Uusi koti vanha reititin.

Hei. Tarvitseeko tuota Dna:n modeemia, jos käytössä on edelleen Airport Extreme-reititin? Edellisessä kämpässä toiminut kuin junan vessa, mutta siinä oli silloin adsl-muunnin yhdistettynä taloyhtiön nettiin. Nyt muuttanu uuteen kämppään, jossa ei taloyhtiön yhteistä nettiä oo, niin riittääkö toi pelkistään vai tarvitseeko tosiaan kylkeen sen Dna:n modeemi"mokkulan"?
Netin käyttöä lähinnä vaatii pelaaminen ja perus verkkoselailu koneella. Talouteen tulossa myös toinen pelikonsoli eikä mobiilidatan hotspot välttämättä kaikkeen yhtä aikaa riitä.

Makemies Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• No millä tekniikalla siellä uudessa paikassa on netti? Toi on vaan Wlan reititin, joten tarvii se esim: kaapeli tai xDSL-modeemin (ja silloin tuota applea ei välttämättä tarvikkaan.) Jos ei ole taloyhtiön Ethernet-yhteyttä.

En kyllä tiedä minkälainen toi ilmoittamasti taloyhtiön yhteinen netti on kun kuitenkin siinä on ollut ADSL-motukka kytkettynä...
    JJJ
  • Ok. No toivottavasti toi Dna:n mulle ehdottama B715 mokkula synkkaa ton Airport Extremen kanssa. Se on aikanaan ollut varsin hintava satsaus opiskelijana ja toiminut täysin moitteetta, niin en sitä mielellään kaappiin pölyttymäänkään laittaisi. 😃
    Makemies
  • Toi on 4G reitin, eikö siellä tosiaan ole mitään muuta saatavilla? Vai tarkoittaako kämppä okt-taloa? Itsellä tuo Huawein B715 on käytössä ja sen perässä Wlan toistin, että kyllä se varmaan toimii applenkin kanssa, tosin siinä B715 on molemmat langattomat verkot itsessääkin 2.4 ja 5 GHz.
    JJJ
  • Ei oo. Mutta siinä taloyhtiössä oli muilla jtn Asuksen reitittimiä 2010-luvun alusta. En tiiä kuinka uutta tekniikkaa toi B715 on. Mutta kait se toimii 😃. Ton Applen ostin 2014 joulun alla.
    Makemies
  • Kannattaisko nyt ihan ensimmäisenä selvittää mikä nettiyhteys siinä taloyhtiössä on vai onko edes mitään(kaikissa taloyhtiöissä kun ei ole sitä perusnettiäkään)vaan jokainen asukas on sen itse tilannut joltain ispiltä,ja sen jälkeen alkaa miettiä niitä laitteita...
    5gAddvsxkuitu4g
  • Hei Makemies!

Otatko vielä yhteyttä asiakaspalveluumme niin voidaan katsoa tuo saatavuus ja minkä modeemin tarvitset yhteyttä varten.