Uusi DNA nettikäyttöliittymä

Hei,

Taloyhtiö Wi-Fin kanssa salausongelma. Minulla on DNA Mesh WiFi WA8021V5 -modeemi, yhteydet pelaa ja netti toimii, mutta iPhone sekä Mac herjaavat heikkoa suojausta (WPA), ja ohjaa Applen sivuille muuttamaan salauksen WPA2 tai WPA3. Yritin kirjautua ohjeidenne mukaan modeemin sivustolle, muuttamaan näitä asetuksia ja suojaamaan Wi-Fi yhteyden, mutta kumpikaan sivu ei toimi. Mitä voin tehdä?
xx

Kommentit

• Mitä tarkoittaa "kumpikaan sivu ei toimi".
    A) Osoite on virheellinen, eikä sillä pääse mihinkään?
    B) Kysyy käyttäjätunnusta ja salasanaa, jota sinulla ei ole?
    C) Pääset kirjautumaan, mutta salausasetuksia ei löydy?
    D) Saat vaihdettua salausasetuksia, mutta muutokset eivät toimi?

Jos kyse on ensimmäisestä, niin yritäpä päästä sivulle IP-osoitteella.
    -> Selvitä modeemin lähiverkon IP-osoite. IP saattaa lukea laitteessa olevassa tarrassa (valmistajan mielestä näin on). IP voi löytyä jostakin verkon asetuksia katsomalla, miten ikinä käyttöjärjestälmäsi sen esittääkään, etsit kohtaa: gateway.

Komentoriviltä: Linuxissa/MacOSissa komento "route -n", Windowsissa "ipconfig".

IP-osoitteen pitäisi olla jostain noista kolmesta alueesta, ja mitä suurimmalla todennäköisyydellä loppua .1 :
    10.0.0.0 – 10.255.255.255
    172.16.0.0 – 172.31.255.255
    192.168.0.0 – 192.168.255.255

Laitat selaimeen siis osoiteriville selvittämäsi IP-osoitteen.

Tuotetarrassa pitäisi olla myös käyttäjätunnus/salasana hallintasivulle.
    yxWaan