Uusi DNA TV sovellus ja maksulliset kanavat

Uudella DNA TV sovelluksella ei pysty katsomaan maksullisia kanavia. Käytössäni on C More Max, mutta katsominen ei onnistu. Miksi näin? Vanhalla sovelluksella onnistui, mutta sitä ei pysty enää käyttämään. Ei anna kirjautua enää sisälle.

Kommentit

• Hei Antti! Jos tilaamasi maksukanavat eivät näy uudessa DNA TV -sovelluksessa, olethan yhteydessä asiakaspalveluun niin voimme varmistaa että tilauksessasi on kaikki kunnossa. Normaalisti maksukanavat ovat heti käytettävissä myös uudella sovelluksella