Uusi kone-entinen mokkula

Verkon löytymisongelmia uudella tietokoneella.Mokkula on entinen,onko se aktivoitava uudelle koneelle ja miten se tapahtuu?
marjatta tissari Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Marjatta!

Löytyisikö täältä oman mokkulasi käyttöopaasta vinkkejä asennusongelmaan https://www.dna.fi/tuki-mokkulat? Useimmiten tietokoneen pitäisi löytää mokkula suoraan, kun kytket tämän koneeseen. Ensiapuna kannattaa aina käyttää virrat pois päätelaitteista ja yrittää asennusta tämän jälkeen uudelleen.