Uusi DNA TV

Mikä on tämä ”uusi, entistä parempi” DNA TV ?

https://dnatv.dna.fi

Joko sinne uskaltaa kirjautua?

Pertti Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• JJJ
  • Ei ihan vielä! Tiedotamme kunhan on aika siirtyä käyttämään tätä sivua. 😊
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • No miksihän tämä sivu on tyrkyllä minulle ?

Pertti
  • Ilmeisesti viihdekirjasto tulee kaikkien saataville, nouseekohan DNA TV:n hinta?

Nauti DNA TV Viihdekirjaston uudistuvasta ja monipuolisesta leffavalikoimasta

DNA:aan ei kannattaisi laittaa nettiin tollasia sivuja kaikkien löydettäväksi, jos niitä ei ole tarkoitus vielä julkaista, saati sitten keskustella asiasta!
    JJJ
  • Missä tätä on siis sinua kehotettu käyttämään tai missä se on tyrkyllä?

DNA TV -palvelua käytetään osoitteessa https://tv.dna.fi/
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Poistuukohan nyt tuo tallennustilan 4000 h rajoitus?
    ” Tallenna rajattomasti ohjelmia” ja sama englanniksi ”Record unlimited hours of content”
    Tosin onhan siinä kuitenkin vielä se 2 vuoden rajoitus.
    JV
  • Ei missään ole kehotettu ja siksi kysyinkin, mikä se on ja joko sinne uskaltaa kirjautua.
    Pertti
  • 2 krt oon kokeillut ei päässyt vielä . Äsken väitti että on väärä s.posti os. vaikka kopsasin suoraan nykysen Dna Tv sivulta oman osotteen .
    Saapas 2.0
  • Kuten sanottu niin toistaiseksi DNA TV toimii selaimella vanhassa tutussa osoitteessa https://tv.dna.fi/. Tiedotamme kyllä erikseen kun tähän tulee muutos.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Muutoksen toivoisi tulevan pian. Mainosrahoitteiset ja ilmaiset kanavat tulisi siirtää HD-aikaan ja toivottavasti myös maksulliset kanavat siirtyisivät HD-aikaan ja niiden tallennus tulisi mahdolliseksi.
    PW
  • Se voisi myös ratkaista hubin ongelman, joka tuntuu liittyvän sen kiintolevyyn, jota ei sitten tarvittaisi.
    PW
  • Maksukanavien verkkotallennus on vissiin tehty lähes mahdottomaksi sopimuksilla.

Kerran kävin läpi kaikki operaattorit ja kenelläkään tuo ei onnistu, joku vastaili (olisiko ollut Maksivision) että heillä on ollut halua pitkään, mutta näyttää ettei tälläistä sopimusta pystytä tekemään mitenkään.
    JJJ
  • Joko on tietoa, onpas salamyhkäistä taas...
    Arppa
  • Missähän tämän ”Uuden” kanssa nyt mennään?
    Pertti
  • Tyypillistä DNA:n toimintaa. Mitähän tosiaankin tapahtuu jos tuonne menee tunnuksillaan kirjautumaan. Ei tällaisia sivustoja pidä julkaista jos eivät ole vielä tarkoitettuja käytettäväksi.

Onko tämä jollekin testiporukalle julkaistu? Kannattaisi asiasta edes kertoa jos tilanne on näin.
    A-P
  • Jopa tilausloomake julkaistu:
    https://uutiskirje.dna.fi/webApp/prodAPP254

Ihmetyttää. Lomake sentään sanoo että ei toimi vielä ja että käytettävissä 3.2.2020 alkaen.
    A-P
  • Hei,

Todella hienoa nähdä että uusi DNA TV herättää kiinnostusta 😀

Alla hieman vastauksia:

Uusi DNA TV on koekäytössä ja siten myös webisivu, josta voi käyttää uutta DNA TV:ä, on julkinen. Eli siis tämä: https://dnatv.dna.fi/ohjelmat Nykyiset DNA TV tunnukset eivät (vielä) toimi uudessa DNA TV:ssä eli ei kannata kokeilla kirjautumista.

Kunhan tuotteen myynti alkaa niin nykyiset DNA TV käyttäjät voivat siirtyä uuden DNA TV käyttäjiksi. Siirtopyyntö tapahtuu tilauslomakkeen kautta eli täältä: https://uutiskirje.dna.fi/webApp/prodAPP254 Lomakkeen täyttö tällä hetkellä ei johda mihinkään eli sitä ei kannata täyttää.

