Uusi DNA TV - windows phone

Onko mitään mahdollisuutta saada DNA TV:tä toimimaan windows phonessa?
Tapani Lehmusruus Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Itse DNA TV sovellusta ei ole saatavilla windows phoneille, mutta selaimelle pitäisi onnistua, Chromella parhaiten.
    Sami
  • Kun kaivoin viimeksi esiin Nokian Windows Phone puhelimen, niin siinä ei toiminut selainkaan enää. Uusimmissa versioissa voi selain toimia (10), mutta ei sillä varmaan toimi DNA TV, kun mobiiliselaimilla muutenkin on sen kanssa ongelmia...
    JJJ
  • Andoid ja iphone ja siihen microsoft aplikaatio jolloin se näyttää windows phnelta
    Tuomas Raatikainen