksson
  • Jos laite on jo viikon ollut sinulla, niin tästä olisi ollut hyvä olla meihin heti yhteydessä, jotta ongelmaa päästään heti selvittämään.

Kaukosäätimen vasemmasta alakulmasta. löytyy myös reset -painike. Paina terävällä esineellä (esimerkiksi kynän päällä tai hammastikulla) kaukosäätimen reset-painike pohjaan. Jos tämäkään ei auta, niin voit olla puhelimitse asiakaspalveluumme yhteydessä, ja jatkoselvitetään ongelmaa sitä kautta, jos DNA Kauppaankin on pitkä matka.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Ja olet varma että tämä resetointi on myös tässä uusimmassa kaukosäätimessä?
    Rune Eriksson
  • Uuden hubin kaukosäätimen ergonomia on pielessä, tosi hankala käyttää, onneksi vanha säädin toimii tämänkin kanssa.
    Esim. numeronäppäimistö on väärässä päässä säädintä ja älyttömien kalvojen alla piilossa ja miinusnäppäimen tuntuma on tosi kehno !
    Kalevi Puustinen
  • Parasta tässä on se että kun ajoin sitten lauantaina hakemaan sen uuden kaukosäätimen ( ei saanut sielläkään toimimaan) niin suostuttiin vastimuksiini perua kauppa.
    Rune Eriksson
  • Mistä napista pääsee hubi 2. sulkemaan avoinna olevat sovellukset? Vanhassa säätimessä piti painaa "mökkiä" 2krt nopeeta.
    Sari
  • Olisiko mahdollista saada Hubi 2.0 kaukosäätimen yksityiskohtaisempaa opasta?
    Parin viikon käytön jälkeen olen huomannut, että nappuloiden "takana"/ alla on toimintoja joita ei pikaopas kerro.
    S@nttu
  • Toi uusi kapula on ihan tööt. Mikään ohje ei toimi, valot kyllä tuli resetoinnin jälkeen mut kapula ei vaan toimi mitenkään. ??? Onko mahdollista tv:ssä on myös bluutuut sotkeeko tv hudin kapulan? Ja myös kotiteatterissa myös.
    Tv: Juha
    Juha Murtomäki
  • Mistä tietää että kaukosäädin latautuu ja on ladattu " täyteen"
    hannele
  • Hannele; Asetuksista löytyy kaukosäätimen akun varaustila.
    S@nttu
  • S@nttu, ei sitä asetuksista löytyvää varaustilaa kannata ladatessa uskoa.

Tänä aamuna kokeilin, kun herjasi latausta. Laitoin piuhaan kiinni, ja pari minuuttia meni kun etsin sen valikon niin näytti jo 100%. Annoin vielä latautua puoli tuntia, ja varmistin, että irrotuksen jälkeen oli edelleen 100%. Ihmettelin, että menipä äkkiä.

Kolmen vartin kuluttua siitä: "kaukosäätimen varaustaso on alhainen". Piuha kiinni ja välitön 100%. Mutta nyt se saa kuitenkin latautua iltaan asti vaikka näyttäisi mitä.

Ihan ensimmäinen varaus kesti meillä jopa pari kuukautta, mutta sen jälkeen on saanut vähän väliä ladata. Yön yli lataamisen jälkeen kestää noin 4 päivää, ja ohje puhuu että kestää kuukauden. Eli jos 8h lataus antaa 4pv käyttöaikaa, niin täyteen kuukauden kestoon pitäisi ladata 60 tuntia...

Onkohan osa akun kestävyysongelmaa siinä, kun sitä saa heilutella koko ajan että pysyy nappulat näkyvissä. Ajattelin ostaa valkoisen maalitussin ja piirtää itse. Ei sitten tarvitse ravistaa.
    Titta
  • Hei

Itsellä sama ongelma kuin Titalla yllä.
    Eka varaus kesti noin 1.5 kuukautta. Nyt kestää 3-4 päivää.

Onko kaukosäätimen joku vika.

T. Esko
    Esko Kallio
  • Minulla sama vika,kun lataan yön yli niin seuraavana päivänä 2tunnin kuluttua ilmoittaa että akku loppu kaukosäätimestä lataa lisää virtaa akkuun.
    Arto Rosti
  • Ehkä huonoin kaukosäädin mitä koskaan käyttänyt. Kyllästyin paskaan designiin ja akun ongelmiin ja palasin vanhan Hub1:sen kakeen. Se vaan toimii.
    Ensio Käämi
  • Miten sen vanhan kaukosäätimen saa toimiin tämän uuden Hubi-laitteen kanssa? Nyt kun on tämän uuden kaukosäätimen liittänyt Hubiin, niin sillä tavalla ei ainakaan vanha toimi.

Meillä ei tossa uudessa säätimessä tule valot, vaikka sitä heilauttaa ja joskus menee jumiin niin, että mikään ei toimi.
    Sari Kujala
  • Laitat uuden kaukosäätimen kaappiin ja otat vanhan käyttöön normaalisti.
    Vanhaa ei tarvitse asentaa mitenkään erikseen käyttöön.
    Kato toki että patterit on uudet 😉

Ensio Käämi
  • Hei,
    Huomiona muille, että vianselvityssivulla kaukosäätimen resetointikohdassa on kirjoitusvirhe ja resetoinnin jälkeen pitää painaa play/stop-näppäintä ja dna-nappulaa, ei keskinäppäintä. Asia on mainittu oikein kyllä edellisessä kohdassa.. sen jälkeen edetään ohjeiden mukaan.
    Hannu