Siirry uusimpaan kommenttiin

DNA TV iOS, Android ja web versioiden palaute

Tähän keskusteluun toivotaan palautetta ja kehitysideoita liittyen uusiin DNA TV:n iOS ja Android -sovellusversioihin. Palautteiden pohjalta pystymme kehittämään palvelusta mahdollisimman käyttäjäystävällisen ja korjaamaan sovelluksen käytössä ilmenevät ongelmat mahdollisimman nopeasti.
DNA Hanna palveluasiantuntija Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Tietyistä sarjoista esim. miehenpuolikkaat sarjanauhoitus lähtenyt itsestään pois päältä. Useasta sarjasta puolet uusimmasta kaudesta jäänyt nauhoittamatta. Vitosen elokuviin ehdottaa sarjanauhoitusta. Kutosella kun laittaa ohjelman sarjanauhoitukselle, joka poistunut itsestään sarjanauhoituksesta (museoiden mysteerit), valitsee appi nauhoitukseen koko kanavan ohjelmiston kaikkineen sarjoineen ja elokuvineen. Reklamaatiota tulee perässä, kun maksullinen palvelu ei tarjoa mitä on luvattu.
  Legu
 • Tallenteet bufferoivat lähes koko ajan. Vanhassa sovelluksessa ei juuri ollenkaan. Yhteys sama.
  Marko
 • Hei. Halauaisin antaa hieman palautetta uudesta DNA TV sovelluksesta Androidille nyt kun olen käyttänyt sitä jonkin aikaa. Olen pahoillani siitä että juuri kun vanha oli saatu melkein toimivaksi niin se meni vaihtoon. Uudessa on yritetty tehdä paljon hyviä asioita mutta peruasiat ovat jääneet unholaan. Uusi sovellus on todella hidas ja syö järjettömän määrän virtaa laitteesta. Samoin tallenteitten käsittely on kokonaan jäännyt huomioimatta. Nyt kaikki on yhdessä putkessa kun taas vanha niputti samat ohjelmat siististi nippuun. Samoin uusi ohjelma puskuroi vähän väliä. Tuohon virran kulutukseen niin 3 elokuvan katselu tyhjentää puhelimen. Käytössäni on noin 10 suoratoistopalvelua ja DNA TV on ainut joka puskuroi ja syö paljon akkua. Tilanne on mennyt sen verran pahaksi että kukaan perheessä ei oiken halua käyttää DNA sovellusta vaan pyytävät että vaihtaisimme toiseen palveluntarjoajaan.

  Onkohan tähän tulossa mitään parannusta?
  Jari
 • Menee hermo bufferoinnin kanssa, tästäkö maksan?? Kiitos ei!
  Marko Räisänen
 • Totta. Lauantai ilta oli aivan mahdoton. Oli pakko lopettaa tallenteitten katselu ja siirtyä Netfilixiin.
  Jari
 • Käytän mobiilina kakkostelkkarissa.
  Bufferoi liikaa, tökkii, vie virtaa.
  Puhelinta käytetään pystyasennossa, mutta homma on suunniteltu vaakaan.
  Suoriin ohjelmiin pääsee ihme mutkan kautta. Kun olen selannut, mitä tulee, olen jo unohtanut alun. Vanhassa sovelluksessa näki enemmän kerralla. Mistään valikosta ei pääse mihinkään toiseen kätevästi. En hahmota kertakaikkiaan tätä onnetonta kokonaisuutta. Taas on insinöörit olleet ihmisen sijasta suunnittelemassa, käyttömukavuus unohdettu tyystin.
  En edes uskalla miettiä tallennusta tai suosikkisarjojen merkitsemistä luettuani arvostelut. Yhtään kehua niissä ei ole, muuten.
  Varmaan olisi syytä miettiä uusiksi koko tämä hirveä käyttöepämukavuus.
  Aloitussivusta puolet vievä jonkun tulevan mainos on ihan pönttö.
  Toki mun käyttö on lähinnä tosiaan suorien katsomista kun muut katsovat päätelkkarista jotain muuta, mutta kyllä on tehty vaikeasti sekin.


  anne
 • No kylläpä tulee valitusta pätkimisestä. Ei todellakaan saisi. Olisiko mahdollista että laitatte lisätietoja

  - Mikä laite
  - Mobiiliyhteyden 4G:n yli vai WiFi?
  - Mitä puskurointi/pätkiminen tarkoittaa: se että kuva pysähtyy kokonaan ja lähtee kohta uudestaan vai jotain muuta?
  DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
 • Tabletista wifi, Chromecast tv. 4g-yhteys. Puskurointi ja pätkiminen juuri noin kuin kuvasit viestissäsi.
  Marko Räisänen
 • Android versio itselläni käytössä:
  Itse en ole huomannut puskurointia tai pätkimistä ainakaan tallenteissa, joten netinnopeus tarkasteluun ja sillä laitteella nimenomaan millä toistetaan (Esim Chromecast, ei puhelin/tabletti, jos chromecastilla toistetaan). Tässä uudessa on parempi kuvanlaatu ja vie enemmän kaistaa sen takia. Jos joku kiinteä yhteys ei tälle pitäisi olla tarvetta ja varmaan jotain oikeaa vikaa, mutta ei varmaan ole järkevää tässä ketjussa nettiongelmia ym käydä läpi perusteellisemmin..?

  Mutta tuohon vanhaan lukittuun keskusteluun, en oikein ymmärrä miksei sovelluksen etusivulta pääse suoraan ohjelmaoppaaseen, kuitenkin se on ainakin itsellä se suurin käyttö sovellukselle (laittaa tallennukseen jotain), jos painaa "kanavilla nyt" kohtaa, saa sen toki näkyviin, mutta samalla lähtee se kanava toistamaan ääntä ja kuvaa...

  Haku on ihan järjetön, jos haen jonkun sarjan, tulee sen jaksojen tallenteet näkyviin listalle ihan sekopäisessä järjestyksessä, ei esim uusin ensin tai että voisi itse päättää missä järjestyksessä ne tulee.

  Chromecastilla edelleen käytän pääasiassa ja sen loogisuudet on kateissa. Usein pakitan liikaa takaisin päin, jolloin chromecast yhteys menee poikki. Ei pitäisi katketa missään olosuhteissa ilman että painaa sovelluksen "lopeta suoratoisto" painiketta. Ei voi olla noin vaikeaa, että sovelluksesta ei voi poistua kun kauhealla kikkailulla, jos haluaa toiston jatkuvan? Puhelimen tai sovelluksen takaisinpäin nuolista tätä ei voi kummastakaan tehdä tai poikki menee, ei muut sovellukset mene, joten jotain DNA:n omaa suunnittelua tuo kämmi? Ohjelmaoppaaseenkaan ei taida päästä mitenkään, ilman että toisto katkeaa?

  Jos taas poistuu sovelluksesta Androidin "koti näppäimellä", niin takaisin kun menee (vaikka kelaamaan mainoksia), menee sovellus kohtaan, josta ei voi kelata vaan pakko pakittaa ,että kelausnapit saa näkyviin, eli ei mene siihen kohtaan josta poistutaan alunperin. ja tästä kun pakitat yhden kerran liikaa koko toisto katkeaa. Lähes joka kerta tätä käytettäessä kauheaa kiroilua, kun toisto katkeaa. Tähän auttaisi, jos ne kelausnapit olisi näkyvissä siellä ylävalikossa joka jää, kun sovellus on taustalla käynnissä.

  Tällähetkellä puhelimella ei siis voi käytönnössä tehdä mitään sillä aikaa, kun kyättää DNA TV:tä, jos haluaa että pystyy kelaamaan ja toisto ei vahingossa katkea.

  Catch-up on edelleen jotenkin hämärästi toteutettu toiminto, sitä voi käyttää ilmeisesti haun kautta (pitää tietää mitä hakee) tai katekorioiden, joka on yhä täysin turha ominaisuus. Tuolla kategorioissa puolet on jotain tulevia ohjelmia joita ei siis voi katsoa ja tallenteita sitä kautta on ihan turhanpäiväistä selata, en ymmärrä koko asiaa mitä tällä tekee, ilmeisesti otettu mallia jostain ohjelmakirjastosta, kuten cmore, jossa on oikeasti jotain katsottavaakin, ei vain omia tallenteita ja jokunen foxin sarja tai elokuva, joita tuolta löytyy..

  Näistä olen kirjoittanut jo sen puoli vuotta, mutta ilmeisesti kenelläkään muulla ei ole samoja tuntemuksia asiasta.

  Virrankulutuksesta en osaa sanoa, kun ei chromecastin kautta kuluta virtaa laite jolla ohjataan, ainakaan mitenkään erikoisesti.

  Ja Suurin toivomus on se keskeneräisen tallenteen toimiminen chromecastilla jo vihdoinkin!
  JJJ
 • Sekä tabletti että puhelin. Samsungeja kummatkin sekä Chromecastissa. Puskurointi tapahtuu sekä wifi että 4G käyttäen. Kuva pysähtyy kokonaan ja vasemmassa alareunassa alkaa pyöriä ”hyrrä” ja jossain vaiheessa tallenteen toisto jatkuu kunnes taas puskuroidaan. Puskurointia tapahtuu myöskin Viihdekirjastossa.   Kuten mainitsin minulla on 11 muuta suoratoistopalvelua ja mikään muu ei tee samaa. Ja ongelma oli satunnainen vanhalla DNA TV sovelluksella. Jos tuo mitä JJJ mainitsee että kaistaa menee enemmän niin siitä olisi toki voinut mainita kun uusi sovellus julkaistiin ja antaa speksit mitä tarvitaan. Itselläni on kiinteä 24 Mbit ja 100/s (4G) liittymät ja tiedän toki että ovat teoreettisia mutta tuo kiinteä on 14-16 todellista ja 4G en ole edes tarkistanut koska oletan sen riittäväksi Helsingissä kehä1 sisäpuolella.
  Jari
 • Toisessa ketjussa tuli puhetta tuosta suoranlähetyksen pausetuksesta. Miten sen on tarkoitus toimia ja mitä sillä on haettu. Lähetyksessä on vain play/pause nappi. kelaus ei siis onnistu niissäkään lähetyksissä jotka jää Catch-up ominaisuuteen ja mistään ei voi palata suoraan lähetykseenkään. Jos jonkun aikaa pitää pausessa, palautuu lähetys hetkenpäästä ilmeisesti suoraan lähetykseen kun painaa playtä, ainakin testin perusteella. Ja kun ei ole tietoa kauan voi pausettaa ettei mene suoraksi lähetykseksi ja kelaus kun ei onnistu, niin mitä tuolla oikein on haettu?

