Uusi Dna TV -sovellus ja <Samsungin smart-tv?

Löytyykö 2020 -mallisiin Samsungeihin valmiiksi sovellus jos ei, saako sen ladattua vai pitääkö käyttää selainta (toimiiko se)?

Kommentit

• Ei löydy sovellusta millekkään TV:lle. Selaimella toimii tai ei, ei ainakaan tukea ole luvattu, joten tuskin ainakaan kaikiltaosin järkevästi toimii...
    JJJ
  • Joku ainakin väitti että ei uusi DNA-tv enää toimisi televisioiden selaimilla. En nyt juuri löytänyt keskustelua missä tästä oli puhetta.  Vanha DNA-tv toimii ainakin osalla televisioiden selaimista ja asiasta itsellä sellainen kokemus että LG:n äly-TV:n selaimella kuvanlaatu jopa selkeästi parempi kuin DNA:n TV-hubilla, aika hämmentävää.
    A-P
  • Kokeilin Xboxin selaimella Uutta DNA TV:tä aikaisemmin ja sillä se kyllä toimii, mutta scaalautumisen takia ihan käyttökelvoton. Ne ohjelmien "mainoskuvat" on koko ruudun kokoisia ja muut on piilossa, joten pitää rullata joka suuntaan näyttöä.
    JJJ
  • Uusi dna tv on siis optimoitu älylaitteille, joiden kuvasuhde ei yleensä ole se 16:9, mitä tv:t. Kokeilin eilen sideloadata "uusi dna tv" äppin nvidia Shieldille (androidTV), mutta ei tosiaan suostu toimimaan, vaikka käytössä on myös "set orientation" äppi (kääntää pystyäpit vaakaan Android TV:ssä). Täytyy kokeilla sit päivitysten myötä, että muuttuuko tilanne. Itsellä olohuoneessa hubi, joten Shieldin avulla ei tartteis toista hubia hankkia makkariin.

Joel
  • Hei, eikö tähän voisi tuki vastata, että toimiiko uusi DNATV älytv:llä vai ei!
    Ei tarvitsisi kaikkien uusien telkkarien hankkijoiden ihmetellä asiaa.
    Callevaari
  • Ei taida missään telkkarissa toimia DNA TV.
    PW
  • Yrittävät tehdä homman mahdollisimman hankalaksi, jotta saisivat myytyä turhaa hubiansa. Irtisanon koko pa...lvelun, ei ole tämän pelleilyn arvoinen.
    Mikael
  • Vanha dna tv toimii androidtv:ssä sideloadattuna, mutta uusi dna tv ei vielä toimi.
    Joel