uusi hubi hukkasi vanhat verkkotallenteet

Selaimen kautta kirjautuessa vanhat verkko tallenteet näkyvät mutta TVHUBI ei niitä näytä. Tulevatko ne joskus näkyviin myös HUBIN kautta

Kommentit

• Näkyvätkö ne selaimen kautta osoitteessa https://dnatv.dna.fi/ohjelmat ?

DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
  • Kyllä
    Kari
  • Hei Kari,

Pirautathan asiakaspalvelumme maksuttomaan vikapalveluun 0800 300 500 niin tutkitaan asiaa tarkemmin, kiitos.
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Moi,
    Hubi ja netti ttps://dnatv.dna.fi/ohjelmat ? eivät kommunikoi keskenään. Hubilla tehdyt verkkotallennukset eivät näy sovelluksella. Sovellus tekee koko ajan uusia ajastettuja (edellisellä hubi versiolla tehty) tallennuksia, vaikka en onnistunut löytämään tallenussääntöjä sovelluksesta. Tallennukset eivät näy hubilla. Olen ollut yhteydessä vikapalveluun (pitkä jonotusaika harmittaa ) 2 kertaa viimeksi eilen. Ainakaan vielä vanhat tallenteet eivät näy hubilla.
    Epätoivoinen Kari
  • Tapahtuuko tälle asialle mitään. Soitin sinne vikapalveluun ja lupasivat selviteä asiaa ja olla yhteydessä minuun päin. Mitään ei näytä tapahtuneen ja minuun ei ole otettu yhteyttä.

Kari ja edelleen epätoivoinen
  • VANHA DNATV tekee vanhoilla tallennussäännöillä uusia tallennuksia UUDEN DNATV:n puolelle vielä kaksi viikkoa muutoksen jälkeen. Tämä johtuu siitä, että vanha palvelu on auki rinnalla vielä sen 2 viikkoa. Tunnistat vanhoilla säännöillä tehdyt tallenteet erilaisesta REC-kuvakkeesta tallenteessa (uudessa sarjatallennus näyttää eri kuvakkeen kuin yksittäistallennus). Vanhat tallennussäännöt eivät näy uuden DNATV:n puolelle, joten et pääse muokkaamaan niitä uudelta puolelta. 14 vrk yhteiselon jälkeen vanhat tallennussäännöt lakkaavat tuottamasta uusia tallenteita ja tallennukset perustuvat sen jälkeen vain uuden puolen sääntöihin.

Näin minulle kerrottiin vikapalvelusta kun asiaa pari viikkoa sitten ihmettelin. Tämän asian tiedottaminen on päässyt vaan unohtumaan DNA:lta, kun edes vikapuolella ensimmäinen henkilö ei ollut tietoinen tästä "ominaisuudesta".

Nyt reilun kahden viikon yhteiselon jälkeen vanha puoli ei spämmää enää tallenteita uuteen palveluun, eli todennetusti näin.

=)juha
    Juha