Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

Uusi DNA TV

Mikä on tämä ”uusi, entistä parempi” DNA TV ?

https://dnatv.dna.fi

Joko sinne uskaltaa kirjautua?

Kommentit

 • Ei ihan vielä! Tiedotamme kunhan on aika siirtyä käyttämään tätä sivua. 😊
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • No miksihän tämä sivu on tyrkyllä minulle ?


 • Ilmeisesti viihdekirjasto tulee kaikkien saataville, nouseekohan DNA TV:n hinta?

  Nauti DNA TV Viihdekirjaston uudistuvasta ja monipuolisesta leffavalikoimasta

  DNA:aan ei kannattaisi laittaa nettiin tollasia sivuja kaikkien löydettäväksi, jos niitä ei ole tarkoitus vielä julkaista, saati sitten keskustella asiasta!
 • Missä tätä on siis sinua kehotettu käyttämään tai missä se on tyrkyllä?

  DNA TV -palvelua käytetään osoitteessa https://tv.dna.fi/
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Poistuukohan nyt tuo tallennustilan 4000 h rajoitus?
  ” Tallenna rajattomasti ohjelmia” ja sama englanniksi ”Record unlimited hours of content”
  Tosin onhan siinä kuitenkin vielä se 2 vuoden rajoitus.
 • Ei missään ole kehotettu ja siksi kysyinkin, mikä se on ja joko sinne uskaltaa kirjautua.
 • 2 krt oon kokeillut ei päässyt vielä . Äsken väitti että on väärä s.posti os. vaikka kopsasin suoraan nykysen Dna Tv sivulta oman osotteen .
 • Kuten sanottu niin toistaiseksi DNA TV toimii selaimella vanhassa tutussa osoitteessa https://tv.dna.fi/. Tiedotamme kyllä erikseen kun tähän tulee muutos.
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • Muutoksen toivoisi tulevan pian. Mainosrahoitteiset ja ilmaiset kanavat tulisi siirtää HD-aikaan ja toivottavasti myös maksulliset kanavat siirtyisivät HD-aikaan ja niiden tallennus tulisi mahdolliseksi.
 • Se voisi myös ratkaista hubin ongelman, joka tuntuu liittyvän sen kiintolevyyn, jota ei sitten tarvittaisi.
 • Maksukanavien verkkotallennus on vissiin tehty lähes mahdottomaksi sopimuksilla.

  Kerran kävin läpi kaikki operaattorit ja kenelläkään tuo ei onnistu, joku vastaili (olisiko ollut Maksivision) että heillä on ollut halua pitkään, mutta näyttää ettei tälläistä sopimusta pystytä tekemään mitenkään.
 • Joko on tietoa, onpas salamyhkäistä taas...
 • Missähän tämän ”Uuden” kanssa nyt mennään?
 • Tyypillistä DNA:n toimintaa. Mitähän tosiaankin tapahtuu jos tuonne menee tunnuksillaan kirjautumaan. Ei tällaisia sivustoja pidä julkaista jos eivät ole vielä tarkoitettuja käytettäväksi.

  Onko tämä jollekin testiporukalle julkaistu? Kannattaisi asiasta edes kertoa jos tilanne on näin.
 • Jopa tilausloomake julkaistu:
  https://uutiskirje.dna.fi/webApp/prodAPP254

  Ihmetyttää. Lomake sentään sanoo että ei toimi vielä ja että käytettävissä 3.2.2020 alkaen.
 • Hei,

  Todella hienoa nähdä että uusi DNA TV herättää kiinnostusta 😀

  Alla hieman vastauksia:

  Uusi DNA TV on koekäytössä ja siten myös webisivu, josta voi käyttää uutta DNA TV:ä, on julkinen. Eli siis tämä: https://dnatv.dna.fi/ohjelmat Nykyiset DNA TV tunnukset eivät (vielä) toimi uudessa DNA TV:ssä eli ei kannata kokeilla kirjautumista.

  Kunhan tuotteen myynti alkaa niin nykyiset DNA TV käyttäjät voivat siirtyä uuden DNA TV käyttäjiksi. Siirtopyyntö tapahtuu tilauslomakkeen kautta eli täältä: https://uutiskirje.dna.fi/webApp/prodAPP254 Lomakkeen täyttö tällä hetkellä ei johda mihinkään eli sitä ei kannata täyttää.