  Jos siis laitat suoran lähetyksen pauselle, käyt vaikka jääkaapilla ja palaat katsomaan lähetystä, se kohta hyppää suoraan lähetykseen ja pausetettu väli jää katsomatta jokatapauksessa, kun kelaus ei onnistu, niin mikä juttu ja mitä haettu?

  Jos tätä vertaa vaikka Cmoren suoriinlähetyksiin niin niitä voi 15 min puskurista pausettaa, kelata ja katsoa vapaasti. DNA:n toteutusta en vaan taas ymmärrä.
  JJJ
 • Julkaisemme tänään uuden iOs päivityksen DNA TV:stä. 1.1.14

  Suurimpana muutoksena korjaus tallenteiden pätkimiseen laitteissa jossa iOs14 käyttöjärjestelmä versio.
  DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
 • Uusi versio ei jostain syystä halua löytää chromecastia ollenkaan. Esim. Areena halusi kysyä ”saako sovellus käyttää lähiverkkoa tms” mutta DNA ei kysellyt eikä Chromecast ilmaannu näkyviin. ios 14, iphone 11 pro max.
  Sammakko
 • Sammakko - Korjaus tulossa, app-storen review prosessissa, jos ei jo tänään ole sisälle niin viimeistään huomenna.

  Pahoittelut tilanteesta!
  DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja • bt luurien yhdistäminen katsoess

  jotain meni pieleen.
  Sisältöä ei valitettavasti pysty lataamaan. Kokeile hetken kuluttu

  ja bt irrotuksen jälkeen leffa jatkuu kuin ei olisi pätkinytkä

  Aiemmalla versiolla(?) toimi, tosin kadotti äänen hetkeksi toisinaan ja ei ihan ollut synkassa - synkan osuminen vaihteli. Tykkäsin kumminkin luuriella langttomasti nimenomaan dna hubin kanssa

  t: perheen isä & la illan actionrymistelyt
  Kari
 • Kiitos Kari palautteesta. Onko kyseessä iOs, Android ja mahdollisesti mikä luuri, tutkitaan!
  DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
 • hei,
  Jotenkin rivit tässä menevät poikki

  kyseessä DNA tv hubi purkki sagemcom


  Kari
 • Eilen oli tullut alla oleva sähköposti. Miten ne ohjelmat joille ei löydy nyt lähetystä ohjelmaoppaasta? Miten tarkistetaan, että ne on jatkuvassa tallennuksessa?

  "
  Tärkeää tietoa DNA TV -tallennussääntöihin 

  DNA TV -palvelun taustapäivitys aiheuttaa muutoksen tallennussääntöihin 30.9.2020.
  Mikäli käytössäsi on ohjelmien jatkuva tallennus, varmistathan lempiohjelmasi tallennuksen jatkossakin.
  Toimi näin:
  1. Valitse Menu ja Ohjelmaopas tai DNA Hubi -laitteella kaukosäätimen Guide.
  2. Tarkista ohjelman kohdalta, onko ohjelma tallennuksessa.
  3. Jos ohjelman kohdalta puuttuu REC-ikoni, aseta ohjelma uudelleen tallennukseen. 

   

  Tämän jälkeen Tallennussääntö-listauksessa tai ohjelmasivun näkymässä osa jaksoista ja ohjelman kausista voi näkyä useampaan kertaan. Tämä ei vaikuta tallentamiseen ja korjaantuu ajan myötä.
  Nyt toteutettava taustapäivitys parantaa DNA TV -palvelun kuvamaailmaa ja lempiohjelmat on entistä helpompi tunnistaa. Myös ohjelmakuvauksien ja muiden ohjelmatietojen laatu paranee. DNA TV tarjoaa entistä näyttävämmän visuaalisen käyttökokemuksen ja kattavat ohjelmatiedot.
  "
  Wesmo
 • Samaa mietin eilen, ei voi olla niin, että kerran kolmessa kuussa jokainen tekee tallennussäännöt uusiksi.
  ei näin
 • Nyt on kyllä aika ikävä ongelma tässä, johon tarvitsisi korjauksen aika nopeasti. Niin kauan kuin on nyt ollut tämä uusi DNA tv, ja sovellus ei enää tallenna kaikkia versioita samasta ohjelmasta (uusintoja), senhän pitäisi mennä niin että vanhin saman niminen korvautuu uusimmalla tallenteella. Vaan eipä mene. Otetaan esimerkiksi Salatut elämät, joissa tulee uusinta seuraavana päivänä. Uusinta on merkitty tallennettavaksi kyllä, mutta loppuviimeksi tallenteissa näkyy kuitenkin se vanhin versio eli edellisenä päivänä klo 19:30 tullut ohjelma, eikä se uusinta joka tulee 17:30. Eli väärin. Koska tietenkin pitäisi olla uusin tallenneversio. 

  Huomasin myös toisen ongelman, joka liittyy edelliseen ja on ilmennyt nyt tuon 30.9. päivityksen jälkeen. Jos jollakin ohjelmalla on sama nimi - ja DNA tv ei jostain syystä osaa hakea ohjelmalle oikein jaksotietoja - tämä teidän typerä systeeminne ettei kaikkia uusintoja tms. tallenneta, johtaa siihen että jaksoja jää puuttumaan.

  Otetaan esimerkiksi Big Brother. Sitä tulee yksi jakso päivässä, mutta päivityksen jälkeen on ollut niin, että ohjelma on harmillisesti joka päivä saman niminen (aiemmin siis toimi). Kun nyt katsoin tallenteita, siellä oli se 30.9. jakso tallennettuna (ja kaikki jaksot ennen sitä) ja seuraava jonossa olikin merkitty tulossa olevaksi ja siinä lukee myös, että aiempi tallenne löytyy (kyseesä jakso, joka tulee 3.10.). Välistä puuttuu nyt 1.10. ja 2.10. jaksot, koska automatiikka on säästänyt vanhimman tallenteen ja olettanut, että nuo jaksot ovat uusintoja, mitä ne eivät ole. Nyt jos ei ehdi joka päivä jaksoa katsoa ja poistaa katsottua, jää jaksoja väkisin näkemättä. Tuskin koskee vain BB:tä, mutta siitä sen kuitenkin huomasin.

  Olin jo alun pitäenkin sitä mieltä ettei tämä toimi, jos kaikkia versioita ei voi tallentaa halutessaan. Nyt se on käytännössä sitten osoitettu todeksi.

  Ja kyllä on ärsyttänyt, että uusinnat ovat poistuneet. Nytkin olen joutunut katsomaan ulkomaisia sarjoja ilman tekstitystä, koska ensiesitys on ollut viallinen ja tekstit puuttuneet. Ja uusinnat, joissa tilanne korjattu, ovat poistuneet automaattisesti (tai eivät ole korvanneet sitä vanhinta, mikäli tallennus uuden sovelluksen tulon jälkeen).
  Huolestunut
 • @huolestunut

  Minä en ole kyllä koskaan huomannut, että ensiesityksessä olisi tekstit puuttuneet.

  Eikä mulle ole merkitystä sillä, että onko tallennettuna uusin esitys vai ensimmäinen vai jotain siltä väliltä.

  Todellisuudessahan DNA TV varmaan tallentaa kaikki ohjelmat verkkoon ja sitten kunkin käyttäjän valintojen mukaa hänen valitsemansa. Joten sinänsä olisi sama, vaikka palvelu toimisikin niin, että kun valitsee jakson, niin se antaisi valittavaksi kaikki ko. jakson versiot.
  Wesmo
 • @wesmo
  Kannattaa lukea kommentti ennenkuin vastaa.
  Tottakai se järjestys sinuakin häiritsee, jos jostakin toistuvasta sarjasta jää jaksoja nauhoittamatta.
  Tämä on sama ongelma, mistä itsekin kirjoitin.
  Mutta tämä tuki se vitsi vasta onkin. Pistät jonkun kysymyksen tukeen, ja sen jälkeen alkaa puhelin piippaileen kun tulee koko ajan lisää kysymyksiä. Odottelet kuukausia vastausta kysymykseen, mutta ketään näytä kiinnostavan. Vastailkaan vaan muihin kysymyksiin, ei siihen alkuperäiseen.
  Pitäkää tunkkinne, jospa elisan vastaava palvelu toimisi, ja heillä otettaisiin ongelma kohdat huomioon palautetta tullessa.
  Legu
 • Onhan sillä nyt ihan todella paljon väliä, mikä esitys tallennetaan jos kaikkia ei saa tallennettavaksi. Tallenteella on kuitenkin vain 2 vuotta katsomisaikaa. Joitakin elokuvia ja sarjoja on ihan kiva säilöä katsottavaksi ikään kuin varalle, ja kun uusinnat pyörivät joistakin niistä jatkuvasti, tulee uudella tallennuksella aina kaksi vuotta lisää katseluaikaa vanhojen sitten poistuessa palvelusta. Nyt pitäisi vanha ensin poistaa, jotta sen saa korvattua uudella. Ja tästä uudesta systeemistä tallenteiden poistaminen on myös rutosti hankalampaa kuin vanhasta. 

  Lisäksi erityisesti Ylen ohjelmistoon kuuluvissa ulkomaisissa sarjoissa on ollut teksityksen puuttumisen (tai eri pariin äänten kanssa menemisen) ym. kanssa ongelmaa. Yksi tällainen oli mm. Handmaid's Talen kakkoskausi. En ole hyvä englannissa ja sarja on muutenkin sekavasta päästä, niin oli kyllä seuraaminen ilman tekstejä todella vaikeaa.

  Mutta onhan tämä turhauttavaa, että julkaistaan keskeneräinen versio johon asiakkaat pakotetaan siirtymään. Ja sitten näitä huomioita joita tuodaan esille, ei laiteta edes korjauslistalle tai niihin suhtaudutaan nihkeästi (esim. kelausnappien ominaisuudet, jotka edellisessä langassa otin esille ja esittämäni ratkaisu ei ketään ainakaan haittaisi...).
  Huolestunut
 • Ominaisuus jota kaipaan, joka kilpailijalla on:
  Jo alkaneen ohjelman katsominen alusta chromecastilla.

