Uusi kuuluvuuskartta

Kuuluvuuskarttaa on viimeaikoina päivitetty ja uutena ominaisuutena saatiin takaisin tieto, mitä taajuuksia on käytettävissä.

No, itseasiassa kartta vain huononi tai oikeastaan kertoo väärää tietoa. Katsoin eri osoitteita ja 800MHz vain kartta tarjoaa, vaikka 1800MHz toimii hyvällä singaalin voimakkuudella ja nopeudet yli 100M. Lisäksi kartan avulla ei enää näe rajaa missä menee esim. 1800MHz alue.

Mitä jos toisitte takaisin sen kartan, joka oli noin 10 vuotta sitten käytössä, eli mahdollisuus valita myös erikseen eri taajuudet? Se oli hyvä ja selkeä.

Toinen miinus, on se että uusi kartta, ei enää näytä katvealueita. Eli tuolla missä vanhassa oli katve niin uusi kertoo sen olevan 2G/3G aluetta, vaikkei kumpaakaan verkkoa ole. Tämä alkaa jo muistuttamaan Elisan ylioptimistista karttaa, jossa ei muka katveita ole.
Sami

Kommentit

  • Hei Sami!

    Kiitokset palautteesta! Kuuluvuuskartta on suuntaa-antava, joten varsinainen tarkempi käytännön toimivuus kussakin osoitteessa selviää testaamalla yhteyttä paikan päällä. Asiakaspalvelumme kautta voidaan aina myös selvittää tarkemmin yhteyden toimintaa mikäli nopeuksien kanssa on ongelmia.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.