Uusi DNA TV sovellus

Hei,

Jos haen tallenteita nimellä niin miten saan halutulokset aikajärjestykseen, normaalit tallenteiden järjestysvalinnat eivät vaikuta hakutuloksiin?

Kommentit

• Hei Juha!

Mitä tarkoitat tarkemmin? Omia tallenteita ei ole mahdollista hakea erikseen vaan ainoastaan järjestää ne joko aakkosjärjestykseen tai uusimpien, vanhimpien, suosituimpien mukaan. Sovelluksen haku etsii yleisesti kaikkia ohjelmistossa olevia ohjelmia.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Siis iPhonessa uudessa DNA-TV sovelluksessa on aloitusruudulla ruudun oikeassa yläkulmassa suurennuslasi. Kun sinne syöttää halutun ohjelman nimen niin löytää tallenteet ja tulevat ohjelmat. Tallenteet eivät ole aikajärjestyksessä vaan jossakin ihan ihmeellisessä järjestyksessä. Mistä ne saa aikajärjestykseen (yhtä sarjaa on lähes 250 jaksoa, niiitö on katsottu vanhalla sovelluksella vanhimmasta alkaen, nyt uudella sovelluksella ei oikein löydy päivämäärää missä ollaan menossa. Jos menee tallenteiden kautta niin siellä on kaudet mutta kausien kautta katsottuna noita vanhoja tallennuksia ei edes löydy.
    Juha
  • Ilmeisesti tuossa iPhonen sovelluksessa on jokin raja kuinka paljon jaksoja se näyttää tallenteissa. Kun katsoo samoja tallenteita selaimen kautta (vaikka iPhonen Safarilla) niin kaikki jaksot löytyvät. Haku ei toimi selaimenkaan kautta oikein.

Vanha sovellus toimi ihan oikein, vahinko vaan että siitä pitää luopua ja ryhtyä taas betatestaajaksi.
    Juha
  • Kun katsoo tallenteita olen huomannut, että jos kesken kaiken siirtyy laitteelta toiselle, ei Dna tv pysy aina mukana. Eli ei löydä kohtaa johon jäänyt tai alkaa ihan alusta. Samaten tallenteiden poisto on tehty hankalaksi, yksi kerrallaan joutuu poistamaan. Ja poistot on tehtävä juurikin siitä syystä, että kun olet katsonut sarjasta jakson, siitä ei jää jälkeä. Ennen oli hyvin se vaaleanpunainen viiva näyttämässä, mikä jakso katsottu. Nyt se ei aina onnistu. Jos katsoo "liian" pitkälle, eli jakson loppuun ei jää sitä tietoa, mikä on katsottu. Testattu Samsungeilla ja i iPhonella. I phone toimii paremmin. Aiemmassa pystyi ruksailemaan kerralla kaikki mitkä haluaa poistaa ja sen haluaisin takaisin. Samalla nyt on oltava tosi tarkkana, että ei poista väärää. Sekava poistotapa.
    !
  • @! - Miltä laitteelta raportoit?

@Juha - Mikä sarja kyseessä, ei saisi olla rajaa eli kaikki pitäisi löytyä
    DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
  • Milanon naisten paratiisi, Kausi 3

iPadilla ensimmäinen jakso mitä löytyy on jakso 1 13.6.2019

iPhone XS: llä ensimmäinen löytyvä on jakso 81 23.9.2019

Molemmissa uusin jäyttöjärjestelmä ja uusin DNA TV sovellus
    Juha
  • Miksi tallenteiden poisto on tehty hankalaksi, yksi kerrallaan joutuu poistamaan. Vanhassa pysty eri sarjat poistamaan yhtäaikaa (laittamalla rastin ruutuun).
    Samala
  • hei miten saan uuden dnatv;n asennettua kun minulla on vain
    läppäri

juhanig
    juhani gebhard
  • Tietokoneella toimii ositteessa: https://dnatv.dna.fi/  (Chrome selaimella parhaiten).
    JJJ
  • Täytyykö tallenteet todella poistaa yksi kerrallaan? Kenen kehittäjän älynväläys? Kuten eri sovelluksissa, listaan muokkaa kohta ja sitten vain rasti ruutuun, mitkä haluaa poistaa.
    Tuula
  • Hei. Tässä uudessa DNA tv:n versiossa en saa peruutettua/poistettua jonkin sarjan kaikkia jaksoja. Napautin vahingossa sitä kohtaa, joka tallentaa kaikki jaksot, mutta
    halusin vain yhden jakson. Auttakaa ! Kiitos.
    Monivuotisena käyttäjänä sanoisin, että se vanha versio oli kyllä kätevämpi.
    Samoin tässä uudessa ei näköjään saa esille kuin yhden vrk kerralla.
    MIksi muuttaa jotain, joka on hyväksi todettu ?
    K. Rekola
  • Hei!

Kaikki jaksot saa poistettua kun menee Tallenteet näkymään. Painaa sen sarjan kohdalta jonka haluaa poistaa kuvaketta jossa on kolme pistettä. Avautuu painike Poista sarja jolla saat poistettua kaikki kyseisen sarjan tallenteet.