  Tiedotamme uuden tuotteen aloituksesta, hinnoista ja sisällöstä lähiaikoina


  DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
 • " Watch your favourite shows on any device "
  Eli Android Tv ja ios Appi tulossa .
 • Soon saatana liikkuvan kuvan kattelua, ja parhaat vaihtoehdot on olleet olemassa maailmassa siihen jo ikipäivät. Jos historiasta ei ole opittu tai aasiakkaita yms kuunneltu, käy kuten hubille. Eihän toi toki nytkään mikään edes puoliksi täydellinen ole.
 • Nyt on 3.2 ja uusi dna-tv piti ilmestyä ja onnistua tilauslomakkeen kautta. Nyt lomake on poistettu kokonaan. Miten uuden dna-tv:n saa tilattua tänään?
 • Hei,

  Tänään ilmestyy uudet DNA TV sovellukset iOs ja Play storeen.

  https://apps.apple.com/fi/app/uusi-dna-tv/id1462886581?l=fi

  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dna.dnatv&hl=fi

  Myynti alkaa tänään rajoitetusti tietylle porukalle. Siten lomake jolla nykyasiakkaat voivat kääntää itsensä uuteen DNA TV:n ei tule näkyviin vielä pieneen hetkeen.

  Laitetaan tänne kyllä tieto heti kun myynti täysin auki ja kaikki asiakkaat voivat siirtyä uuteen tuotteeseen
  DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
 • Mitä muutoksia uusi DNA TV tuo vanhaan verrattuna?

 • Aiemmin luki että katso laitteella kuin laitteella , muutettu nyt muotoon  " ruudulla kuin ruudulla . " Elikkä ei varmaan Android Tv sovellusta tulossa sittenkään 😃
 • @DNA Ville Partanen,

  Onpa taas epäselvästi asia kerrottu. Kai se on Ville sinulle selvää mitä nyt pitäisi tehdä, ei kuitenkaan meille asiakkaille. Pitikö tulla jotakin ohjeita sähköpostilla jotta voi uutta sovellusta käyttää? Voiko kuka tahansa jo asentaa ja käyttää tätä uutta??

  "Myynti alkaa tänään rajoitetusti tietylle porukalle." - TÄH???
  Miten vanhat asiakkaat? MIksi sinä Ville enemmän aina sotket asioita kuin selventäisit? MItä sinä myyt vanhoille asiakkaille??
 • @DNA Ville Partanen

  Piti oikein kokeilla mitä tapahtuu jos uuden version asentaa. MIksi se on jo ladattavissa?  Ei tämmöistä voi käsittää, täyttä sekoilua ja pelleilyä
 • Saamani kytkeytymisohje DNA:lta:
  "Hei !

  Näyttää siltä, tilisi ei ole aktiivinen.
  Ota yhteyttä asiakaspalveluun aktivoidaksesi tilisi.
  dna.fi/asiakaspalvelu

  Terveisin,
  DNA:n asiakaspalvelu / DNA Oyj"

  DNA TV toimii tietokoneella normaalisti, mutta tämä valittaa aktivoinnin puutteesta.
 • Moikka,

  Todella hienoa huomata, että uusi tuote kiinnostaa. Uusia ominaisuuksia ei vielä julkisesti mitään löydy mutta jos katselee app-storen ja play-kaupan kuvaruutukaappauksia niin tarkka silmä onnistuu löytämään niistä monta uutta asiaa

  Uusi DNA TV ei ole vielä kaikille myynnissä joten en voi täällä kertoa miten tuote otetaan käyttöön. Muuten käy niin, että joku luulee ohjeiden aina toimivan ja sitten valittaa, kun ohjeet eivät toimi.

  Uusi DNA TV tulee portaittain myyntiin. Monta asiakasryhmää on jo mukana, kaikille myynti avataan ihan tässä lähiaikoina. Tästä tulee kyllä tietoa tähänkin ketjuun.

  Kun myynti avataan kaikille niin silloin voi täyttää webilomakkeen, jonka jälkeen siirrämme asiakastilin vanhalta DNA TV:ä uudelle DNA TV:lle.

  Kun asiakkaalla on käytössä uusi DNA TV niin meidän puolelta lähtee välittömästi ohjeet miten asiakkaan tulee toimia. Nämä ohjeet toimitetaan suoraan asiakkaalle.