  Nythän on niin että ohjelman voi puhelimella katsoa alusta alkaen kunhan nauhoituksen aloittaa viime minuutilla, ja kelata mielinmäärin, mutta Chromecastille siirrettäessä ohjelma on ensin pakko odottaa päättyneeksi ennen kuin sen voi kelata alkuun.Keskeneräisen tallenteen kanssa Chromecastille siirryttäessä kelaustoiminteet vilahtavat näytöllä mutta eivät reagoi.

  iOS 14, iPhone 11 Pro Max.
  Sammakko
 • @Sammakko

  Tuota samaa olen toivonut alusta asti ja on kait joskus tulossa. Olisi todella tärkeää itselle tuo toiminto!
  JJJ
 • Juu tuo tekstityksen puuttuminen sekä suomenkielisen selostuksen puuttuminen Ylen ohjelmista harmittaa.
  Jari
 • Eilen julkaistu uusi iOs versio, tässä uusi ohjelmasivu jossa ohjelmat pystysuunnassa, ei vaakana. Laittakaa ihmeessä palautetta tulemaan: onko parempi näin? Jos on, niin tehdään päivitystä myös muihin clientteihin 😀
  DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
 • Mikä on ohjelmasivu? Jos tarkoitat tv & ohjelmaopasta,  niin en huomaa mitään muutosta.
  ?
 • @Viile P
  Tarkoittanet ”tallenteet” sivua ?
  Ei hyvä tuo tulevat tallenteet edellä, kaikki yksitellen, jos olla pitää voisko ne tulevat olla omassa alikansiossaan.
  Mielestäni se edellinen oli parempi.
  Toisaalta miksi tulevat tallenteet pitäis olla näkyvillä tässä kohtaa, on kai tiedossa mitä itsekukin on laittanut tallentumaan. Ja onhan vielä ”tallennussäännöt” jota vois muokata.
  Pertti O
 • Tänään julkaistaan uusi Andoid (1.1.13) jossa uutta:
  • Mahdollisuus vaihtaa sovelluksen kieli riippumatta käyttöjärjestelmän kielestä
  • Chromecast ei enää katkea kun palaa soittonäkymästä pois
  • Sovelluksen ei pitäisi avautua enää mustaan ruutuun jossa vian menuikoni on näkyvissä

  Ohjelmasivu on se, joka listaa kaikki jaksot/kaudet yhdellä sivulla. Ei siis EPG tai tallennenäkymä
  DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
 • Ohjelmasivu on nyt parempi. Helpompi selata kun ohjelman tallenteet ovat allekkain.
  Heti en vaan ymmärtänyt  mikä on ohjelmasivu. Mielelläni ottaisin tämän myös Androidille. Harvemmin käytän iPhonea castaukseen.
  ?
 • Onko tuo ko. sivu, tämä valikon eka, Koti ?
  Menee mielestäni turhan sekavaksi.
  Ja miksihän sitä ei voi sitten valikossa nimetä "Ohjelmasivu"-ksi

  Tallenteet on hyvä näin, allekkain.
  Mutta miksi nuo tulevat tallenteet pitää näkyä samassa osiossa,
  tallennussäännöt muokattaviksi omassa osiossaan.
  Pertti O
 • Ei ole Android päivitystä vieläkään saatavilla?

  Jotain sentään korjattu, tuo Chromecast katkeaminen meinaan, se olikin oikein emämoka. Vielä se keskeneräisen tallenteen katsominen chromecastilla kuntoon, niin voi taas sovellusta käyttääkkin...
  JJJ
 • Juu ei tarjoa vielä päivitystä, kestänyt Googlen päässä tarkistus yleensä alle vuorokauden ennen jakoon laittamista. Tiedä sitten mistä nyt kiikastaa.
  jv
 • Voisiko ohjelmaa muuttaa niin että kun poistaa tallennuksia niin ei aina hyppää alkuun vaan jäisi paikalleen. Nyt on paljon uusintoja ohjelmista niin niiden poistaminen on hieman työlästä.
  Jari
 • Melko turhaa niitä sarjoja on poistaa, kun ei Uusi DNA TV tallenna kuin aina yhden jakson "kirjastoon". Ilmeisesti jos poistaa jakson se tallentaa uusinnankin sitten, eli loputonta touhua vaan. Lisäksi näkee minkä jakson on viimeksi katsonut.

  Eihän kukaan poista vaikka jostain suoratoistopalvelustakaan jaksoja, vaan siellä ne kaikki on, eikä ketään häiritse.

  Sinänsä jos haluaa välttämättä poistaa, niin ihan ok muutos tehdä noin. Mutta itse luovuin poistelusta jo kuukausia sitten kun totesin sen olevan ihan turhaa touhua nykyään.
  JJJ
 • Toisaaltaan olet oikeassa mutta ei oikein jaksa kahlata läpi sarjoja mikä on nähty mikä ei. Varsinkin nyt kun sarjat uusitaan. Tallennuslista on pitkä kun nälkävuosi.

  EPGssä lukee uusi kausi. Juu on mutta sehän oli esitetty jo aikaisemmin toisella kanavalla. On se hienoa kun on paljon kanavia. Ai niin niissähän on melkein samat ohjelma. Parhaimmillaan 4 kanavalta tulee sama leffa mutta eri aikaan.

  Mikä tietysti auttaisi olisi kansiorakenne kun sarjoista on kyse. Sarja nimi ja kausi mutta se taitaa olla vähän hifistelyä.

  Jari
 • No siis, ne sarjathan on jaoteltu kausien mukaan ja numeroitu jaksojen mukaan järjestykseen. Sen takia helppo seurata oikeaa kautta, ei sotke uusinnat vanhoilta kausilta ollenkaan.

  Ongelma on sitten jos kaudet ja jaksojen numerot ei ole oikein, niin sitten on sekavaa, mielestäni tuo on kohtuu hyvin toiminut kyllä nyt 6kk kokemuksella Uudesta DNA TV:stä.
  JJJ
 • Milloin tämä päivitys 1.1.13 tulee jakoon?
  hubiukko
 • Oli Play-kaupassa saatavilla heti 19.10. (anroid)
  Pertti O
 • Ei kyllä löydy vieläkään, tuosta linkistäkin ekassa viestissä menee versioon:
  Nykyinen versio
  1.1.12

  Vaikka siinä lukee päivänä tuo 19.10, niin en silloin ole päivittänyt mitään.
  JJJ
 • Itselläni on tullut 19.10 puhelimeen ja ikivanhaan tablettiin tuo uusi versiopäivitys.
  ?
 • Erikoista:
  Puhelin näyttää versioksi 1.1.12 ja päivitetty 14.9.2020.

  Ensimmäisen viestin linkki taas näyttää tuota samaa versiota 1.1.12, mutta päivämääräksi 19.10.2020, se on sama kuin tuo 14.9 päivätty versio, kun mitään ei voi päivittää.

  1.1.13 versioko jollain on siis päivittynyt?
  JJJ
 • Meillä 3 eri Android laitetta, ei tarjoa yhdellekään päivitystä
  hubiukko
 • Pertti O
 • Ei päivitys sinne luuriin itsestään tule, se täytyy ladata sovelluskaupasta.
  Pertti O
 • Jos Pertti klikkaan tuota ensimmäisen viestin linkkiä play kauppaan, onko siellä tarjolla tuo 1.1.13 sulle? Mulle näyttää 1.1.12 ja se on jo luurissa, mitään ei voi päivittää tai ladata.

  Jos siellä linkissä on sullakin nyt tuo 1.1.12, niin päivitys on vedetty pois ja kerennyt vaan tulemaan muutamille jossain vaiheessa, ei se poistukkaan puhelimesta, jos on kerennyt jo päivttää, nyt ei vaan jaossa näytä olevan enää.
  JJJ
 • Ei ole sovelluskaupassa tarjolla muuta kuin jo laitteissa olevat 1.1.12 versiot
  hubiukko
 • Klikkasin tuon ensimmäisen viestin linkkiä ja se vie juuri tuohon uusimpaan versioon 1.1.13 jonka olen asentanut.
  ?
 • No sitten se vaan päivittyy järkyttävällä viiveellä eripaikkoihin, itsellä on aina vaan siellä linkin kaupassa se 1.1.12, kuten myös puhelimella mentäessä.
  JJJ
 • Tänään päivitetty Webiä, uutta:

  • Kelausnapit lisätty ( +/- 2min, 1min , 30s, 15s)
  • Pikanäppäimet lisätty kelaukseen ( nuolinäppäiment )
  •  Uusi suorat lähetykset näkymä (https://dnatv.dna.fi/live
  Kyllä - jos tuo allekkain ohjelmasivu toimii paremmin asiakkaiden mielestä niin se tulee myös Androidiin
  DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
 • Nämä sovellustiedot näkyy kun avaan Play kaupan. 

  Pertti O
 • Sovelluskauppa näyttää puhelimella näin:


  Tietokoneen selaimella muuten samaa, mutta päivämäärä on 19.10. ja silloin sieltä näkyy kaikki 5 androidlaitetta ja kertoo että 4 voi asentaa tuon 1.1.12 version (hubi on se viides ja siihen ei voi).

  JJJ
 • Puhelimen kautta tuo minunkin lähettämä kaappaus on napattu.
  Pertti O
 • Mullakin näkyy vain 14.9. päivitetty versio joka on uusin eikä siten voi päivittää...
  Huolestunut
 • Ei siinä ihmeitä uutuuksia ole.
  Lainaus alla:

  "Pyrimme jatkuvasti parantamaan sovellusta palautteen perusteella.
  Tässä päivityskessä on:
  -Lisätty mahdollisuus valita sovelluksen kieli riippumatta puhelimessa käytetystä kielestä.
  -Parannettu Chroecastin toimintaa.
  -pienempiä korjauksia ja parannuksia"
  Pertti O
 • Android sovellus, versio 1.1.13
  • Päivityksen sisältö:
   • Mahdollisuus vaihtaa sovelluksen kieli riippumatta käyttöjärjestelmän kielestä 

  Puhelimessa englanti kielenä. Kielen vaihtaminen suomeksi sovelluksessa ei vaihda kaikkia sovelluksen osioita suomenkielelle vaan vieläkin monessa kohdassa on tekstiä englanniksi. (kielten sekamelska)
  Wingz
 • No nyt se päivitys tuli tännekkin.
  JJJ
 • Uuden päivityksen mukana tuli taas kerran jo aiemmin vaivannut ongelma, että jos tallenteesta poistuu kesken ja haluaa jatkaa myöhemmin, pysäytyspaikka ei jää muistiin. Eli tallenteeseen palatessa tallenne alkaa pyöriä alusta uudelleen. Turhauttavaa.
  Huolestunut
 • Tallenteen katsominen jatkuu siitä, mihin on lopettanut (myös muilla laitteilla; Hubi, iOs, anroid, web) kun palaa takaisin tallenteisiin, ennen laitteen t. sovelluksen sammuttamista. Eikä sulje suoraan sovellusta t. millä on alkanut.
  Toimii ainakin minulla.
  Pertti O
 • ^ ei toimi ei...

