Uusi DNA-tv

sähköpostiin tulleen ilmoituksen perusteella asensin 15.10 uuden Dna-TV:n mutta vieläkään ei näy vanhat tallenteet. Uudet kyllä tallentuvat.

Kommentit

 • Hei Sirkku! Olemme havainneet viivettä vanhojen tallenteiden siirtymisessä uuteen DNA TV:seen, mutta asia on korjattavana ja vanhat tallenteet pyritään saamaan palveluun pikimmiten
  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Dna asiakas palvelijoille. Saanko rahat takaisin jos palautan kovalevyn Dna kauppaan? Ostettu tämän vuoden alussa. En ole saanut levyä kunnolla toimimaan vanhat tallenteet ei näy, eikä uudetkaan kunnolla. En enää jaksa uskoa, että se ikinä tulee toimimaan.
 • Hei timppa!

  Käyttöönotettua laitetta ei ole mahdollista enää palauttaa, vaan mikäli siihen tulee vikaa niin laite voidaan tarvittaessa lähettää huoltoon.

  DNA Hubin kovalevyn osalta on ollut ongelmia tallenteiden kanssa kun siirtyminen vanhasta DNA TV:stä on tehty uuteen DNA TV:seen. Ongelmaan on tulossa korjaus lähiaikoina. Pahoittelut koituneesta haitasta!
  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • Keväällä DNA kauppa lupasi palauttaa rahat jos tuon kovon takaisin uuden DNA tv:n päivityksen jälkeen. Jäin kuitenkin odottamaan jos asia korjaantuisi. Enää en jaksa uskoa, että kovo tulee toimimaan.

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.