Uusi DNA TV versio Android-laitteille.

Tänään julkaistaan DNA TV:stä uusi versio 2.0 Android-laitteille.

Sovelluksen navigaatiorakennetta on huomattavasti parannettu.
Aiempi menu/valikko on korvattu helppokäyttöisemmällä alalaidan navigaatiovalikolla.

Alanavigaatiossa on käytetyimmät toiminnot suoraan valittavissa. Muut toiminnot löytyvät ’lisää’ valikon kautta. Uudistuksen myötä suosituimmat osiot, kuten tallenteet ja ohjelmaopas löytyvät helpommin.

DNA Juha Ihalainen Kehityspäällikkö Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Haloo uusi kehityspäällikkö. Hubi ketjussa olisi miljoona kysymystä odottamassa jotain reagointia sieltä päästä, mikä mättää????

Toivottavasti tässä Android-versiossa on vihdoin korjattu tuo Chromecastin katkeaminen pakittaessa, eikä saatu uusia ongelmia vaan aikaan. (Ei ollut vielä ladattavissa.)
    JJJ
  • Ei ole korjattu, vieläkin kun tarpeeksi pakittaa sovelluksessa yhteys katkeaa chromecastiin. Muuta en jaksa edes kokeilla, kun tämä on jo niin ärsyttävää.

Myöskään niitä kelausnappeja ei ole saatu chromecast käyttöön tuotua muutakuin 3 klikkauksen taakse. Täyttä paskaa.
    JJJ
  • Ennenkin tästä kirjotellut, mutta kun ei mene mihinkään eteenpäin asiat.

Kuka helkkari tämän Chromastin liittymän on suunnitellut.

Olisi hienoa, jos pääsisi kelaamaan tästä ylävalikosta suoraan:

Viimeistään tästä tuosta painamalla aukeavasta kohdasta pitäisi päästä kelaamaan:

Mutta ei. Tässä on vaan jotain turhia nappuloita, josta ei toimi kun pausetus.

Tästä kohdasta painamalla pääsee etusivulle ja chromecast toistoilmoitus pienenee ylös. Mitähän järkeä tässä välivaiheessa on?

Siitä painamalla pääsee kohtaan jossa ei vieläkään ilman klikkausta kelausnapit näy:

Vielä kun klikkaa tulee vihdoin näkyviin kelausnapit.

Joten kuinka hyvin on mielestänne mennyt suunnittelu käytettävyyden kanssa ja mitähän ajattelitte asialle tehdä?

Ja edelleen jos erehtyy pakittamaan yhden kerran liikaa backki napista, katkeaa yhteys chromecastiin.

JJJ
  • @JJJ on aikamoinen aivopieru ollut suunnittelijalla. Tosin myös tänne kommentointi on kuin vastatuuleen huutaisi, DNA ei mitään vastaile. Jos Ville oli välillä huono vastaamaan, on tämä Juha ihna pohjanoteeraus. Menee päälliköissäkin kehitys takaisinpäin kuten Hubissa ja sovelluksissa.
    Tomppa
  • Nyt hävis kaikki sisältö yms. Dna teeveestä. Mikään ei auta😖
    Arppa
  • No nyt palas taas🤔
    Arppa
  • Hei,

Chromecast toiminallisuuteen ja käytettävyyteen olevia asioita on meillä työn alla mm. kelaustoimintojen parantaminen ilman ylimääräistä klikkausta.
    DNA Juha Ihalainen Kehityspäällikkö