  Palaan takaisin tallenteisiin ja käynnistän jakson uudelleen, niin kyllä se vaan nollasta lähtee pyörittämään, riippumatta siitä mihin kohtaan on jättänyt. Edellisessä versiossa vielä toimi oikein.

  Se punainen etenemispalkki katosi nyös jossain kohti päivityksiä ja siitä raportoin kuvan kanssa edelliseen ketjuun. Eipä sekään ole tullut takaisin. On toki niinkin vanha android kuin 5.1.1.

  Lisäksi sovelluksen vakaudessa on ongelmaa ja viimeistä edellisestä päivityksestä on edelleen muistona se, että sovellus reagoi äänenvoimakkuuden säätämiseen ja kelausnappien painamiseen todella hitaasti. Vastaavaa ei tapahdu muiden samantyyppisten sovellusten, kuten Ruudun, Areenan tai Katsomon kanssa ja DNA TV:n ongelmakin oli vasta juuri versiosta 1.1.12 alkaen. 

  Huolestunut
 • Päivitettyäni uuden DNA TV.n , hävisivät talletettuna olleet verkkotallenteet, ei edes otsikkoa ole näkyvissä.
  Tallettaessa ei saa verkkotallennuksen vaihtoehtoa edes näkyviin, ainoastaan kovalevytallennus
  Tallennussäännöt sivulla näkyy vain punainen ruutu ja teksti: Verkkotallennuksen tallennussäännöt

  Eikoö verkkoon voi enää tallentaa?

  Hubi ja kiintolevy käytössä


  Kimmo Kivioja
 • Muutama oma huomio:

  Puhelimessa ja tabletissa (android) muutama vanha tallenne kaataa sovelluksen heti kun yrittää avata. Esim. Countrymusiikki, niin "jatka katselua", kuin uuden jakson avaus. Uusin versio 1.1.13

  Hubilla toimii samat tallenteet ok.

  Katsoin vanhat jääkiekon mm-kisat, ja niistä olikin vain 1. erät tallessa, koska muut erät tulivat samalla nimellä, ja ohjelma tulkitsi ne uusinnoiksi, ja hävitti ne (vanhassa systeemissä kaikki olivat tallessa). Eli toisaalta parannus johti toisaalle huononnukseen.


  Hesekiel
 • Tänään päivittyy sekä iOs, Android että Web. Uutta seuraavasti

  Uusi DNA TV -sovelluspäivitys iOS:ille 5.11.2020

  Versio 1.2.1
  • Sähköposti/Salasana on muutettu oletuskirjautumistavaksi kertakäyttösalasanan sijaan
  • Sovelluksen kirjautumisesta on poistettu mainita Vanhasta DNA TV:stä
  Uusi DNA TV -sovelluspäivitys Androidille 5.11.2020

  Versio 1.1.14
  • Korjaus virheeseen jossa sovellus avautuu mustaan ruutuun jossa vain menu näkyy
  Web, julkaistu 5.11.2020

  • Sisäänkirjautuessa kertakäyttösalasana ei ole enää oletus kirjautumistapa
  • Sisäänkirjautumisesta on poistettu mainita vanhasta DNA TV:stä.
  • Hakutulokset esitetään oletusarvoisesti aikaperusteisesti


  DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
 • Minulla ei näy ainakaan vielä kummassakaan kaupassa päivitys versiota.

  Pertti O
 • Sovelluskauppa / käyttöjärjestelmä päättää milloin tuota tarjotaan ja kuinka laajasti. Joskus tulee näkyviin heti ja joskus kestää harmittavasti päiviä. Mutta tulee kyllä näkyviin 😀
  DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
 • Android versio 1.1.14: Tallennetta Chromecastilla katseltaessa, toisesta sovelluksesta takaisin DNA TV sovellukseen palattaessa, alkaa tallenteen toisto alusta. Todella häiritsevää.
  Hessu
 • Mitä mitä mitä hittoa, päivitin iPhoneen uuden 1.2.1 version app storesta ja nyt ei löydä cromecastia ollenkaan ei tule edes sitä laatikkoa sovelluksen. Kaikki muut yle, ruutu ja jopa cmoren saa castattua, mutta ei Dna tv:ä. Näköjään joka taloudessa on oltava sekä Android, että iOS laitteita jos haluaa katsoa Dna tv:tä muualtakin kuin kännykästä.
  em
 • Hessu on oikeassa. Voi helkkari, koittakaa nyt olla rikkomatta jotain kaikenaikaa päivityksissä.

  Jos siis käy Android luurilla välillä DNA TV:stä poissa ja katsoo tallennetta chromecastilla, niin takaisin sovellukseen kun menee että voi kelata, niin tallenne alkaa alusta siinä kohtaa, kun kelausnappikohdan saa esille.

  Nyt pitää siis koko ohjelman ajan olla DNA TV:ssä tai sitten katsoa mainokset.

  Kun niiden keskeneräisten tallenteiden castaus ei onnistu edelleenkään, niin koko sovelluksen käyttö on itsellä vähäistä ja sitten kun jotain aikoo katsoa, on joku aina rikki.
  JJJ
 • Sama vika täälläkin, heti kun yrität kelata, toisto pomppaa alkuun. Lisäksi välillä ei voi kelata ollenkaan palkista siirtämällä paikkaa, kun se pomppaa taas alkuun. Tekee katsomisesta aivan mahdotonta. Koodarina ihmetyttää tää testauksen taso, kun tällaista päästetään ulos.
  JanikaH
 • On sen verran iso vika tuo Chromecast ongelma nyt Android versiossa, että odottaisin jotain kuittausta asiasta DNA:lta ja välitöntä korjausta. Täysin käyttökelvoton nyt sovellus tuollaisena tallenteiden katseluun!!

  Partanen haloo!
  JJJ
 • Android versio 1.1.14: Ihmettelin kun tallennussääntöihin oli tullut kaikki samat ohjelmat mitä olin jo kuukausia sitten tallentanut (kertatallenuksena). Aloin niitä sitten yksitellen poistamaan ja aikani näpyteltyäni tuli mieleen ettei nyt vaan tallennukset katoa. Ja mitä ihmettä, vain ohjelmat joista oli tallennussäännöt olemassa olivat tallessa. Kaikki muut hävinneet. Tekisi mieli kirota.
  En voi uskoa millaista kuraa DNA päästää jakeluun ilman minkäänlaista testausta.
  Hessu
 • @Hessu
  Tätä se on DNA. Ei ehkä ole pelkästään testauksesta, sen puuttumisesta kiinni. Tässä tallennuksissa varmaan käyny ihan käpy - hra. Partanen speksannut ja Intian peräkylässä ei koodarigurut ole speksiä ymmärtäneet, tai ovat ymmärtäneet, tavallaan. Me, maksavat asiakkaat poimitaan sitten tässä hedelmiä, aika epämuodostuneita, raakoja..
  A-P
 • Huomasin jotain samankaltaista kuin mistä Hessu kirjoitti. Poistin tallennussääntöjä mobiiliappin kautta ja kas kas, ko. tallenteet katosivat jonnekin bittiavaruuteen..
  PPV
 • Pystyisikö joku DNA:n edustaja kertoa, milloin saadaan korjaus tuohon cromecastilla tallenteita katsottaessa tulleeseen tosi pahaan virheeseen. Eli kun mainos alkaa ja avaat puhelimen, niin tallenne alkaa alusta. Nyt se on mennyt siihen, että kun avaat puhelimen sinulla on n. 0,1 sekunttia aikaa katsoa mihin kohtaan olet jäänyt. Ja tosiaan, kun tallenne alkaa alusta pitää odottaa pieni hetki ja vasta sen jälkeen pääset kelaamaan tallenteen siihen kohtaan mihin jäit. Edellyttää tietysti, että ehdit katsoa sen aikakohan.
  em
 • Paskaa, paskaa ja paskaa. Partanen vois nyt vaikka erota, ottaa koko ryhmänsä mukaan ja jättää paikkansa joillekin kyvykkäämmille. Siitä hetkestä kun uusi dnatv tuli, on play kaupan arvosteluissa kerrottu mikä mättää, mutta samaa paskaa tämä on edelleen.

  Sekava sovellus ja hermot menee kun aina luuriin koskiessa tallennuksesta katsottava ohjelma alkaakin alusta ja saa etsiä kohtaa missä oli.

  Vanha versio takaisin, se oli yksinkertainen ja toimiva.

  Kypsynyt
 • Ios 14.2 Kun dna tv apista laittaa airplayn apple tv:seen toisto pysähtyy noin 50 sek kuluttua. Sitten lataa uudestaan ja toisto jatkuu. Sama uudestaa 50 sek kuluttua. Ongelma ollut jo yli kuukauden. Korjatkaa pliis asap! En ole pystynyt katsomaan mitään. Saako rahat takaisin? Muissa apeissa ei ongelmaa airplayn kanssa.
  Jere
 • Sellainen on myös näemmä tullut uuden sovelluksen myötä että osa vanhoista tallenteista eivät toimi uudessa vaan sovellus kaatuu tai vaihtoehtoisesti tulee virheilmoitus Error;code 8000009 …..Sen jälkeen tallenne lähtee käyntiin tai ei.

  Jari
 • Tänään julkaistaa uusi Androidversio:

  Versio 1.1.16
  • Tallenteiden chromecast toisto alkaa alusta kun sovellus avataan uudestaan
  • Korjauksia tallennesääntölistaus näkymään
  • Hakutulokset esitetään aikaperusteisesti

  DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
 • Jari - onko mikä laite kyseessä?
  DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
 • Minulla tuo tallenteen toiston jatkuminen on toiminut ja toimii hyvin. (alkaa/jatkuu siitä mihin lopetin)
  Samoin pelaa kun vaihdan laitteesta toiseen, anroid:ista, iOs.lle t. Web:iin
  Älkää vaan nyt sitä pilata
  Pertti O
 • ...toimii myös kun jatkan hubilla.
  Pertti O
 • 2 kpl Samsung A3 puhelimia (eri vuosi mallia), Samsung Tablet A.