  Asiakas ei voi ottaa käyttöönsä uutta DNA TV:ä ennenkuin olemme siirtäneet asiakkaan tiedot uuteen DNA TV järjestelmään. Älkää siis turhaan yrittäkö kirjautua uuteen DNA TV sovellukseen vielä tässä vaiheessa.
  DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
 • @Ville Partanen Oliko tuosta siirtymästä tehty jo periaatepäätöstä tilausten määräaikaisuuden suhteen? Alkaako käyttöönotosta uusi määräaikaisuus vai siirtyykö vanha sopimus sellaisenaan vain uuteen palveluun?
 • Kaikki tieto tulee saataville kunhan myynti avointa kaikille. Lyhyesti voisi sanoa, että vaihtoehtoja on monia ja asiakas voi hänelle sopivimman 😀
  DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
 • Ootteko te siellä DNA:lla ihan aivottomia?

  Antenniasiakkaille on kerrottu että meidän DNA TV sopimukset päättyy tämän kuun lopussa (kuinkahan moni on sen mailin edes lukenut ajatuksella, että on asiasta oikeasti tietoinen.)

  Ei ole edes vaihtoehtona annettu missään tilauksen jatkumista DNA TV:stä, tai jotain tarjousta vaikka hubista, miksi?

  Ette siis todellakaan halua edes asiakkaita pitää ilmeisesti. Itse ainakin tottunut pilvipalveluihin jo ja tämä uusi DNA TV olisi kiinnostanut, mutta kun erikseen joutuu tilaamaan ja alkuun ilmeisesti vanhan version uudestaan, niin helpommalla tilaan sen jostain muualta ja edelleen on tunne että näin haluatte asiakkaan myös toimivan...
 • @JJJ - Kannattaa rauhdassa odotella lopullisia tuotetietoja ja sitten tehdä päätös haluatko katsoa maksukanavia antenniverkon kautta vai IPTV:ä. Ehdit kyllä tämän tehdä vielä ennen tämän kuun loppua 😀
  DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
 • Maksukanaviin vaikuttaa se mitä ne maksaa digitalla jatkossa, (poistuuko DNA:n alennukset) sitäkään ei ole kyselyistä huolimatta kerrottu. Nettisivuillanne kerrotaan kyllä että mikään ei muutu, mutta myös että DNA TV:tä voi käyttää samanlailla jatkossakin, no sehän ei pidä paikkaansa ainakaan, joten miksi mikään luukaan pitäisi. Noi toki koski 1.1.2020 luutosta ja tästä 1.3 muutoksesta ei mitään mainita.

  Kai noissa on joku 14 päivän irtisanomisaika, joten viikko aikaa odotella rauhassa ja rpäulen ettei mitään lisätietoa tule siinäajassa, joten kyllä on hoidettu päin persettä homma.

  Mutta ne maksukanavat ei suoraan vaikuta edes haluuni käyttää DNA TV appia, sekin vaan loppuu nyt ja tallenteet häviää teidän ilmoituksella, joten hyvin hoidettu, vai mitä? eipä juuri kiinnosta enää olla tälläisen firman asiakas, kun ei ole enää "pakko".
 • Kaiketi liittyvät hieman toisiinsa nämä treadit:

  https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/tervetuloa-digitan-asiakkaaksi/

  https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/uusi-dna-tv/

  @ Ville P
  "Uusi DNA TV ei ole vielä kaikille myynnissä joten en voi täällä kertoa miten tuote otetaan käyttöön". 

  Pitääkö tässä ostaa jotain uutta, eikö nykyiset asiakkaat siirry siihen uuten jahka ja kun joskus täyttää jonkun "webilomakkeen" ? • Olen juuri helmikuun alussa maksanut DNA:n laskun joka sisälsi OmaPaketti maksukanavapaketin,TV-korttimaksu antennitelevision CI-korttipaikkaan ja DNATV-liittymän (tallennus, netti- ja mobiililiittymä tallennuksiin ja live kanaviin). Tämän laskun kausitietona oli 1.2-31.7.2020.  DNA:n viestintä on toisaalla "mikään ei muutu", mutta toisaalla taas "antennitelevision maksutvpakettien käytännöt muuttuvat Digitan myötä". Nyt täällä taas DNA edustaja puhuu jotain helmikuun lopussa tapahtuvasta DNATV-nettimobiilipalvelun muutoksesta. Olen lievästi sanottuna hämmentynyt muuttuuko mikään oikeasti. Jos jokin muuttuu, niin miten ja mikä vaikutus asioilla on laskutukseen, antenniverkon maksutvpaketien käyttöön TV-kortin kautta ja mitä tapahtuu mobiilin/netin DNATV webbipalvelulle ja vanhoille tallenteille?

