Uusi DNA TV

Saisiko tuonne tallennussääntöihin laitettuihin ohjelmiin näkyviin päivämäärät ja ajat milloin ohjelma on tallentumassa. Vanhassa DNA TV.ssä näkyi päivä ja kellonaika. Ärsyttää nämä muutokset mitkä menevät aina perseelleen. Tästä olen antanut palautetta jo aiemmin muuta kautta.

Kommentit

• Miten uudessa DNA Tv:ssä (antennitalous) saa CMore ja ViaPlay suoratoistopalvelut näkymään Hubin listauksessa? Nyt näkyy valittavina vain NetFlix, MTV, Areena ja Ruutu.
  • Mites kun hubi päivittyi niin maksukanavat meni lukkoon, vanhat tallenteet ei ole tullut näkyviin, eikä kovalevyllä olevia tallenteita pysty kelaamaan. MITÄS TEHDÄÄN???? Nii ja hubi on käynnistetty moneen kertaan uudelleen ja tehty vaikka mitä.....
  • Uudessa DNA hubissa on monta vikaa! Ilmeisesti huonosti testattu. Toivottavasti korjataan nopeasti seuraavat:

1. Uudessa DNA hubissa nopea eteenpäin kelaaminen (Fast forward) tallenteissa ei enää toimi.
    2. Vanhassa DNA hubissa oli mahdollisuus pysäyttää live-ohjelmaa painamalla Pause-nappia, ja jatkaa hetken päästä. Tämä ei enää toimi.
    3. Deutsche Welle-kanava ei näy enää HD:na vaan ainoastaan SD:nä.
  • Ja miksi tv-kanavan vaihtaminen on niin hidasta? Kestää viisi sekuntia, että kuva näkyy kun vaihtaa kanavan seuraavalle. Tämä on paljon hitaampaa kuin vanhassa boksin versiossa.
  • Kun hubi ei ole mikään kunnon digiboxi!