  Jari
 • Kokeilin juuri Samsung S9 ja OnePlus 6T. Sama juttu.
  Jari
 • Laitatko Jari vielä esimerkin kuinka vanha tallenne?
  DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
 • 9.9.2019 00:01, 9.9.2019 23:45 ja 16.9.2019 23:40. Nyt kun näitä tarkemmin katsoi näyttää olevan Ylen kanavia suurimmaksi osaksi. Lisää löytyy jos tarvitsee.
  Jari
 • Alussa mainitsin virrankulutuksesta nyt kun ole seurannut sovellusta niin aika katkaisu/näytönsäästäjä ei tule päälle, ainakaan Samsung tai OnePlus laiteissa, kuten vanhassa sovelluksessa vaan DNA TV pitää näytön päällä koko aja ja laite pitää manuaalisesti pimentää.

  Jari
 • Just testailin "vanhoja" (vanhin, vuoden 2018 joulurauhan julistus) tallenteita ja ne toimii samoin kuin "uudemmat" (uusin eilen 16.11.)

  --kuten aiemmin kirjoittelin:
  "Minulla tuo tallenteen toiston jatkuminen on toiminut ja toimii hyvin. (alkaa/jatkuu siitä mihin lopetin)
  Samoin pelaa kun vaihdan laitteesta toiseen, anroid:ista, iOs.lle t. Web:iin"
  Pertti O
 • Noihin toimimattomiin tallenteisiin huomasin sellaisen yhteisen tekijän. Ylen ohjelmia ja alkavat esim. Historia, Prisma, Ulkolinja etc.
  Jari
 • Jari sanoi: "DNA TV pitää näytön päällä koko aja ja laite pitää manuaalisesti pimentää."
  Tämän jos tekee ja avaa laitteen uudestaan alkaa tallennuksen toisto alusta, todella raivostuttavaa.
  Kypsynyt
 • Ja eilen Partanen kirjoitti:

  "Versio 1.1.16
  • Tallenteiden chromecast toisto alkaa alusta kun sovellus avataan uudestaan"
  Miksi näin? Ei vanha versio estänyt puhelimen muuta käyttöä niinkuin tämä uusi.
  Kypsynyt
 • Eikän tuossa pitäisi lukea, että tuo ongelma on korjattu uudessa versiossa @kypsynyt. Kun saivat edelliseen versioon tuollaisen ongelman auheutettua jostain kumman syystä...
  JJJ
 • @Kypsynyt, eilen kun päivitin uusimman version oli siihen tullut korjaus juuri tuohon tallenteen katsomiseen cromecastilla. Yhden ohjelman testimielessä katsoin ja kun avasin puhelimen kelatakseni mainokset pois, toimi hyvin. Toivottavasti jokin uusi päivitys ei taas tuo tuota vikaa takaisin.

  em
 • Minulla ei millään Android laitteella aloita alusta jos pimentää näytön manuaalisesti ja avaa näytön uudestaan. Ainostaan silloin hyppää alkuun jos alkaa rähveltämään sovelluksessa. Esim. mainosten kelaus on täysin mahdotonta.
  Jari
 • Tänään julkistetaan uusi iOs versio 2.0

  • Sovellukseen tehty isompi muutos liittyen navigointiin sovelluksessa. Alalaitaan on tuotu kiinteinä valintoina käytetyimmät toiminnot: Koti, Tallenteet, Ohjelmaopas, Haku, lisää.. avaa muut aiemmin menussa olleet kohdat


  Tänään myös uusi Web 2.0

  • Ohjelmasivun listaus on muutettu pystymalliseksi
  • Jos ohjelmaa on mahdollista katsoa suorana tai catchup/tallenne kysytään ennen ohejelman avaamista kumpaa käyttäjä haluaa katsoa

  DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
 • No onhan tämä huomattava parannus, tuo sämpylävalikon jokakertainen avaaminen, että pääsee ohjelmaoppaaseen on ollut ihan järjetön veto alunperinkin.

  Joku kehui DNA:ta uudenlaisesta yrityksestä, tämä nyt näyttää olevan standardi-tyyli kaikilla tällähetkellä, ettämitään omaahan tässä ei ole, mutta onhan se helpompi käyttää kun kaikilla sama tyyli. Hyvin on siis muita kopioitu, kun esim. Cmorella ja Areenassa on tuolla tyylillä ollut jo pitkään. Vanha tyyli on käytössä esim ruudissa vielä, joten täysi kopio sekin on ollut.

  Tämä on varmaan tulossa myös Androidille, noihin mätiin omineen kun en koske.
  --------------
  • Jos ohjelmaa on mahdollista katsoa suorana tai catchup/tallenne kysytään ennen ohejelman avaamista kumpaa käyttäjä haluaa katsoa
  Tuota ^ en ymmärtänyt, jos webissä pitäisi olla tolleen, suorista lähetyksistä lähtee heti käyntiin, ei kysele mitään foxilla tai NG:llä, jolla Catch-up on käytössä?.

  Yksi iso ongelma on edelleen webissä, kuvaa ei voi katsoa kun täydeltä ruudulta tai se tökkii hulluna, mikähän tämä kuvio on, kun ei muissa "suoratoistopalveluissa" esiinny?
  JJJ
 • Mites se Web versio taas päivittyy / päivitettiin, päässy unohtumaan.
  Pitikö ”vanha” poistaa, vai ?

  Pertti O
 • Niin onkohan tuo web päivittynyt ollenkaan, näyttää:
  DNA TV 1.12.0 © 2020 DNA Ltd. All rights reserved.

  Ei kait sitä itse pysty mitenkään päivittämään, sieltä nettiosoitteesta latautuu siten uusi versio, kun se palvelimelle on tungettu?
  JJJ
 • Samat versionumerot näkyy minullakin.
  Niinhän se olikin, että päivittyy itsestään, jahka ”aika on kypsä.
  Pertti O
 • Nyt oli Web päivittynyt 2.0 versioon.

  Olipa taas kierosti tehty tuo kysely, että alkaako nykyhetkestä vai alusta, jos painat ohjelmaoppaasta ekana olevaa "katso" kohtaa ohjelmasta se alkaa nykyhetkestä suoraan, jos halua tuon mainostetun kyselyn:
  • Jos ohjelmaa on mahdollista katsoa suorana tai catchup/tallenne kysytään ennen ohejelman avaamista kumpaa käyttäjä haluaa katsoa
  Pitää valita ohjelma ensin ohjelmaoppaasta ja mennä sen sivulle, sitten painaa play:tä, jolloin kysely aukenee, että alusta vai nykyhetkestä. Jessus mitä suunnettulua taas...

  Milloin rupeaa toimimaan Chromecastilla keskenolevan ohjelman tallenne?
  JJJ
 • Miten tällä chromecastilla enään kelataan:


  Tuolta ylhäältä, jos painaa alaspäin nuolta tämä hyppäävää DNA TV:n alkuun. Tosta aikapalkista tökkimällä nyt on ihan mahdoton kelata mainostauon yli. (Takaisin päin nuolta puhelimesta painamalla, niin menee suoraan Androidin alkunäytölle).

  Yrittäkää nyt saada se 2.0 versio Androidillekkin ja lopettakaa tämä joka kertainen ryssiminen päivityksissä.

  JJJ
 • Ei siitä kelatakaan enää, pitää painaa backia ja siit ylälaidan toistolaatikosta kelata. Mulla ainakaan tos näytössä noi kelausnapit ei tee mitään.
  JanikaH
 • Ei sitä "toistolaatikkoa" tullut enää ollenkaan. Bacikstä meni joko DNA TV:n alkuun tai Androidin alkuun. Ekalla kerralla se tuli kuten ennen, mutta jatkossa ei.

  Tuossa kuvan näytössä ei ole kelausnappeja koskaan ollut jostain järjettömästi syystä. Nuo nuolethan siinä vaihtaisi seuraavan jakson tai muuta, mutta ei nekään toimi.
  JJJ
 • No minä jo luulin että en vaan osaa !
  Pitänee kaivaa digiboksi kellarista ... tai VHS 🙁
  Seppo Salmiheimo
 • Saatana tätä touhua. On 3 ohjelma tällä viikolla mitä yritän katsoa ja 1 on jopa toiminut.

  Mitäs nyt kun telkka on vaan mustana ja tälläistä paskaa tälläkertaa:


  Ei oikein huumori enää riitä tähän pelleilyyn.

  JJJ
 • JJJ - 29.111 illalla rikkoutui yksi rauta, johti siihen että osalle kanavista nauhoituksessa olevaa ohjelmaa ei voinut katsoa. Vika korjattu maanantaiaamuna'

  Milloin rupeaa toimimaan Chromecastilla keskenolevan ohjelman tallenne? => Tämä kyllä tulossa, aikataulua en vielä tälle lupaa
  DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
 • On mukava saada joku selitys sentään asioille.

  Nopea korjauskaan ei sinänsä lämmitä tälläisessä yhtään, jos tallenne ei toimi silloin, kun sitä haluaa katsoa.

  No jos ensiviikonloppuna taas jotain sarjaa katsoisi, niin saa nähdä toimiiko silloin... Maanantai aamuna se on se ja sama toimii tai ei.

  Luotto rupeaa olemaan taas sitä luokkaa palveluakohtaan, että täytyy kaikki ohjelmat tallentaa varmuudeksi kovolle ja miettiä mihin tätä DNA TV:tä edes käyttää.
  JJJ
 • Hei,

  en yleensä jaksa antaa nykyään palautetta sovelluksista kun mitään ei ikinä korjata kuitenkaan, mutta nyt on kyllä niin pahasti sössitty tämä teidän sovellus josta pitää vielä maksaa niin annetaan nyt sitten palautetta.

  Eli sovellushan on tosiaan niin surkea että olen miettinyt jo koko palvelun tilaamisen lopettamista,

  -NE SAMAN OHJELMAN TALLENNETUT JAKSOT YHDEN NAPIN ALLE, EI YHTEEN PÖTKÖÖN KAIKKI JAKSOT, tästä on näköjään muutkin antanut palautetta mutta mitään ei tapahdu, tämä on sovelluksen suurin ongelma!!!!

  -Sitten kun olette korjanneet tuon edellisen kohdan, lisätkää ominaisuus että tallenteita voi valita yhtäaikaa useita jolloin ylimääräisten tallenteiden poistaminen nopeutuu merkittävästi. Tämän tulisi onnistua sekä niin että kun ne jaksot on niputettu, voit valita poistettavaksi useita eri niputettuja ohjelmia yhtäaikaa taikka sitten yhden ohjelman sisältä yksittäisiä jaksoja yhtäaikaa.