 • Digitan muutokset ja uusi DNA TV eivät liity toisiinsa vaikka ne ajallisesti aika lähellä toisiaan ovatkin.

  Digitan maksu TV pakettien uusmyyynnissä olevat tuotteet ovat Conax kortti (maksukanavat antennin kautta) ja siihen liittyvä Hybridi TV (maksukanavat netin kautta)

  DNA maksu TV pakettien uusmyynnissä olevat tuotteet ovat Hubi ja siihen mukaan tulevat DNA TV sovellukset. Hubilla maksuTV tulee kaapelissa antennijohdon kautta ja muualla suomessa IPTV:ä. Tässä DNA paketissa DNA TV menee nyt uusiksi eli itse sovellukset vaihtuvat.


  DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
 • @Mikke
  Suomeksi sanottuna tuo menee niin, että jos maksat erikseen DNA TV:stä ja maksukortista saat molemmat pitää, mutta DNA TV sovelluksen/selaimen kautta ei näe enää maksukanavia 1.3 jälkeen, vaa ne näkyy vain sillä kortilla telkasta.

  Ne jotka ovat saaneet samalla hinnalla 3,45 tai 6,90e/kk DNA TV:n tallennuksella ja maksukortin, menettää nyt tuon DNA TV:n ja tallenteet sen myötä. Pelkkä maksukortti maksaa jatkossa 3,50e/kk eikä se sisällä mitään.

  Jos olen jotain ymmärtänyt väärin, niin DNA varmaan korjaa tiedot silleen että niistä tajuaakin jotain?
 • Tarvitsenko TV ohjelmien seuraamiseen hubia ja sen kovalevyä 1.3. jälkeen?
  Nyt tuo yhdistelmä toimii mallikkaasti, maksukanavien (total ja mix) katselu ja tallennus on onnistunut hyvin.
  Mitä hubin kautta voi antenniverkossa katsella ja varsinkin tallentaa. 
  -ainoastaan vapaat kanavat, vai kuinka?
  -onko IPTV:n tallennusmahdollisuus tulossa?

  Maksukanavilta tallennus kovalevylle, oli ainoa syy hankkia hubin kovo. 

  Nykyisen informaation perusteella DNA menettää ainakin yhden maksutv asiakkaan.
  Nettitv ei tällä alueella oikein tule kysymykseen.

 • @DnaVille @JJJ
  Kiitoksia vastauksesta. Jos tosiaan on niin, että nykyisen DNA:n maksutvpakettiini kuuluvat esim CMoreMax ja ViasatHistory (ja kourallinen muita maksukanavia) eivät enää näy DNATV-sovelluksella, niin koko DNATV osuuden käyttökelpoisuus tulee kyseenalaiseksi (ilmaiskanavilla on live- ja ohjelmakirjastot kanavan mediayhtiöiden omien palveluiden kautta). Koska Digita on myös tuomassa heidän maksutvkortille kuuluvien maksukanavien mukaisia suoratoistotunnuksia (esim CMore ja Viaplay) Digitan maksutvasiakkaille, niin mikä rooli DNATV:lle jää?

  Toivottavasti käsitin väärin koska tämä ei todellakaan kuulosta "mikään ei muutu" mantralta mikäli nyt Digitan sopimukseen siirtyneet maksutvkanavat häviävät DNATV sovelluksesta. Jos asiat muuttuisivat parempaan suuntaan, niin mikäs siinä mutta tämä kuulostaa todella pahalta heikennykseltä DNA:n paketin osalta. Täällä haja-asutusalueella pelkästään mobiilinetin IPTV:n varassa oleminen ei ole käytännössä mahdollista.