Tiedotamme uuden tuotteen aloituksesta, hinnoista ja sisällöstä lähiaikoina

DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
  • " Watch your favourite shows on any device "
    Eli Android Tv ja ios Appi tulossa .
    Saapas 2.0
  • Soon saatana liikkuvan kuvan kattelua, ja parhaat vaihtoehdot on olleet olemassa maailmassa siihen jo ikipäivät. Jos historiasta ei ole opittu tai aasiakkaita yms kuunneltu, käy kuten hubille. Eihän toi toki nytkään mikään edes puoliksi täydellinen ole.
    pablo
  • Nyt on 3.2 ja uusi dna-tv piti ilmestyä ja onnistua tilauslomakkeen kautta. Nyt lomake on poistettu kokonaan. Miten uuden dna-tv:n saa tilattua tänään?
    Jykä
  • Hei,

Tänään ilmestyy uudet DNA TV sovellukset iOs ja Play storeen.

https://apps.apple.com/fi/app/uusi-dna-tv/id1462886581?l=fi

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dna.dnatv&hl=fi

Myynti alkaa tänään rajoitetusti tietylle porukalle. Siten lomake jolla nykyasiakkaat voivat kääntää itsensä uuteen DNA TV:n ei tule näkyviin vielä pieneen hetkeen.

Laitetaan tänne kyllä tieto heti kun myynti täysin auki ja kaikki asiakkaat voivat siirtyä uuteen tuotteeseen
    DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
  • Mitä muutoksia uusi DNA TV tuo vanhaan verrattuna?

PW
  • Aiemmin luki että katso laitteella kuin laitteella , muutettu nyt muotoon  " ruudulla kuin ruudulla . " Elikkä ei varmaan Android Tv sovellusta tulossa sittenkään 😃
    Saapas 2.0
  • @DNA Ville Partanen,

Onpa taas epäselvästi asia kerrottu. Kai se on Ville sinulle selvää mitä nyt pitäisi tehdä, ei kuitenkaan meille asiakkaille. Pitikö tulla jotakin ohjeita sähköpostilla jotta voi uutta sovellusta käyttää? Voiko kuka tahansa jo asentaa ja käyttää tätä uutta??

"Myynti alkaa tänään rajoitetusti tietylle porukalle." - TÄH???
    Miten vanhat asiakkaat? MIksi sinä Ville enemmän aina sotket asioita kuin selventäisit? MItä sinä myyt vanhoille asiakkaille??
    A-P
  • @DNA Ville Partanen

Piti oikein kokeilla mitä tapahtuu jos uuden version asentaa. MIksi se on jo ladattavissa?  Ei tämmöistä voi käsittää, täyttä sekoilua ja pelleilyä
    A-P
  • Saamani kytkeytymisohje DNA:lta:
    "Hei !

Näyttää siltä, tilisi ei ole aktiivinen.
    Ota yhteyttä asiakaspalveluun aktivoidaksesi tilisi.
    dna.fi/asiakaspalvelu

Terveisin,
    DNA:n asiakaspalvelu / DNA Oyj"

DNA TV toimii tietokoneella normaalisti, mutta tämä valittaa aktivoinnin puutteesta.
    PW
  • Moikka,

Todella hienoa huomata, että uusi tuote kiinnostaa. Uusia ominaisuuksia ei vielä julkisesti mitään löydy mutta jos katselee app-storen ja play-kaupan kuvaruutukaappauksia niin tarkka silmä onnistuu löytämään niistä monta uutta asiaa

Uusi DNA TV ei ole vielä kaikille myynnissä joten en voi täällä kertoa miten tuote otetaan käyttöön. Muuten käy niin, että joku luulee ohjeiden aina toimivan ja sitten valittaa, kun ohjeet eivät toimi.

Uusi DNA TV tulee portaittain myyntiin. Monta asiakasryhmää on jo mukana, kaikille myynti avataan ihan tässä lähiaikoina. Tästä tulee kyllä tietoa tähänkin ketjuun.

Kun myynti avataan kaikille niin silloin voi täyttää webilomakkeen, jonka jälkeen siirrämme asiakastilin vanhalta DNA TV:ä uudelle DNA TV:lle.