  -Selkeyttäkää sovelluksessa navigointia ja oikeastaan kaikkea 😃 jos sovellus tuntuu sekamelskalta näin 24-vuotiaalle, niin voin kuvitella millainen sitä on jonkun 60-vuotiaiden käyttää. Myös se, että melkein jokaisessa näkymässä alle tulee "lisää rikossarjoja" ynnä muuta muiden ohjelmien kuvakkeita eli siis tämä "netflix"näkymä, niin se saa sovelluksen näyttämään ja tuntumaan todella sekavalta, tämä mielestäni pitäisi ottaa kokonaan pois.

  -Ohjelmaopas on surkea, ei mm. pysy sivusuunnassa paikallaan kun selaa kanavan ohjelmia, parempi olisi jos voisit valita kanavan ja silloin se ei liiku sivusuunnassa ollenkaan, ja kanavan ohjelmia selatessa alas tai ylöspäin päivämäärän tulisi vaihtua automaattisesti, joskin toki myös päivämäärän valinta "manuaalisesti" tulee olla käytössä.

  Siinäpä suurimpia mitä tulee mieleen, mutta eipähän näille kuitenkaan mitään tapahdu 😃

  Samsung s9, uusin mahdollinen android ja uusin teidän sovellus.  Kyllästynyt
 • "-NE SAMAN OHJELMAN TALLENNETUT JAKSOT YHDEN NAPIN ALLE, EI YHTEEN PÖTKÖÖN KAIKKI JAKSOT, tästä on näköjään muutkin antanut palautetta mutta mitään ei tapahdu, tämä on sovelluksen suurin ongelma!!!! "

  Mä en tajua tuota^ ongelmaa. Sarjat kun on kausittain ja jaksottain jaoteltu, niin eipähän siihen järkevämpää tyyliä ole olemassakaan? Vai miten ne pitäisi olla? Vai koskeekohan jotain yksittäistä sarjaa joka ei noin tallennu?

  Toinen juttu, tuo poistaminen on täysin turhaa touhua. Ainakun poistat se tallentuu joltain kanavalta uusintana, niin paljon helpommalla pääsee kun ei poista mitään. Lopputulos on, kun poistat jonkun jakson 4 kertaa, se on viikonpäästä siellä kuitenkin 😀 Ei kai sitä jostain suoratoistopalvelustakaan mitään sarjan jaksoja poistella, sieltähän ne kaikki löytyy...
  JJJ
 • "Mä en tajua tuota^ ongelmaa."

  -Siis joo tarkoitin oikeastaan että kaikki elokuvat pitäisi olla nipussa, ja sarjatkin voisi olla kaikki nipussa eikä kausittain mielestäni, mutta ainakin elokuvat nippuun.

  "Ainakun poistat se tallentuu joltain kanavalta uusintana, niin paljon helpommalla pääsee kun ei poista mitään."

  Esim. Jos sulla on 100 leffaa ja 50 on katottu niistä ei enää hirveesti uusintoja tule niin olisi hyvä voida poistaa ne nopeasti niin löytyy helpommin sitten niitä tuoreempia, kokeileppa poistaa nyt vaikka parikymmentä jaksoa ja katso miten hidasta...

  Samabpätee myös jos olet tallentanut paljon ohjelmia joita et enää katso pitäisi monivalinnalla poistaa monta kerralla..  Kyllästynyt
 • Niin, että elokuvat olisi omassa kansiossa, se kuulostaa ihan järkevältä, vaikkei itseä olekkaan häirinnyt, eikä siellä itsellä juuri elokuvia olekkaan tallenteena tosin.

  Sarjat taas tykkään juuri noin, en halua sekaan mitään vanhoja kausia sotkemaan asiaa. Ne kun on erikseen omassa "kansiossa" niin ei häiritse.

  Ja tosiaan tuon poistamisen hankaluuden takio lopetin jo kuukausia sitten poistot kokonaan, totuin siihen. Tietysti poistaminen voisi olla helpompaa se on selvä kehityksen kohde.
  JJJ
 • Hehe. Vaimo vetäisi hernee todella syvälle nenään ja meni tilaamaan Elisa Viihteen. Totesi että pidä tunkkis. Suuttui kun pari ohjelmaa mitkä oli jatkuvassa tallennuksessa ei ollutkaan tallentanut kaikkia jaksoja. Samoin kyllästyi sovelluksen toimintaan tai toimimattomuuteen. Miten sen nyt haluaa. Että silee. Yksi palvelu taas lisää.
  Jari
 • Voisiko sitä aikataulua tai edes jotain arviota antaa milloin kovalevyn
  ajansiirto palautetaan takaisin. Hoidetaanko tätä asiaa kuntoon enää koskaan? Ville Partanen?

  Meitä kovalevyn käyttäjiä on melko paljon, siksipä tästä
  asiasta jälleen kerran kysyn.

  Myös pikakelaus on kehityksen tarpeessa.

  jaazaa
 • Android, DNA-laajakaista, wifi, osa kanavista "nykii" pahasti. Esimerkiksi eilen formuloita ei voinut katsella DNAteeveen kautta. Sama lähetus C-more sovelluksesta tuli moitteetta...
  Oulussa...
  Arto
 • Siis DNA-kaapelilaajakaista. Lisäyksenä edelliseen...
  Arto
 • Julkaisemme tänään uudet versiot iOs (2.1) ja Web sovelluksista.

  Suurin muutos on kategoria filttereiden lisääminen tallenne näkymään. Sama ominaisuus tuodaan myöhemmin myös Androidiin ja Hubille.

  iOs sovelluksessa on myös parannuksia Chromecastin toimintaan.


  DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
 • Tänään julkaistu uusi Android versio 1.9
  • Kirjautumista suoraviivaistettu
   • Tunnuksella ja salasanalle kirjautuminen on oletustapa aiemman sähköpostilinkin sijaan.
   • Maininnat ”siirtyvistä” asiakkaista on poistettu
  • Ohjelmasivun listaus muutettu pystymalliseksi
   • Jaksojen listaus on nyt pystymallinen samaan tapaan kun Web ja iOs clienteissa. Pystylistaus avaa jaksojen kuvausta suoraan ja helpottaa tietyn jakson etsimistä
  • Suorat lähetykset näkymä lisätty
   • valitsemalla ’Näytä Kaikki’ listataan kaikki suorat lähetykset listamuodossa


  Laittakaa ihmeessä palautetta tulemaan tästä, uudesta iOs:ä ja webistä. Muokkauksia on tehty nimenomaan asiakaspalautteeseen perustuen 😀
  DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
 • Nyt oikeesti menee hermot. Uuden päivityksen jälkeen tallenteet on juu hienosti allekkain, mutta nyt palasi sama vanha vika takaisin. Eli kun katson tallennetta cromecastin kautta, haluan kelata mainokset pois, avaan puhelimen ja perke.. tallenne alkaa alusta ja nyt ei ole enää edes sitä 0,000001 sekuntia aikaa katsoa, missä kohden tallennetta ollaan.

  Voisiko mitenkään olla nyt puuttumatta hifistelyyn ja laitetaan perusasiat ensin kuntoon ja kun tehdään uusi päivitys, tarkastetaan, ettei jokin jo kertaalleen kuntoon saatu asia hajoa taas.

  Eli en nyt tiedä, mitä sanois, mutta tuo castaus täytyy saada kuntoon.

  em
 • Onkohan siellä nyt jokin isompikin häikkä, iPhone katkaisee castauksen samantien.
  em
 • Miten vaikee ne elokuvat on niputtaa yhteen kohtaan? Oli vanhassakin sovelluksessa.

  Ja millon sitä tallenteiden monivalintaa poistoa varten olisi tulossa vai onko?

  Voitko vastata tullaanko näille tekemään mitään?
  Kyllästynyt
 • Moi!

  Eikös tällä nykymuotoisella dnaTV:llä tosiaankaan pysty tallentamaan kategoriana Kaikkia elokuvia tai edes jotain sen osa-alueita? Vanha versio siihen pystyi... Onhan tämä näyttävä ja selkeä, mutta tosiaan tuota elokuvatallennusmahdollisuutta en ole tästä onnistunut löytämään. Jos sitä ei ole tahi ole tulossa, niin taitaa jäädä monivuotinen dnatv-taival osaltani tähän. Sitä vaan ihmettelen, että ei suunnittelupuolella ole tällaiseen kiinnitetty huomiota - vai onko tietoinen valinta...?
  TM
 • em - Laitan eteenpäin, katsotaan mitä vastaukseksi tulee

  Kyllästynyt - Etusivulta kohdasta"kyllästynyt" näet kaikki elokuvat. Voit myös poistaa monia tallenteita valitsemalla tallenteet > valitse kolme pistettä > näytä kaikki > poista tallenteita

  TM - Valitettavasti tämä ei ole sallittu toimenpide sisällönomistajien puolelta ja siten tätä toimintoa ei enää ole
  DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
 • Kyse on siis siitä että tallenteissa elokuvat eivät ole enää saman kansion alla niinkuin oli ennen, vaan ne on kaikki siellä kansiossa levällään, tekee tallenteiden selailusta hankalaa jos siellä on parisataa leffaa....... koitappa sieltä jotain muuta sitten löytää.
  Kyllästynyt
 • Ja siitä poistamisesta niin lueppa se alkuperäinen kommenttini uudelleen, jos nyt koitan poistaa vaikka useamman näistä elokuvista ne pitää poistaa yksitellen, tai poistan useamman sarjan ne pitää poistaa yksitellen. Joko meni perille? 😃
  Kyllästynyt
 • Kyllästynyt - Tarkoitus on tehdä tallennekohtaiset "kansiot" kuten webissä. Tällöin leffat ovat omanaan, sarjat omana, urheilu jne. Tämä toteutus löytyy jo web + ios, Android on tulossa. Kannattaa testata: https://dnatv.dna.fi/tallenteet/elokuvat

  Webissä voi myös poistaa leffat suoraan yhdellä klikkauksella, vastaavaa ei vielä androidista tai ios:ä löydy. Mietitään tämän lisäämistä tulevaisuudessa. Mutta hiiri + web + iso näyttö on kyllä kätevä tapa hallita tallenteita 😀
  DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
 • Noniin, kiitos nyt vastasit kysymyksiin, hyvä tietää nämä.
  Kyllästynyt
 • @DNA Ville Partanen
  Löyhästi iOS versiota sivuten... Onko mitään uutta kerrottavaa iOS-version porttaamiseksi tvOS/AppleTV:lle?

