Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Uusi laite ei saa yhteyttä nettiin

Ostin eilen uuden pädin. Netti ei toimi, ei Wi-Fi eikä kortti. Kaikki muut laitteet toimivat? Whaaat?
Arja Räsänen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

  • Hei, oletko kokeillut käynnistää iPadin uudelleen? Miten se ei siis yhdisty langattomaan verkkoon? Tai jos sinulla on iPadissa sim-kortti, miten se ei toimi? Löytääkö laite kuitenkin sim-kortin, kun asetuksista laitat mobiilidatan päälle?
    DNA Ida T palveluneuvoja

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.