Uusi DNA TV ja Chromecast

Onko vika vai ominaisuus kun DNA TV sovelluksen kautta kännykässäni (Samsung android) onnistuu live-lähetyksen aloittaminen alusta ja kelaaminen esim. NHL:ssä erätauot pois, mutta kun peilaan lähetyksen Chromecastin kautta TV:seen niin voin kyllä aloittaa lähetyksen alusta, mutta kelaus ei onnistu. Siis vika vai ominaisuus.

Kiitos.

Kommentit

• Miten tauot voi kelata pois suorassa lähetyksessä?
    Pertti O
  • Ei toimi kunnolla Chromecastilla kesken oleva tallenne. Myönnetty vika ja korjaus tulossa "joskus".

Jos lähetys on mennyt jo jonkin aikaa voisi kelata mainostauot pois, ennenkuin saa suoran lähetyksen kiinni (Jos tuo siis toimisi kuten pitää). Suorana katseltaessa olisikin huikea palvelu jos mainostauot voisi kelata pois 😀
    JJJ
  • Tarkoititko ehkä tallennukseen laitetun ja sitä katsottavan kelauksia ja castausta?
    Joo noin se toimii kuten kerroit, eli castausta ei pysty kelailemaan. On ominaisuus, vika ja moka tuo castatun toimimattomuus
    Pertti O
  • Team Partasella kivasti / kovasti hommia kunnes nää hubi, kovo, appi, sovellus jne. ”yskimiset” on korjailtu 😎
    Taitavat keretä pitää vielä loman jos toisenkin ennen kun on valmista.
    Pertti O
  • Yhtään uutta ominaisuutta tuolle purkille ei tarvisi nyt tuoda, ennenkuin vanhat ongelmat on korjattu.

Kovalevyä ei ole taidettu myydä enään puoleen vuoteen, niin luulisi tuollaisen ajan riittävän senkin toimintaan saattamisen, mutta ei niin ei.
    JJJ
  • Tomi Kiittää ja Kuittaa ja odottaa "päivitystä" 😀
    Tomi
  • Terve vielä,

Niin siis tahtotila olisi esim. seuraavanlainen;

NHL peli alkaa yöllä 03:00. Herään n. 05:00 (jolloin peli vielä kesken) ja ajatuksena aloittaa live-lähetyksen katselu alusta. Ja kun eka erätauko tulee niin "kelata" sen yli ja jatkaa toiseen erään, kolmanteen, etc. ja kun Carolina (Aho+co.) on voittanut lähtee töihin 😀

Tämä siis toimii läppärillä (linux/brave/chrome), mutta ei kun lähetän feedinChromecastiin (joko läppärillä tai puhelimella). Vaihtoehtoina on tuolloin aloittaa alusta ja katsoa kelaamatta tai katsella live-feediä.

Jotta tämmöstä täsä pohdiskelen...

---
    Tomi
    Tomi
  • Toimiiko Chromecast 3 Lenovon duet 2 in 1 chromebook laitteella?
    Tero