 • Hei,

  En nyt mistään löydä vastausta tähän, ja minusta asia ei ole kysymättä aivan 100% selvä ja olisi minusta yhden lauseen mittaisen maininnan arvoinen monissa tiedotteissanne, vaikka asia voi tuntua itsestäänselvältä:

  Kyllä kai kaikki vanhan DNA TV:n kautta tallennetut ohjelmat pysyvät tallessa ja näkyvät uudelta?
 • Tallenteiden kerrotaan siirtyvän uuteen palveluun viim. 48h sisällä. Tallennussäännöt pitää tehdä kuitenkin uudelleen.
 • Moi,
  Vanha DNA TV on sähköpostitiedotteenne mukaan poistumassa parin viikon päästä. Kokeilin uutta DNA TV, mutta kun olin kirjautunut, niin en enää pystynytkään katsomaan MAX-kanavaa!!
  Oletteko nyt tällä uudella aplikaatiollanne blokkaamassa MAX ym.kanavat pois DNA TVn käytöstä vai mikä on homman nimi?
 • Näyttää siltä että ylen Historia: xxxx tallennetta ei saatehtyä kuin yksityäisen nimisiin ohjelmiin.
  Oliko se kaksoispiste jta ajastin ei tunne?
 • Tilasin uuden Dna Tv : n irtisanottuani vanhan pari kk sitten , vaikuttaa omasta mielestä paljon paremmalta tää uus systeemi . Tietääköhän kukaan kauan noi kaikki maksukanavat näkyy uudella kortilla ilman paketti tilauksia ? Viime viikolla näkyi vielä kaikki ja nyt ainakin Cnn ja Investigation discovery , jännästi just ne mitä katson eniten . Mitään maksukanava tilauksia ei siis ole vielä .
 • 1-2 vko:a.
 • Tuliko tästä ilmoitusta, kun nämä päivittyi? Huomasin, että Hubin ohjelma päivittyi kyllä, mutta sitten ihmettelin kun puhelimen sovelluksella ei nähnyt tallenteita ja webbisivu ei toiminut... Aikani ihmeteltyäni huomasin, että koko sovellus pitää vaihtaa ja etsiä uusi dnatv:n websivu. En ole saanut viimeiseen kuukauteen ainakaan mitään postia näistä.
 • Pitääkö aina sähköpostinkautta mennä omille dna tv sivuille kun aikoo katsella tai tallentaa?  Sinne se ohjaa kun kirjautuu? Todella hankalaa...
 • Mika: Asiakkaat saavat tiedon siirrosta SMS viestillä ja sähköpostitse siinä vaiheessa kun uusi DNA TV on käytettävissä. Vanha DNA TV -palvelu on auki 14 päivää tuotevaihdon jälkeen, näin jää siirtymäaika ottaa uusi palvelu käyttöön. Jos et saanut siirrosta mitään ilmoitusta niin kannattaa tarkistaa, että omat yhteystiedot ovat ajantasalla. Voit tehdä tämän Minun palvelussani tai Oma DNA -sovelluksen kautta.

  Antero: Kirjautuminen uuteen DNA TV:seen onnistuu kuten vanhaankin, sähköpostin kautta ei tarvitse siis aina kiertää. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että vanhan DNA TV:n salasanalla ei voi kirjautua uuteen DNA TV sovellukseen sen jälkeen kun vaihto on tehty. Uusi DNA TV käyttää kirjautumiseen DNA Tunnusta (jolla kirjaudutaan siis Minun palveluuni tai Oma DNA -sovellukseen).

  Helpoin tapa ottaa sovellus käyttöön on pikalinkin kautta. Voit kirjautua myös DNA Tunnuksella tai resetoida salasanan. Vanhassa DNA TV:ssä DNA TV Tunnus piti aktivoida jotta palvelua voi käyttää, uudessa DNA TV:ssä samanlaista aktivointia ei tarvitse tehdä.

  Varmista siis että sinulla on varmasti käytössä uusi DNA TV -sovellus tai selaimen kautta käytät palvelua osoitteessa dnatv.dna.fi.
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • @DNA Hanna, mikäs tässä on aikataulu, jolloin me vanhan palvelun asiakkaat on siirretty uuteen? Talvella mainittiin kevään aikana, joten siihen ei päästy.
 • Uuteen DNA TV:hen siirretään jatkossa automaattisesti asiakkaita viikoittain DNA:n toimesta. Kaikki asiakkaat tullaan siirtämään 2020 vuoden aikana.
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • @DNA Hanna, miksi tuo kirjautuminen (Chrome) on niin vaikeaa?
  klik1


  klik2


  klik3


  klik4 (Mitäh!)


  klik5 (eih, vielä joku välivaihe)


  klik6 (Mitä pirua!!)


  ja se oli sitten siinä, tämä rumba joka kerta.

