Uusi DNA Prepaid -sovellus

Minulle tuli teiltä tekstiviesti Dna prepaid sovelluksen päivityksestä, jossa kehotettiin päivittämään sovellus. Aikaisempi sovellus toimi hyvin, mutta päivitin uuden. Nyt sovellus ilmoittaa, että liitymäni ei ole dna prepaid liittymä.

Kommentit

• Hei Timo!

Mitään yleistä vikaa ei ainakaan tällä hetkellä ole tiedossa. Kannattaa kokeilla alkuun käynnistää puhelin uudelleen ja mikäli tästä ei ole apua, niin sovelluksen uudelleen asentamista voisi kokeilla seuraavaksi.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Mikäli näistä neuvoista ei ole apua, niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse 044 144 044.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Oikea neuvo olisi ollut, että kaikki muut yhteydet dna: ta lukuun ottamatta pitää kytkeä pois, kun kirjautuu ensimmäistä kertaa. Nyt toimii..
    Timo
  • No eipä toimi, vaikka wifi ja toinen sim pois päältä. Silti liittymä ei ole Dna prepaid. No oli alkuviikosta ennen sovelluksen päivitystä.
    Josko saisi sen puhelinnumerolla kirjautumisen takaisin.
    Mika
  • Itselläni ei ollut mitään ongelmaa. Heti päivityksen jälkeen kehotettiin ottamaan WiFi-yhteys pois päältä, ja kirjautumaan ensiksi mobiilidatalla. Sen jälkeen toimii kuin junan vessa. Pientä moitetta ettei voi enää ostaa 5min netti aikaa 10 sentillä. Nyt halvin vaihtoehto on 3h, 49 sentillä.. 😃
    Jannyman
  • Vanhalla sovellusversiolla näkyy vielä nuo 5 minuutin paketit ostettavissa. Niiden hinta vain on tehnyt DNA:t: eli hinta noussu 5 sentistä 999 euroon joten niitä tuskin kukaan miettii ostavansa (:

Sovelluksen päivittäminen prepaidin sisältävään kakkospuhelimeeni ei onnistu sillä androidin versio on liian vanha.Ykköspuhelimeen koitin tätä sovellusta sitten laittaa edes saldon tarkistamiseksi mutta vaatisi SIM-kortin käyttämisen luurissa joka taas ei onnistu kun prepaidin korttia ei saa enää pienemmäksi.

Päivähinnalla ei juuri kannata tehdä mitään joten omalta kohdaltani on pakko katsella halvempia operaattoreita.
    Arvo