Uusi DNA sovellus ja maksukanavat

Latasin uuden DNA sovelluksen ja nyt en pääse tunnuksillani ollenkaan c more ohjelmiin. Kertoo vain että ei ole voimassa olevaa tilausta. Olen poistanut ja asentanut uudelleen molemmat sovellukset. Myöskään DNA tv sovelluksella ei enää näy sarjojen menneitä jaksoja, vain tulossa olevat, eikä niitäkään pysty katsoa.

Kommentit

• Jos kyse on siirrosta vanhasta uuteen, niin vanhat tallenteet tulee viiveellä näkyviin uuteen DNA TV:seen.

Noista Cmoren kanavista on moni muukin valittanut, ei taida siirto oikein toimia niiden kohdalla. Asiakaspalvelun vastaukset on että ota sinne yhteyttä, ehkä ne siitä siirtyy itsekseenkin joskus tai sitten pitää vaan jonottaa sinne asiakaspalveluun...

Tulevia jaksoja ei tietenkään pysty katsomaan 😀
    JJJ
  • JJJ en kyllä ajatellutkaan että tulevien pitäisi näkyäkkään😁 Mutta ne on vaikkapa sarjoissa ainoita mitä tulee luetteloon. Mulla näkyy lähinnä vain tällä hetkellä käynnissä olevat lähetykset. Esim. sarjat joissa useampi kausi, joita vanhassa pystyi katsomaan, niin nyt ei vanhoja kausia ole katsottavissa. Kyse ei siis ole omista tallenteista.
    Marke
  • Näin oli kerrottu aikaisemmin täällä:
    Vanhat tallenteet siirretään uudelle DNA TV:lle 2vrk sisällä. Tallennussäännöt eivät siirry eli ne pitää luoda uudelleen.

Asiakkaan pääsy vanhaan DNA TV:n suljetaan 14vrk kuluttua siitä, kun DNA on ilmoittanut, että uusi DNA TV on käytettävissä.