 • @Jaes
  Teeppäs DNA TV:lle pikakuvake t. lisää kirjanmerkkeihin.
  Pitäis tuskan helpottua 🤪
 • .....äläkä kirjaudu ulos kun lopetat katselun (olet kaiketi kirjautunut DNA tunnuksella)

  tosin siinäkin tarvii 3 ”kilkkausta”
  1 PC auki
  2 Chrome auki
  3 DNA TV auki
 • @DNA Hanna - Yhteystiedot on ajan tasalla kyllä. Vanha sovellus ei näyttänyt enää tallenteita puhelimessa tai tabletissa (Android). Sille ei ollut tarjolla mitään päivityksiä, niin ainoaksi oletukseksi jäi että jotain on muuttunut, kun mieleen tuli vielä hubin päivitys. Uusi sovellus näyttää taas ne.


  @Jaes / @Pertti O - itse tein kirjanmerkin https://dnatv.dna.fi/kirjaudu/salasana, joka vie suoraan salasanakirjautumiseen ja ainakin minulla siitä suoraan etusivulle joka kerta.
 • Eikä tietokonetta ole pakko aina sammuttaa, etenkin jos sitä päivttäin käyttää. Kannattaa laittaa lepotilaan/sleep ja jättää chrome ihan auki ilman uloskirjautumista, pääsee helpolla ja nopeasti jatkamaan täsmälleen siitä mihin jäänyt.
 • @Mika
  ”maalaa” osoiterivi ja raahaa se työpöydälle.
 • Lisäyksenä @Jaes:sin viestiin, kun uudella koneella kirjautuu, joutuu alkuu vielä kaksi kohtaa käymään läpi:


  Todella loogista Valita tuo "Olen nykyinen, siirtyvä DNA TV:n käyttäjä", kun on jo siirtynyt aikoja sitten.


  Tästä täysin turhasta kohdasta (Jo siirtyneelle käyttäjälle) klikkaamalla pääsee sitten Jeasin viestin kohtaan 1

  HElppoa ja selkeetä?

 • 1. Uusi DNA Android sovelluksessa ei onnistu laittamaan tallennusta päälle. Hakulistassa jos painaa ohjelman vieressä olevaa neliötä, se menee mustaksi. Jos menee sen jälkeen itse ohjelmaan niin Tallenna -teksti on valkoinen. Jos tuolla painaa Tallenna -tekstiä niin mitään ei tapahdu vaan pysyy valkoisena.

  2. Sovelluksessa ei myöskään näy tallenteet, ei vanhat eikä tulevat. Käyttäjänä olen sovellukseen kirjautunut ja siellä näkyy että yli puolet tallennustilasta on käytetty.

  3. Puhelinsovelluksessa kun hakee tulevia ohjelmia esim. haulla "elokuva" niin listalla näkyy kuvia ja niiden vieressä liuta rivejä joissa lukee "Elokuva..." eli kyseisen elokuvan nimeä ei näe lainkaan. Ei vaikka kuinka pienentäisi puhelimen kirjasinkokoa. Pitää rivi kerrallaan klikata ja mennä katsomaan mikähän elokuvan nimi on.
 • Em. Ongelmat korjautuivat kolmannen uudelleenasennuksen ja puhelimen käynnistysten jälkeen. Ilmeisesti edellisen version tiedot jollain tapaa sotkivat tms.

  Kummallista kyllä vaikka sovelluksen poisti ja asensi uudelleen niin tuo ei kysynyt salasanaa uudelleen.

  Nyt web sovellusta PC:llä testattuani en löytänyt listaa tulevista tallenteista.
 • Yritän kirjautua uusi DNA TV -sovellukseen, mutta saan vain tuollaista herjaa:

  Näyttää siltä, että käyttämälläsi sähköpostiosoitteella ei ole DNA TV tilausta.

  Sama herja sekä Android-puhelimella että PC:llä.

  DNA TV tilaus on voimassa, varmistettu hetki sitten asiakaspalvelustanne ja vanha DNA TV -sovellus toimii.Kokeilin myös tunnusta, jolla pääsen DNA:n omat sivut -palveluun kirjautumaan ja siitä tuli "värää salasana" -virheilmoitus.
 • No jos sut on nyt alkuun siirretty uuden DNA TV:n käyttäjäksi? Niin sinne kirjaudutaan niillä "minunpalvelu" tunnuksilla. Salasana virhe niillä viittaisi että salasana on vaan oikeasti väärin ja tili sieltä löytyy.


