Uusi DNA TV

Olen aikoinaan hankkinut DNA TV:n tietyllä sähköpostiosoitteella. Olen luopunut tämän sähköpostiosoitteen käyttämisestä ja muutanut myös DNA-sähköpostiosoitteeni (Oma DNA).
Nyt Uusi DNA TV ei käynnisty kuin vanhalla osoitteella. Vanha DNA TV käynnistyy tuolla nyt käyttämälläni uudella osoitteella. Tästä näyttää olevan seurauksena. että esim. C MORE ei näy lainkaan uuden version valikossa toisin kuin vanhassa versiossa. Mitenkähän sitten tallenukset siirtyvät kahden eri sähköpostiosoitteen välillä.
Esko Tantarimäki Ilmoita asiaton sisältö