  =)juha
  JuhaN
 • Ei ole uutta kerrottavaa AppleTV:ä, jos joskus sitä kerrottavaa tulee niin laitetaan kyllä tänne tietoa 😀

  Kyllästynyt - mukava kuulla, että oli avuksi 😀

  DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
 • @Ville Partanen, soitin sitten tänne paasattuani teidän tukeen jo Perjantai iltana. 45 min siinä meni jonotuksineen, mutta saivat asian ylös koskien tuota Android castausta. Nyt se on näköjään korjattu.

  iOS iPhonella ongelma koski vain yhtä jaksoa, kun laitoin castauksen päälle se sammui samantien. Kokeilin monta kertaa, kunnes tajusin, että kyllä se toistaa tallenteen, mutta näkyi kun se pinkki palkki meni läpi koko jakson alle sekunnissa.

  Koputan puuta kun sanon, että kaikki tällähetkellä hyvin 😀
  em
 • Androidilla menee taas Chromecastilla alkuun tallenne, kun työpöydältä palaa sovellukseen kelaamaan.

  Kerran viikossa tätä nykyään tulee käytettyä, kun joka helkkarin kerta jotain ongelmaa.

  En kokeillut kun yhtä tänään tallennettua tallennetta, eikä mielenkiintoa ole enää kokeillakkaan muuta.
  JJJ
 • Ja lisäksi kun puhelimen back nuolesta palasi taaksepäin työpöydälle, katkesi koko chromecast toisto. Eli on vanhat ongelmat palanneet uudessa päivityksessä.

  Ihme amatöörejä sun porukka siellä, miten nämä ongelmat pääse aina läpi laaduntarkistuksesta, HÄh @Ville 🤔
  JJJ
 • Tänään yritin katsella Android-puhelimella MTV3:n tallennetta ja Chromecastin kautta televisiosta. Casting ei tahtonut aluksi toimia, lopulta sain sen toimimaan. Teksti puuttui yli puolet ajasta. Kun keskeytin tallenteen välillä, ei ko. kohta jäänyt muistiin vaan toisto alkoi uudelleen alusta. Puhelimella tallennetta ei voinut suoraan poistaa, tämän pystyi tekemään ennen päivitystä.
  Aiemmin pystyin laittamaan jatkuvaan tallennukseen myös muita kuin varsinaisia sarjoja, kuten Avara luonto ja elokuvat. Uudella DNA-tv:llä tämä ei ole mahdollista, mikä on selvä huononnus.
  DNA-tv on meillä nimenomaan sen takia, että pystyy katsomaan haluamiaan ohjelmia myös reissussa ja esim. salilla. Näin ollen tuo yhdessä edellisessä kommentissa mainittu hiiri+web+iso näyttö ei ole aina mahdollinen.
  Kaiken kokoisilla ruuduilla sovelluksen pitäisi toimia sujuvasti ja ongelmitta.
  PR
 • Nyt vasta pääsin uudelleen kokeilemaan tallenteen castausta. Juu toimii, mutta kun avaat puhelimen kelataksesi mainokset alkaa tallenne JOKA kerta alusta. Eli ei sitä oltu saatu korjattua.
  em
 • Poukkoilee yhä mihin ja miten sattuu, kun Chromecast käytössä.
  Onni
 • iOS 14.2 Kun DNA TV apista laittaa Airplayn Apple TV:seen toisto pysähtyy noin 50-80 sek kuluttua. Sitten lataa uudestaan ja toisto jatkuu. Sama uudestaan 50-80 sek kuluttua. Ongelma ollut jo lokakuusta. Joku päivitys tuli mutta tämä ei ole vieläkään korjaantunut. Korjatkaa pliis asap!!! En ole pystynyt katsomaan mitään neljään kuukauteen. Muissa apeissa ei ole mitään ongelmaa Airplay-toiston kanssa, eli ongelma on teidän apissä.

  Jere
 • Mikähän nyt. Avasin varmaan 2viikkoon ekan kerran Android sovelluksen ja se aukesi vain mustana.

  Poistin sovellukset tiedot ja välimuistin, niin nyt ei pääse kirjautumaan, tulee "Virhe 503". Myöskään kertaköyttösalasanaa ei voi lähettää, kun "viestin lähetys epäonnistuu" Minunpalveluun kuitenkin pääsi tunnuksilla sisään että tunnukset ainakin toimii.

  Ei ole todellista, miten surkeeta touhua taas.

  Laitoin jo viestiä, että en aio taas maksaa pariinkuukauteen mitään, ennenkuin homma toimii edes sinnepäin.
  JJJ
 • Tänään toimi sitten ihan normaalisti. Eivaan toimi silloin kun tarvisi, joten turhan epäluotettava ollut viimeaikoina.
  JJJ
 • Tänään uusi yritys. Kyllä ei ole kohdillaan toiminnaltaan tämä sovellus nyt mitenkään chromecastin kautta.

  Kelaus nyt sekoilee taas. Välillä toimii ihan ok, mutta vain 2/6 mainostauosta meni ilman ongelmia. Välillä hyppäsi alkuun kun kelasi, välillä katkesi hetkeksi ja tuli joku virhe 800000009 , jolloin toisto jatkuikin puhelimesta vain (en kerennyt katsomaan nollienmäärää kun ihan järjetön määrä niitä oli.)

  Että tällästä roskaa 2 päivän ja 4 tallenteen kokemuksella. (3 edellistä viestiä kokonaisuudessan)

  Tätä jos käyttäisi jokapäivä voisi pinna olla pikkasen tiukalla.
  JJJ
 • Ihan samoja ongelmia täällä: ei väliä, onko Android 6 vai 9. En enää edes yritä kelata ja hengittää samalla.
  Onni
 • Olen taistellut tuon cromecast ongelman kanssa pitkään. Kerran se jo toimi ja siihen se sitten jäikin. Olen käynyt tämän saman myös DNA tuen kanssa läpi ja heidän laitteillaan ongelmaa ei ole.

  Huomasin, että jos tallennetta katsoo sen verran, että se löytyy jatka katselua kohdasta ja siitä kun alkaa katsomaan cromecastilla, niin mainoskatkos saa kelattua ilman, että ohjelma alkaa joka kerran alusta.

  Jännä juttu, että aika monella on ongelmana tuo kelaus paitsi DNA:n omalla porukalla.
  em
 • Tämä uusin päivitys tuon Chromecast ongelman toi takaisin androidille.

  Sehän ongelma tulee ainakin, jos välillä poistuu sovelluksesta. Eivät varmasti DNA:lla jaksa niin kauaa kokeilla asiaa. Mulla Android 6 ja 10 laitteet jolla kokeillut. Nykyään juuri jaksa koko paskaa edes avata, kun täyttä roskaa on.
  JJJ
 • Ei ole jaksettu näköjään edes ekaa viestiä enää päivittää, nykyinen versio on 1.9.1 Ja taisi tulla tässä kuussa...
  JJJ
 • Tänään (25.1.) tuli ainakin Android-versiolle tammikuun toinen päivitys, versioon 1.9.2.
  Papparainen
 • 1.9.2: Kuvays
  "Tässä päivityksessä korjauksia mm. sovelluksen avaamiseen kun se on ollut käyttämättä taustalla, videon toistoon sekä näytönsäästäjän toimintaan tilanteissa jossa ei toisteta videota"

  Tarkoittaisikohan tuota "kelausongelmaa" tuo teksti, kun palatessa ohjelmaan sen sai aina alkuun kelausvaiheessa. Täytyypä testata.

  DNA on selvästi luovuttanut tämän ketjun päivittämisen...
  JJJ
 • Juu ei toimi, nyt se vielä kaiken lisäksi sulkee näkymän josta ehti nanosekunnin nähdä, missä kohtaa tallennetta katkaisee ja aloittaa castauksen alusta.
  Kelausnappuloissa eteenpäin 2min muutettu minuutiksi ja siinä näkyy hetken hieno punainen valo, jeeeeee.
  Ainoa itselläni toimiva toimiva tapa edelleen on, että katson kännykästä tallennetta sen verran, että saan tallenteen näkymään jatka katselua kohdassa ja sen jälkeen castauksessa pystyy kelaamaan ilman, että alkaisi alusta joka kerta.
  em
 • 6 viikkoon ei ole Dna kehityspäällikkö kommentoinut enää täälläkään. Vastaako hubista enää kukaan Suomessa vai onko siirretty Norjaan?
  hubiukko
 • 6.11.2020 "Android versio 1.1.14: Tallennetta Chromecastilla katseltaessa, toisesta sovelluksesta takaisin DNA TV sovellukseen palattaessa, alkaa tallenteen toisto alusta. Todella häiritsevää."                        

  27.1.2021 Android versio 1.9.3: Sama ongelma ilmestyi takaisin 1.9.2 versioon (oli ainakin minulla poissa versiossa 1.9.1) ja toistuu edelleen 1.9.3 versiossa.

  Hessu
 • En ole koskenutkaan DNA:han (käytin chromecastilla) senjälkeen, kun hermot pärähti kokonaan ja siirryin Elisalle kuukausi sitten. Se on siitäkin kivempi, kun ei tarvita sen seitsemän kanavayrityksen sovelluksia vaan nelosen kanavia lukuunottamatta normitarjonta näkyy. 
  Talouden päätelkkarissa toi systeemi toimii, kakkostelkkarin chromecastissa ei ilman kärsimystä.
  Eniten tosiaan ihmetyttää täydellinen piittaamattomuus maksavia asiakkaita kohtaan. Mitään ei tehdä, asioita ei edes yritetä selvittää, kysymyksiin ei vastata ja käyttöön on päästetty joku alkeellistakin alkeellisempi versio ilman mitään itsekritiikkiä.
  anne
 • Näköjään tullut jo Android versio 1.9.3 eilen. Jotain vikaa siis yritetään paikata, muttei kerrota mitä.

  Välillä tosiin toimi kelaus Chromecastilla ja tuli takaisin syksyn jälkeen nyt edellisissä päivityksissä.

  DNA:n ratkaisu tähän ongelmaan oli piilottaa tämä viestiketju kaikkien näkyviltä. Voi hyvää päivää mitä toimintaa.
  JJJ
 • Toinen vika mikä on tullut takaisin (Android sovellukseen), kun painaa "väärässä" kohdassa back nuolta, katkeaa koko Chromecast yhteys.

  Aivan saatanallista tunarointia.

  Saihan tällä sarjasta yhden jakson katsottua.

  Nyt toista olin laittamassa niin sovellus on tämän näköinen:


  Ei ole enää todellista, mitä paskaa ihmisille myydään. Lähtee taas sähköpostia asiakaspalveluun, katotaan mitä roskaa nyt selitetään.