Kun asiakkaalla on käytössä uusi DNA TV niin meidän puolelta lähtee välittömästi ohjeet miten asiakkaan tulee toimia. Nämä ohjeet toimitetaan suoraan asiakkaalle.

Asiakas ei voi ottaa käyttöönsä uutta DNA TV:ä ennenkuin olemme siirtäneet asiakkaan tiedot uuteen DNA TV järjestelmään. Älkää siis turhaan yrittäkö kirjautua uuteen DNA TV sovellukseen vielä tässä vaiheessa.
    DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
  • @Ville Partanen Oliko tuosta siirtymästä tehty jo periaatepäätöstä tilausten määräaikaisuuden suhteen? Alkaako käyttöönotosta uusi määräaikaisuus vai siirtyykö vanha sopimus sellaisenaan vain uuteen palveluun?
    Pudeman
  • Kaikki tieto tulee saataville kunhan myynti avointa kaikille. Lyhyesti voisi sanoa, että vaihtoehtoja on monia ja asiakas voi hänelle sopivimman 😀
    DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
  • Ootteko te siellä DNA:lla ihan aivottomia?

Antenniasiakkaille on kerrottu että meidän DNA TV sopimukset päättyy tämän kuun lopussa (kuinkahan moni on sen mailin edes lukenut ajatuksella, että on asiasta oikeasti tietoinen.)

Ei ole edes vaihtoehtona annettu missään tilauksen jatkumista DNA TV:stä, tai jotain tarjousta vaikka hubista, miksi?

Ette siis todellakaan halua edes asiakkaita pitää ilmeisesti. Itse ainakin tottunut pilvipalveluihin jo ja tämä uusi DNA TV olisi kiinnostanut, mutta kun erikseen joutuu tilaamaan ja alkuun ilmeisesti vanhan version uudestaan, niin helpommalla tilaan sen jostain muualta ja edelleen on tunne että näin haluatte asiakkaan myös toimivan...
    JJJ
  • @JJJ - Kannattaa rauhdassa odotella lopullisia tuotetietoja ja sitten tehdä päätös haluatko katsoa maksukanavia antenniverkon kautta vai IPTV:ä. Ehdit kyllä tämän tehdä vielä ennen tämän kuun loppua 😀
    DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
  • Maksukanaviin vaikuttaa se mitä ne maksaa digitalla jatkossa, (poistuuko DNA:n alennukset) sitäkään ei ole kyselyistä huolimatta kerrottu. Nettisivuillanne kerrotaan kyllä että mikään ei muutu, mutta myös että DNA TV:tä voi käyttää samanlailla jatkossakin, no sehän ei pidä paikkaansa ainakaan, joten miksi mikään luukaan pitäisi. Noi toki koski 1.1.2020 luutosta ja tästä 1.3 muutoksesta ei mitään mainita.

Kai noissa on joku 14 päivän irtisanomisaika, joten viikko aikaa odotella rauhassa ja rpäulen ettei mitään lisätietoa tule siinäajassa, joten kyllä on hoidettu päin persettä homma.

Mutta ne maksukanavat ei suoraan vaikuta edes haluuni käyttää DNA TV appia, sekin vaan loppuu nyt ja tallenteet häviää teidän ilmoituksella, joten hyvin hoidettu, vai mitä? eipä juuri kiinnosta enää olla tälläisen firman asiakas, kun ei ole enää "pakko".
    JJJ
  • Kaiketi liittyvät hieman toisiinsa nämä treadit:

https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/tervetuloa-digitan-asiakkaaksi/

https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/uusi-dna-tv/

@ Ville P
    "Uusi DNA TV ei ole vielä kaikille myynnissä joten en voi täällä kertoa miten tuote otetaan käyttöön".

Pitääkö tässä ostaa jotain uutta, eikö nykyiset asiakkaat siirry siihen uuten jahka ja kun joskus täyttää jonkun "webilomakkeen" ?

