Uusi DNA Tv - katsotut ohjelmat

Täällä niin paljon juttuja, että ei jaksa enempiä etsiä, jos sattuisi jo olemaan kysytty:

Miten uudella DNA TV:llä näkee, että ohjelma on jo katsottu ( mobiiliversio)?

Kommentit

• Hei!

Tarkoitatko siis verkkotallenteita? Näissä näkyy tallenteen esikatselukuvan alalaidassa palkki, joka kertoo mihin saakka tallennetta on katsottu (jos tallenne on siis katsottu kokonaisuudessaan niin palkki on pinkki loppuun saakka).
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Morjes,
    On kyllä hivenen tyhmä olo...edelleenkään en tästä uudesta dna tv:stä tuota näkymää löydä ( mobiili)....vanhassa se oli kyllä juuri noin kuin sanoit.

Tietokoneversio näkyykin olevan nii sekava, että en edes löydä kansionäkymää enää---
    Fox
  • Tuossa on nyt jokin ongelma sitten sovelluksen kanssa mikäli palkkia ei siinä näy. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme jossa voidaan selvittää tarkemmin tuota.

Ohjelmat ryhmittyvät automaattisesti omiin "kansiohin" eli kun avaat päänäkymässä jonkin ohjelman niin kaikki jaksot löytyvät sieltä alta.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Ei sitä palkkia näy minunkaan mobiilissa, (anroid) jos tallenteita on vain yksi per kansio.
    Jos on useampi tallenne per kansio, palkki näkyy.

ps. koettakaahan saada tämän foorumin muokkaus toiminnot kuntoon ja muutoinkin homma entiselleen.
    Pertti O