  JJJ
 • Web versiossa ei näy tallennussääntöjä ??
  Pertti O
 • Joka ohjelman kohdalla "ei tallennettavissa" ?!?!
  Mikähän vikana..?
  TKK
 • Hei,

  Jollain kanavilla ei ole tallennusmahdollisuutta esim. maksukanavat. Ohjelmia voi kuitenkin katsoa suorana tai mahdollisesti katsoa jälkikäteen 3-30 päivää.
  DNA Juha Ihalainen Kehityspäällikkö
 • Hei,

  Käy kurkkaamassa uudestaan webin tallennussäännöt. Täällä ainakin toimii.
  DNA Juha Ihalainen Kehityspäällikkö
 • Voisiko tämän ketjun saada takaisin yleiseen näkymään? Tällä hetkellä tämä ei näy julkisella alueella eikä sitä löydy hakutoiminnollakaan.
  Hessu
 • DNA Juha Ihalainen Kehityspäällikkö

  ..,no täällä ei toimi


  Anroid

  Näytetään Screenshot_20210219-111127_DNA TV.jpg

  --------------------------------------------

  Web

  Pertti O
 • Niin siis _joka_ ohjelman kohdalla lukee "ei tallennettavissa". Ei löydy yhtään ohjelmaa miltään kanavalta minkä voisi tallentaa..
  TKK
 • Millä laitteella TKK:lla on tuo ongelma? Ainakin Chromella webissä ja Android sovelluksella on normaalisti tallennettavissa ne mitkä pitääkin olla... Voisi olla joku ongelma tilissä mahdollisesti.

  Tallennussäännötkin näkyy itselläne Chromella ja Win10.

  Muutenhan tuolla ei ole väliä ongelmista kärsivien kannalta, vaikka ne täällä toimiikin, mutta yleensä ei korjata mitään, jos ei ole ongelma ole iso ja tiedossa, näissä luultavasti ei niin ole.
  JJJ
 • Ja hei vaan Juha Ihalainen. Rupeappa laittamaan kuntoon tuota Chromecast ongelmaa android-sovelluksella, se tekee tällähetkellä ihan käyttökelvottoman koko sovelluksesta... Tämä on ollut nyt suhteettoman kauan taas ilman korjausta.

  Ja onko joku isompi ongelma "uuden version" kanssa Androidilla, kun Omenalle jo aikaa sitten uudempi ulkoasu julkaistu, Androidilla mennään edelleen vanhalla ja päivityksissä kusitte tosiaan noi vanhat ongelmat kelauksen ja katkeamisen kanssa takaisin.

  Ja vielä, erikoista tosiaan täällä kulissien takana käydä tätä keskustelua, kun ei ole julkinen ketju!
  JJJ
 • Tänään lähtee myös DNA TV Android puhelimille uusin päivitys 1.9.4

  • Päivityksessä on korjattu Chromecastin toimintaa ja nyt myös menossa olevan ohjelman tallennusta voi kelata Chromecastin kautta.
  Kertokaa jos ilmenee vielä isoja puutteita castauksen kanssa. 

  DNA Juha Ihalainen Kehityspäällikkö
 • Androidilla eikä webissä toimi. Voisi olla joo tilin kanssa joku ongelma..
  TKK
 • Ihan noin sekunnin testaamisella uutta versiota, kun painaa "takaisinpäin nuolta" puhelimesta DNA TV:ssä, katkeaa toisto edeleen Chromecastilla.
  JJJ
 • Tänää näyttää tulleen 1.9.5 Versio Androidille. Eipä näistä näköjään enää jaksa sitäkään vähää DNA raportoida, kun ei ole ketjua avattu moneen päivitykseen tai tästäkään mitään mainittu, (Edes täällä piilotetussa ketjussa.)
  JJJ
 • Niin näkyi olevan kaikessa hiljaisuudessa päivitys myös iOs:lle, nyt 2,4
  Pertti O
 • Nostakaapas nyt tämä piilossa oleva trehad yleisesti näkyville.
  Tiedä, vaikka teille tulisi kehuja 🥺
  Pertti O
 • Kiitoksia kommenteista. Uudet sovellusversiot on julkaistu ja ne sisältävät seuraavia päivityksiä

  iOs 2.3.1
  • Mahdollisuus asettaa ohjelmia suosikeiksi, jolloin ne löytyy etusivulta helpommin.
  • Ohjelmasivulla selkeämpi erottelu tallenteille, catchup-tallenteille ja tuleville ohjelmille
  Web
  • Mahdollisuus asettaa ohjelmia suosikeiksi, jolloin ne löytyy etusivulta helpommin.
  Android 1.9.5
  • Korjaus bugiin joka estää kk-kanavan avaamisen 
  • ( Suosikit ominaisuus tuodaan myöhemmin Android sovellukseen. Työn alla on täälläkin mainittu ulkoasun muutos )
  DNA TV kehitystiimi
 • Android 1.9.5 edelleen sama bugi, jos poistuu sovelluksesta puhelimen "takaisin nuoli" näppäimellä, Chromecast toisto katkeaa. Todella hankala, jos vaikka katsoo chromecastin kautta jotain ja meinaa laittaa jotain sovelluksella tallennukseen tai selata vaikka ohjelmaopasta, se yksi back liikaa ja kaikki on seis.

  Ja tuollaista ei taas ole missään muussa sovelluksessa kuin DNA TV:ssä. Joten nyt vihdoin jotain toimivaa aikaan. Siellä kehittymättömyystiimissä.
  JJJ
 • Esim. tallenteesta sopivassa välissä pakitettaessa riittää, että menee DNA TV etusivulle, niin toisto katkeaa. Suorasta lähetyksestä taisi päästä etussivulle, nutta sovelluksesta ei voi poistua back näppäimellä (pienempi paha tämä, kun tuo tallenteen kanssa)

  Välillä tuntuu että ei ole edes logiikkaa milloin katkeaa backistä ja milloin ei, mutta jossain vaiheessa aina katkeaa kuitenkin. Joten korjatkaa!
  JJJ
 • No niin, nyt homma hoitui.
  -ja se iOs versio on toisiaan 2.3.1 mitä lienen aamulla katellut :-(
  Pertti O
 • Nonniin, Android versio Dna tv 1.9.5 Samsung S9. Aloin katsomaan tallennetta ja hyvä juttu castaus ei ala alusta kun avaat puhelimen, jotta pääset kelaamaan mainokset. Jouduin kuitenkin lopettamaan tallenteen katsomisen kesken. Kun aloin katsomaan tallennetta uudelleen, se olikin kelautunut ohjelman loppuun, arvaamalla sain etsittyä oikean kohdan.
  Kokeilin toisellakin tallenteella ja siinä kävi samoin. Eli voittekin nyt sitten poistaa osion "jatka katsomista", koska ei enää pysty.

  em
 • Käytän Uutta DNA-TV:tä Chromecastilla. Aikaa myöten ohjelma hidastui valtavasti - esim. "2 min eteenpäin" -napin painaminen kesti ainakin sekunnin. Hidasta! Ja välillä pelkkä ohjelman kelauksen yritys palautti ohjelman aikalinjan alkuun UI:n välkynnän säestyksellä. "Resetti, argh." Josta se piti muistinvaraisesti kelata takaisin oikeaan kohtaan.

  Ongelma tuntui korjaantuneen, kun tyhjensin Androidin omista asetuksista DNA-TV:n välimuistin. Nyt kelausnapit toimivat välittömistä, eivät sekunnin parin viiveellä, eikä aikalinjan alkuun palaamista ole esiintynyt. Suosittelisin, että ohjelma itse nollaisi välimuistinsa aika aikoin, niin ehkä tällaista ei esiintyisi. Nyt koputan puuta ja yritän muistaa ongelman ratkaisun, jos se esiintyy tulevaisuudessa.
  Timo
 • Tällaista ongelmaa ei ole aiemmin itselläni ollut (ehkä joku tähän jo ylempänä tähän viittasikin), että tallenne katkeaa ja tulee musta näyttö. Se uusiutuu samassa tallenteessa toisenkin kerran. Voisiko tällaisen ongelman korjata? Ongelmaa ei ole säännöllisesti, ei siis kaikissa tallenteissa.
  jaazaa
 • Pienenä kehitysehdotuksena tallenteet-näkymässä mielestäni voisi olla paljon pienemmät kuvat ja enemmän tekstiä eli TV-ohjelmien/elokuvien otsikot kokonaan.

  Erityisesti ohjelmien otsikot katkeavat ikävästi, eikä niitä näe täysin. Haittaa selailua, eikä kuvalla edes juuri tee mitään verrattuna ohjelman nimen informaatioarvoon. (Android, Motorola Moto G5.)

  "Miten kaikki t...."
  "Yllätystuunaaj..."
  "Elokuva: Rakastunut ..."
  "Elokuva: Indiana Jon...."
  Timo
 • Tässä on ainakin sarjojen kohdalla sellainen bugi, että ohjelman nimi näkyy lyhyenä, jos jakson nimi on lyhyt. (Ja nimi näkyy pidempänä, jos jakson nimi sattuu olemaan pidempi.) Tämä siis vaikka tilaa kyllä olisi. Olen ilmoittanut tästä Dnalle vajaa vuosi sitten,
  Onni
 • Tässä vielä esimerkki ikävästi katkeavista ohjelmien nimistä kuvankaappauksen muodossa. Esimerkiksi pelkästä "Kino klassikko: ..." -nimestä on hieman vaikea päätellä, mikä klassikko olikaan kyseessä.

  Timo
 • Terve, dnaTV sovelluksen peilaus iPhonella LG 55UM7400 televisioon toimii huonosti. Puhelimen käyttis iOS 14.4.2 ja nettiyhteys on hyvä, nytkin lataus on 50 megaa. Peilatessa kuva säröilee, pätkii ja yllättäen yhteys katkeaa. Jos kelaa tallennusta eteenpäin, saattaa kuulua voimakasta särinää joka päättyy vasta kun yhteyden katkaisee. Yhteensopivuusongelma vai onko tässä jotain itse tehtävissä?
  Anssi
 • Hei Anssi

  Uusimmissa päivityksissä  ( 2.5.1 ) olemme päivittäneet Airplay toiminnallisuutta.
  Onko Airplay ongelma edelleen validi LG:n TV:n kanssa ?
  DNA TV kehitystiimi
 • Onko mitenkään mahdollista tuoda takaisin tuota vaakatasossa olevaa kanavien selausta. Tuo pystysuunnassa oleva versio pätkii paljon DNA Hubilla ja se on paljon epäselkeämpi verrattuna aikaisempaan.
  Ja miksi se edes korvattiin? Sen olisi voinut pitää tallessa ja laittaa asetuksiin valinta kumpaa haluaa käyttää.
  Kukkis

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.