Pertti O
  • Olen juuri helmikuun alussa maksanut DNA:n laskun joka sisälsi OmaPaketti maksukanavapaketin,TV-korttimaksu antennitelevision CI-korttipaikkaan ja DNATV-liittymän (tallennus, netti- ja mobiililiittymä tallennuksiin ja live kanaviin). Tämän laskun kausitietona oli 1.2-31.7.2020.  DNA:n viestintä on toisaalla "mikään ei muutu", mutta toisaalla taas "antennitelevision maksutvpakettien käytännöt muuttuvat Digitan myötä". Nyt täällä taas DNA edustaja puhuu jotain helmikuun lopussa tapahtuvasta DNATV-nettimobiilipalvelun muutoksesta. Olen lievästi sanottuna hämmentynyt muuttuuko mikään oikeasti. Jos jokin muuttuu, niin miten ja mikä vaikutus asioilla on laskutukseen, antenniverkon maksutvpaketien käyttöön TV-kortin kautta ja mitä tapahtuu mobiilin/netin DNATV webbipalvelulle ja vanhoille tallenteille?

Mikke
  • Digitan muutokset ja uusi DNA TV eivät liity toisiinsa vaikka ne ajallisesti aika lähellä toisiaan ovatkin.

Digitan maksu TV pakettien uusmyyynnissä olevat tuotteet ovat Conax kortti (maksukanavat antennin kautta) ja siihen liittyvä Hybridi TV (maksukanavat netin kautta)

DNA maksu TV pakettien uusmyynnissä olevat tuotteet ovat Hubi ja siihen mukaan tulevat DNA TV sovellukset. Hubilla maksuTV tulee kaapelissa antennijohdon kautta ja muualla suomessa IPTV:ä. Tässä DNA paketissa DNA TV menee nyt uusiksi eli itse sovellukset vaihtuvat.

DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
  • @Mikke
    Suomeksi sanottuna tuo menee niin, että jos maksat erikseen DNA TV:stä ja maksukortista saat molemmat pitää, mutta DNA TV sovelluksen/selaimen kautta ei näe enää maksukanavia 1.3 jälkeen, vaa ne näkyy vain sillä kortilla telkasta.

Ne jotka ovat saaneet samalla hinnalla 3,45 tai 6,90e/kk DNA TV:n tallennuksella ja maksukortin, menettää nyt tuon DNA TV:n ja tallenteet sen myötä. Pelkkä maksukortti maksaa jatkossa 3,50e/kk eikä se sisällä mitään.

Jos olen jotain ymmärtänyt väärin, niin DNA varmaan korjaa tiedot silleen että niistä tajuaakin jotain?
    JJJ
  • Tarvitsenko TV ohjelmien seuraamiseen hubia ja sen kovalevyä 1.3. jälkeen?
    Nyt tuo yhdistelmä toimii mallikkaasti, maksukanavien (total ja mix) katselu ja tallennus on onnistunut hyvin.
    Mitä hubin kautta voi antenniverkossa katsella ja varsinkin tallentaa.
    -ainoastaan vapaat kanavat, vai kuinka?
    -onko IPTV:n tallennusmahdollisuus tulossa?

Maksukanavilta tallennus kovalevylle, oli ainoa syy hankkia hubin kovo.

Nykyisen informaation perusteella DNA menettää ainakin yhden maksutv asiakkaan.
    Nettitv ei tällä alueella oikein tule kysymykseen.

Pertti O
  • @DnaVille @JJJ
    Kiitoksia vastauksesta. Jos tosiaan on niin, että nykyisen DNA:n maksutvpakettiini kuuluvat esim CMoreMax ja ViasatHistory (ja kourallinen muita maksukanavia) eivät enää näy DNATV-sovelluksella, niin koko DNATV osuuden käyttökelpoisuus tulee kyseenalaiseksi (ilmaiskanavilla on live- ja ohjelmakirjastot kanavan mediayhtiöiden omien palveluiden kautta). Koska Digita on myös tuomassa heidän maksutvkortille kuuluvien maksukanavien mukaisia suoratoistotunnuksia (esim CMore ja Viaplay) Digitan maksutvasiakkaille, niin mikä rooli DNATV:lle jää?

Toivottavasti käsitin väärin koska tämä ei todellakaan kuulosta "mikään ei muutu" mantralta mikäli nyt Digitan sopimukseen siirtyneet maksutvkanavat häviävät DNATV sovelluksesta. Jos asiat muuttuisivat parempaan suuntaan, niin mikäs siinä mutta tämä kuulostaa todella pahalta heikennykseltä DNA:n paketin osalta. Täällä haja-asutusalueella pelkästään mobiilinetin IPTV:n varassa oleminen ei ole käytännössä mahdollista.

Mikke