Uusi DNA TV

Saisiko tuonne tallennussääntöihin laitettuihin ohjelmiin näkyviin päivämäärät ja ajat milloin ohjelma on tallentumassa. Vanhassa DNA TV.ssä näkyi päivä ja kellonaika. Ärsyttää nämä muutokset mitkä menevät aina perseelleen. Tästä olen antanut palautetta jo aiemmin muuta kautta.

Kommentit

• Miten uudessa DNA Tv:ssä (antennitalous) saa CMore ja ViaPlay suoratoistopalvelut näkymään Hubin listauksessa? Nyt näkyy valittavina vain NetFlix, MTV, Areena ja Ruutu.
    Miia
  • Mites kun hubi päivittyi niin maksukanavat meni lukkoon, vanhat tallenteet ei ole tullut näkyviin, eikä kovalevyllä olevia tallenteita pysty kelaamaan. MITÄS TEHDÄÄN???? Nii ja hubi on käynnistetty moneen kertaan uudelleen ja tehty vaikka mitä.....
    Susanna Silvonen