Uusi Dnatv

Miten tonne uuteen Dna tv:seen pääsee kirjautuu tietokoneella ilman, että aina tarvii pyytää linkki sähköpostiin?
Näytä paras vastaus

Kommentit

• Valitse kirjaudu tunnuksella ja käytä DNA tunnusta.
    PW
  • Pidemmän kaavan mukaan:
    - Kirjaudu sisään
    - Olen nykyinen, siirtyvä DNA TV käyttäjä
    - Jatka kirjautumaan
    - Alimmaisena: DNA tunnuksella (voisi olla selvempikin)
    Sinne sitten sähköpostiosoite ja DNA-tunnus (sama millä mennään Minun Palveluun)
    PW
  • Tarkennuksena, jos kirjaudut DNA-tunnuksella niin DNA TV:n ja DNA tunnuksen sähköpostiosoite pitää olla samat, muuten kirjautuminen ei onnistu
    Juha
  • Yritin tilata DNA TV palvelua, tuli ilmoitus että se ei ole saatavilla osoitteeseesi??
    Siis mitä ihmettä, eihän tuon pitäisi olla asuinpaikasta kiinni, olen kuitenkin Antenni TV verkon alueeella. Missään ei ole mainittu että toimisi vain tietyissä talouksissa.
    Huijauksen makua.
    Eikö tämän pitäisi pystyä tilaamaan kuka tahansa jolla nettiyhteys olemassa?
    Samuli
  • AntenniTV:n puolella palvelua tarjoaa Digita. DNA TV on DNA:n palvelu eikä toimi antennivekossa.
    PW
  • Samoin kävi minulle, soitin aspaan, sieltä tilaus onnistui. Mutta heppu siellä totesi pokkana hinnan alkavan juosta heti ensimmäiseltä kuukaudelta, vaikka mainostavat eka kuukauden hinnaksi 0€.
    Ei ollut muka kuullutkaan tuosta hinnoittelusta. Tarkisti jostain ja kas hinta olikin 0€ ekalta kuukaudelta.
    Että silleen, palvelu alttius katosi samantein kun tuota tietämättömyyttä ihmettelin, tuntui että ei vois hänellä vähempää keskustella kassani. Ei tarjonnu mitään ”kylkiäisiä”, en kyllä tarvinnutkaan.
    Elikkä on paras tietää itse mitä on tilaamassa.

heppu

• No pitäkööt tunkkinsa, missä tämä palvelu sitten edes toimii DNA:n kaapelissa?
    Kattaa varmaan 0.001% Suomen talouksista.
    No siirryn kilpailijan asiakkaaksi.
    Samuli
  • Elisa Viihde on Elisan palvelu ja toimii kaikkien operaattoreiden verkossa.
    Samoin TeliaTV.
    No DNA ei sit varmaan, onnex en ottanut nettiliittymää heiltä.
    Samuli
  • No kyllä se DNA TV toimii mobiilissa ja netissä, olkoon netti keneltä operaattorilta tahansa.
    heppu
  • ....siis toimii mobiilissa ja webissä..
    heppu
  • No eihän toimi, tai siis miksi eivät sitä sitten minulle suostu myymään?
    Kertokaa joku nyt mikä tässä mättää. DNA TV 6.90€/kk verkkotallennuksella.
    Voisin tilata, mutta tilatessa ilmoitus " ei saatavilla osoitteeseesi"????
    Tuon mukaan minulla ei siis ole nettiyhteyttä taloudessa 😀
    Samuli
  • Löytyy siis 4G 300 Mb/s netti ja kaikki toimii, paitsi DNA:n mukaan en voi tilata.
    No tilaan sitten siis kilpailijan tuotteen (kalliimpi) mutta se ainakin toimii joka taloudessa missä joku nettiyhteys löytyy. Eli halvalla ei saa hyvää.......
    Samuli
  • No kyllä se nyt toimii netillä kun netillä (Itselläni 4G Elisalta). Verkkosivujen kautta ei onnistunut ainakaan antenniosoitteeseen tilata kanavapaketteja DNA TV:lle joku aika sitten, mutta asiakaspalvelun chatistä onnistui.
    JJJ
  • Ja edelleen se ensimmäinen kuukausi 0€
    Pertti O
  • Miksi tämä uusi dna sovelluksen kirjautuminen on niin järkyttävän vaikeaa. Ettekö nyt osaa nykyaikana luoda työpöydälle suoraa linkkiä sovellukseen. Tämä järjetön sähköpostiosoitteen kirjoittamineen alkaa jo rasittamaan niin paljon, että pitää kohta luopua dna tuotteista. Tehkää nyt ihmeessä selkokieliset ohjeet siitä, miten vaivattomimmin pääsee ohjelmia katsomaan.
    Lars Helenius
  • No eipä tarvi kirjautua kuin kerran sisään. Mikä tuossa ketjun 3 viestissä ei ole selvää?
    JJJ
  • Kirjaudu DNA tunnuksella ja tee pikakuvake työpöydälle, ei pitäis rasittaa sitten yks klikkaus.
    Pertti O
  • Ei rasita, mutta miten sen pikakuvakkeen saa tehtyä.
    Lars Helenius
  • Kopioi osoiterivi ja nosta se työpöydälle. ( copy / paste)
    Pertti O