 • Tunnus on oikein, salasana on oikein ja vanha DNA TV -palvelu toimii. Soitin aikaisemmin tänään asiakaspalveluun erään DNA TV -kysymyksen takia ja asiakaspalveluhenkilö ei näköjään tiennyt, että uusi DNA TV -palveluun ei pysty kirjautumaan ennen kuin käyttäjä on "siirretty" sinne. Mitään ilmoitusta siirrosta mulle ei ole tullut, vaan asiakaspalvelulsta neuvottiin ottamaan uusi DNA TV -sovellus käyttöön.

  Eli taas kerran mentiin metsään asiakaspalvelun ohjeita noudattamalla.
 • Koska Dna TV tulee android TV:lle, kilpailijoilla on jo ollut kauan esim. Elisalla...
  Pitääkö vaihtaa siihen?

  Marko


  "Suomen suosituin viihdepalvelu Elisa Viihde on nyt myös Android TV:ssä.
  Tilaa Elisa Viihde -sovellus ja tallenna ohjelmia näppärästi tv-kanavilta ja katso milloin tahansa. Elisa Viihde -sovelluksessa on valtavat 2500 tuntia tallennustilaa."
 • Tekstitykset ei toimi vanhassa eikä uudessakaan DNA TV sovelluksessa. Tekstitys-kuvake on ja siitä avautuu tekstin valintatila. Ei vaan ole mitään valittavaa kun joku viisas on jo asiakkaiden puolesta valinnut ettei tekstitystä tarvita. Ilmeisesti kuurot ja ne joilla on heikentynyt kuulo eivät myöskään tarvitse minkäänlaista tekstitystä. Vaan kuinkas sitten kun astuu voimaan eu säännös. Tekstityksien pakollisuudesta. Jalat pois pöydältä ja hopi hopi töihin sieltä vetelehtimästä. Tekstitykset toimimaan niistä me asiakkaat maksetaan jo turhankin paljon, varsinkin jo ne ei edes toimi.
 • Hei, mistä johtuu, että safarin selaimella macissa ei voi katsoa cmore maxin tai eurosporttien suoria lähetyksiä? Firefoxilla onnistuu.
 • Siis kaikki muut kanavat näkyvät.
 • Hei Matti,

  Antaako DNA TV jonkin virheilmoituksen?
  DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
 • Moi, ei anna, ruutu pysyy mustana.
 • DNA TV:tä tulisi käyttää ensisijaisesti Chrome-selaimella, ikävä kyllä muilla selaimilla emme pysty toimivuutta takaamaan.
  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • Hei, toimii kuitenkin firefoxilla ok. Eikö syytä ole tiedossa miksi safarilla ei toimi ja outoa vain, että maksukanavat ei toimi?
 • DNA TV voi toimia myös muilla selaimilla, mutta emme tosiaan pysty takaamaan toimivuutta kuin Chromella.
  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • Tekstityksien toimimattomuutta ei voi selitellä millään selaimen sopivuudella, kun DNA TV sovellusta käytetään.
  DNA Hubissa tekstitykset toimii. DNA TV sovelluksessa ei toimi. Pitääkö vääntää rautakangesta esimerkki.
 • DNA TV appilla/selaimella ja hubin IPTV-lähetyksissä kuvaan on poltettu teksti. Silloin sitä ei voi vaihtaa (samaan tyyliin kun useilla SD-kanavilla on aina ollut virittimen kautta).

  Eikait tässä siis ole kyse mistään viasta, se vaan on noin tehty...
 • Mitä tehdä? En pääse kirjautumaan mun iskän tunnuksilla dnatv:seen, koska se sanoo et salasana tai käyttäjätunnus olisi väärin, mutta kun iskä kirjautuu samoilla tunnuksillä pääsee sisälle.🧐
  Lotta
 • Olisikohan kyse, että et käytä samaa IP-osoitetta kun i...
  PW
 • Käyttäjätunnuksen, että salasanan isoilla ja pienillä kirjaimilla merkitystä. sekä koneen käyttiksellä ja siinä käytettävässä selaimesa.
  PW

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.